- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.921
kızlar uyuyamayanlarda bende varımsabah 6da uyanıyorum hadi haftaiçi çalışıyorum anlarımda haftasonu gözlerim gene açılıyor ama akşam 9 en geç 10 gözlerim kapanıyor sizler akşam erken uyuyanlardanmısnz
Dediğim gibi Emseye gidiyorum doktorumdan çok memnunum.tavsiye ederim sanada
Cnm bni de iki hafta sonra cagirdi ozmna kdr hic agrin bsyin oldmu yani sabir ediom ama acaba hersy yolundami merkta ediomben tüp tedavisiyle hamile kaldım doktorum kese için çağırmadı 2sini beraber görmek adına 2 hafta sonrasına randevu verdi. öylede yapabilirsin. problem olacağnı sanmıyorum gitsende her türlü bekletecekler şiddetli ağrı sızı yaşarsan mutlaka git kese nerede olduğuda önemli.
hahhaahah kesinlikle bende bi gariplik var sanırım :)bu işte bi tuhaflık var
bende de kan pıhtılaşması var canım coraspini zaten sürekli kullanıyodum 5+0 da kese görününce doktor hibor 3500 başlamamı istedi coraspine de devam ediyorum canım.. sende ne tür bi pıhtılaşma vardı? benimki mtfhr677 homozigot mutant.. Antitrombin 3 aktivitesi, protein C, protein S düşüklüğü de var ilaveten
hafif bel ağrıları yaşıyorum üşümelerim var arada karın ağrısı bazen kasık batması bunları haricinde henüz birşey yaşamadım :) umarım herşey yolundadır.Cnm bni de iki hafta sonra cagirdi ozmna kdr hic agrin bsyin oldmu yani sabir ediom ama acaba hersy yolundami merkta ediom
Merhaba kızlar benim de ilk hamileliğim.yaş 33 , sat 7 eylul , tahmini doğum tarihi 14 haziran , kese görüldü. Rabbim hepimizin çocuğunu bağışlasın onlarin sağlıklı uzun ömürlü olmasını nasip etsin.Güncellenmiş tablo.....
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]Ebrulim5809[/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül [/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Bende de birebir bunlar vr baskada bsy yk :)) ii ozmn sknti yktur herlde :)hafif bel ağrıları yaşıyorum üşümelerim var arada karın ağrısı bazen kasık batması bunları haricinde henüz birşey yaşamadım :) umarım herşey yolundadır.
Tebrik ederim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin bnmde ilk Allaha skurler olsnMerhaba kızlar benim de ilk hamileliğim.yaş 33 , sat 7 eylul , tahmini doğum tarihi 14 haziran , kese görüldü. Rabbim hepimizin çocuğunu bağışlasın onlarin sağlıklı uzun ömürlü olmasını nasip etsin.
Merhaba aminnnn cumlemizin insallahMerhaba! Tüm anne adaylarını tebrik ederim.Hayırlı ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçiririz inşallah
Kan verdim. Kan verene kadar çok umutluydum. Şimdi sonuç bekliyorum. Niyeyse olumsuz düşünmeye başladımÇıkar canım o zaman biraz düşük görürsün değeri ama normaldir düşük olması da tedirgin olma
Bnm gnduzleri gelio cok oncden uyuyodm smdi uyumuom geceleride uyaniorm surekliKızlar aranızda sürekli uykusu gelen varmı halsiz yorgun gibi
Benim çok uykum geliyo ya gözlerim kapanacak sankiBnm gnduzleri gelio cok oncden uyuyodm smdi uyumuom geceleride uyaniorm surekli
Verdim kan. BekliyorumBenim bat 14 Ekimdi. 9 Ekim'de kan testi yaptırdığımda değer 150 idi. Geç döllenme yoksa sende de çıkacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?