- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.701
Çok örnekleri var gerçekten tam tersi olup testi iyi çıkıp down doğan bebişlerde varen yakın örneği benim sanırım 2li test 1.50 down çıktı ama fındık kurdum çok sağlam maşallah kesinlikle kötü çıkan olursa üzülmezsin bu test sadece para tuzağı bence.
Benim 7+5 te bebeğin boyu 1.5 cm olmuş. Az çok senin için fikir olabilir canımKızlar bebek 1 cm olduğunda kaç haftalık oluyor ? Bilen var mi
Kokusuz ise korkma östrojen etkisiyle akıntı sarıya dönüyor tedirgin olmaKizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan
Ben de var bazen beyaz bazen sarı oluyor, kokusuz, kasintisiz ağrısı da yok. Idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Haftaya soracağım kontrolümde ama normal olduğunu okudum nette deKizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan
İctigim su yuzunden tuwalete gitmekten yoruldum normalde suyu cok sewerim simdi dahada cogaldi o konuda iyiyim ama bu akinti gecen haftada iki kez geldi gitti bide dun vajinamin ici cok sizladi sulu beyaz akintim oldu bugunde sari insallah östrojendendirKokusuz ise korkma östrojen etkisiyle akıntı sarıya dönüyor tedirgin olmaidrar yolu enfeksiyonu içinde bol sıvı tüket 2-2,5 litre en az
Vajinada sizlama war mi sende dun cok sizladi sulu beyazdi akintim gun boyunca bugunde sari geldiBen de var bazen beyaz bazen sarı oluyor, kokusuz, kasintisiz ağrısı da yok. Idrar yolu enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum. Haftaya soracağım kontrolümde ama normal olduğunu okudum nette de
Bende de var canim hamileligin basindan beri doktora sordum ben idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç yazamiyorum bunun için ama idarrinj tutma bide böl su ic ben icemiyorum ama sen dikkat EtKizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan
İkiside yok bende canim suyla ask yasiyorum kendimi bildim bileli zaten tuwaletimi hic tutamam insallah olmaz cunku normalde o kadar cok sistit olurki bende idrarimdan kan geldigi zamanlar bile oldu hepimiz kolay hamilelikler geciririz insallahBende de var canim hamileligin basindan beri doktora sordum ben idrar yolları enfeksiyonu dedi ilaç yazamiyorum bunun için ama idarrinj tutma bide böl su ic ben icemiyorum ama sen dikkat Et
Inşallah canim benim cok gecmis olsun ayağını sicakta tutİkiside yok bende canim suyla ask yasiyorum kendimi bildim bileli zaten tuwaletimi hic tutamam insallah olmaz cunku normalde o kadar cok sistit olurki bende idrarimdan kan geldigi zamanlar bile oldu hepimiz kolay hamilelikler geciririz insallah
Yok canım, sizlama ağrı falan olmuyor sadece akıntı var hatta en son ki yumurtlama dönemimden beri devam ediyor. Korkma canım koku yanma falan yoksa bir zararı olmaz normalVajinada sizlama war mi sende dun cok sizladi sulu beyazdi akintim gun boyunca bugunde sari geldi
İnsallah Hepimiz kolay hamilelikler gecirelimYok canım, sizlama ağrı falan olmuyor sadece akıntı var hatta en son ki yumurtlama dönemimden beri devam ediyor. Korkma canım koku yanma falan yoksa bir zararı olmaz normal
.Kızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
.Merhaba bende hazıran annesi olacagım ve hazıran annelerin arasında olmak istiyorum
Kızlar size yazdım ya cinsiyeti öğrendik falan diye. Eşimin ailesine söyledik kv eşime demiş ki babana söyledim erkek olacak diye senin adını koyarlar kesin dedim demiş. Duyunca çok sinirlendim. Resmen bizim adımıza karar vermişler. Evlendiğimizden beri beni sevmeyen kabul etmeyen insanlar oğluma onların isimlerini vermemi istiyorlar. Cok beklerler
Benim bazen sarı bazen beyaz bazen de tamamen su gibi oluyor. İdrar tahlilim temiz çıktı. Kokusuz olması ve ağrın olmaması iyi işaret bence.Kizlar sari sumuksu (afedersiniz) kokusuz akintisi olan warmi benim dunden beri beyazdi bugun sari geldi epey koyu yani normalmi acaba onceki hamileliklerinden tecrubeliler falan war mi acaba idrar yolu enfeksiyonuna karsi normalde cok hassasim korkuyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?