• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar mide bulantısı için ayva yiyorum sürekli ve şunu farkettim özür dileyerek söylüyorum kabızlık problemim vardı ve geçti yani ayva yediğim zamanlar sindirim sistemim çok iyi çalışıyor tavsiye ederim böyle bir probleminiz varsa

Kızlar mide bulantısı için ayva yiyorum sürekli ve şunu farkettim özür dileyerek söylüyorum kabızlık problemim vardı ve geçti yani ayva yediğim zamanlar sindirim sistemim çok iyi çalışıyor tavsiye ederim böyle bir probleminiz varsa

Hay Allah razi olsun oldum gittim 1 haftadir kabizliktan :D

Inşallah sende görürsün bi an önce:) kan sulandirici hapim vardı onu bıraktım kanamam durdu suan kahverengi lekelenmem oluyo ara ara oda biriken pis kanmis.simdi de hapı bıraktım diye içim rahat etmiyor ama kanama durduğuna göre haptan mi acaba diye düşündüm
Ben iki kez gordum kalp atisini cok sukur ama kucuk diye sesini dinletmediler daha dinlemek istiyorum minigimin kalp sesini Rabbim hepimize nasip etsin insallah doktor birak dediyse wardir bildigi canim demekki etkisi oluyormus zaten hamilelikten dolayi wucuttaki kan orani yukseliyor bide sulandiriciyla fazlalasmistir belkide korkma bisey olmaz insallah

Kizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum:KK43:(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk:KK43:((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse :KK43:

Hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olur derler :halay:

Kizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum:KK43:(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk:KK43:((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse :KK43:
Canım geçmiş olsun benim de 7.haftamda nedensiz yere baya yoğun kanamam oldu.prolutan baya etkili bi iğne bana hastanede yapıldı ayrıca 2 tane daha verildi haftada 1 yaptırdım. Birde progestan kullandım gün de 1 tane. Doktor yeterli görmüştür hiç korkma. Çok çok dinlen hergun ceviz,yumurta ye suyu ve sütü bol iç. Yaklaşık 20 gün sonra filan kanama alanı tamamen geçti. Ne kadarlık bi kanama alanı var bişey söyledi mi doktorun?

Geçmiş olsun canım inşallah iğnelerle toparlarsın

Merhaba güzel Haziran anneleri çok şükür hamileyim, rabbim kısmet ederse Haziran annesi olacağım bende, dün kesemizi gördük. 2. Hamileliğim ilk kızım maalesef 43 gün yaşadı doğuştan böbrek yetmezliği vardı. Allah’ın izniyle bu sefer herşey güzel olacak inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız. Bu arada 5+6 da sadece kese gördük bebek henüz görülmedi erken dedi dr siz bu sıralar bebeğide görmüşmüydünüz

Back