• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar karın için ne yagı kullanıyorsunuz benım karnımda kaşınıyor cunku sanırım çatlamaya meilli
Hindistan cevizi yağı ve bebeyagi kullandım ben ilk hamileligimde ve maşallah diyim hiç catlagim olmadı, birazda genetik sanırım. Bol bol su içtim karnımı hep nemli tuttum, kasimadim ve bol bol kivi yedim o da iyi geliyor.ç vitamini alın bol bol cilt için.

Nerden aldin cnim onu resim yuklermisin?nekadar birde?
indir.webp

Bu krem canım jel daha doğrusu. 100 ml 100 tl.
200 ml olan 160 dı ben ekonomik olsun diye 200 lük aldım
Eczaneden

Lcwaik.. ve defac.. da (marka ismi veriliyormu bilmiyorum o yüzden hepsini yazmadim) hamile pantolonlari oluyor bel kismi lastikli kumas hic sıkmaz karnini kumas da kot pantolonda oluyor onlardan tercih edebilirsin cunku diger genis pantolonlardan alsan bel kismi geniş olunca bacak kismida genisler.

Aynen canim genelde buralarda oluyor o tarz pantolonlar.bakalim simdiden almakta erken geldi sanki

Simdi baktim int.den bu krem mi bahsettiğiniz.200ml 90a dusmus indirim varmis alsam mi ki bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-19-19-58-39-770_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2017-11-19-19-58-39-770_com.android.chrome.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 54
Nerden aldin cnim onu resim yuklermisin?nekadar birde?

Eki Görüntüle 2069373
Bu krem canım jel daha doğrusu. 100 ml 100 tl.
200 ml olan 160 dı ben ekonomik olsun diye 200 lük aldım
Eczaneden

Sen nerden aldin peki canim?
Eczaneden almış canım, Kayseridendir şehri soruyorsan.. İnternette son tüketim tarihi yakın olduğu için fiyatı düşer genelde.. Bizde yakın zamanda kullanacağımız için alınabilir.. Yalnız iyi bir satıcı olmalı tabi..

Eczaneden almış canım, Kayseridendir şehri soruyorsan.. İnternette son tüketim tarihi yakın olduğu için fiyatı düşer genelde.. Bizde yakın zamanda kullanacağımız için alınabilir.. Yalnız iyi bir satıcı olmalı tabi..

Mesela son kullanim tarihi cok yakinsa olmaz canim birde yazarmi son killanimi nette satilanlarda

Back
X