2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar bende yeni hamileyim son regl günüm 28.09.17 ilk hamileliğim kürtajla sonlandı ve bu defa etrafımdaki kimseye hamileliğimden bahsetmemeyi düşünüyorum sadece sizlerle paylaşıp benim gibi hamile olan arkadaşlar ya da tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

Tamam cnm öyle yaparım senin kanda beta hcg degerin kaç cıktı bnm 71 cıktı iki gün önce
Allah yardımcımız olsun

Aynı aynı bende surekli kavga ediyorum bi gıcık oluyorum kocama:)

Tamam cnm öyle yaparım senin kanda beta hcg degerin kaç cıktı bnm 71 cıktı iki gün önce
Allah yardımcımız olsun

Tamam cnm öyle yaparım senin kanda beta hcg degerin kaç cıktı bnm 71 cıktı iki gün önce Allah yardımcımız olsun

Tamam canim öyle yaparim.zaten fazla kilolarim vardi.bu surevte onlari veririm.öyle haz
U Umudumbitmedi_ canım hayırlısı böyle imiş ... ben senin o güzel rüyanı hayra yoruyorum yine ... Rabbim sana en kısa zamanda o rüyandaki gibi güzel bir bebek nasip edecek inşaallah
Amin inş

Kan sulandırıcı iğne kullananlar bunu raporla mı alıyosunuz? Nasıl alıyosunuz sürekli doktora reçete mi yazdırıyosunuz?

raporlu aliyorum canim 3 aylik olarak yazdiriyosun ama yinede rapor ucretsiz almaya yariyor.
SGKlımısın canım? Bizde sgk yok eşim bankada çalışıyor. Bankanın anlaşmalı eczanesinden alıyorduk normalde. Bugün doktora oksapar yazdırmaya gittim ben yazamam kendi doktoruna söyle rapor al dedi ondan sordum. Rapor alınca hiç para vermiyo musun sen

Allah yardımcımız olsun
Aminnnn.. Benim 41.gün 280di.. 45.gün 2000 olmuş canım, doktor öyle söyledi.. Seninde 35.gün 70 olduğuna göre, sende de biraz geç döllenme olabilir..

Ben clexane kullanıyorum. Dr uma raporda yazdırdım ama 10lu kutuya 15 liraya ödüyorum. Önceki hamileliğimde raporlu şekilde ücretsiz alıyordum. Eşim eczacıya bu durumu sormuş. Ücretsiz alabilmeniz için kalp hastalığından dolayı raporunuz olması lazım demiş

kalp hastalığı ile ilgili nasıl bir rapor gerekliymiş ki? benim de raporum yeni çıktı ve hatta iki yıl önce gebelik öncesinde de raporum vardı 9 kutu alıyordum 3 aylık ve para ödemiyordum. bunda bir eksik yada farklı bir şeyler var sonuçta raporu kadın doğumdan alıyoruz kardiyologtan değil. raporum yokken ilk ay 16 tl ödedim ben de bi kutuya

hatta durumu şöyle ilerleteyim ayrıca kalp hastasıyım ama kalbimle ilgili bi ialç kullanmıyorum. burda sanırım eczacı sizin hamile olduğunuzu bilmediğ için yorum yapmış olabilir.

Kızlar benim kanama durdu gibi birşey az az kahverengi lekem oluyo ve şimdi de akintim başladı.sacma olacak belki ama duş almaya korkuyodum artık dayanamadım inşallah bi sıkıntı olmaz dmi:)

Eczacı hamile olduğumu biliyo, raporda da yazıyo. Ya raporda bi hata var ya eczacı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…