- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.921
OFFF EKİM YANİ TAKTIM EYLÜLE
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim insallah.. :))
Bende memleketteydm o ara hahah :)
Nerede yasiyorsun ? :))
Kac cikti hcg ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OFFF EKİM YANİ TAKTIM EYLÜLE
Kızlar mide bulantısı için ayva yiyorum sürekli ve şunu farkettim özür dileyerek söylüyorum kabızlık problemim vardı ve geçti yani ayva yediğim zamanlar sindirim sistemim çok iyi çalışıyor tavsiye ederim böyle bir probleminiz varsa
Dene canım mutlaka önce çiğ dene iyi gelmezse biraz haşlayıp dene eminim işe yarayacakHay Allah razi olsun oldum gittim 1 haftadir kabizliktan
Dene canım mutlaka önce çiğ dene iyi gelmezse biraz haşlayıp dene eminim işe yarayacak
Ben iki kez gordum kalp atisini cok sukur ama kucuk diye sesini dinletmediler daha dinlemek istiyorum minigimin kalp sesini Rabbim hepimize nasip etsin insallah doktor birak dediyse wardir bildigi canim demekki etkisi oluyormus zaten hamilelikten dolayi wucuttaki kan orani yukseliyor bide sulandiriciyla fazlalasmistir belkide korkma bisey olmaz insallahInşallah sende görürsün bi an önce:) kan sulandirici hapim vardı onu bıraktım kanamam durdu suan kahverengi lekelenmem oluyo ara ara oda biriken pis kanmis.simdi de hapı bıraktım diye içim rahat etmiyor ama kanama durduğuna göre haptan mi acaba diye düşündüm
Bende bugun sabahtan beri kusuyorum mide bulantim olmadigi gunde mide yanmasindan duramiyorum daha onumuzde uzunn yol war Allah yardimcimiz olsunDarısı banaaaa
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim insallah.. :))
Bende memleketteydm o ara hahah :)
Nerede yasiyorsun ? :))
Kac cikti hcg ?
Oo masallah senn bayaa yuksekmis :)) ikiz mi doguracan kiz masallah.hcg 2280 çıktı canım. eşimin işinden dolayı van da yaşıyoruz. sen?
Oo masallah senn bayaa yuksekmis :)) ikiz mi doguracan kiz masallah.
Ben ankarada yasiyorum canm.
ayyy çok istiyorum inşallah ikiz olur ya ama sanmıyorum 7 kuşak içinde ikiz var mı bilmiyorum
Allah nasip eder ozaman insallah kuzum :))
.Allah esirgesin canim benim ya. Insallah bir olumsuzluk olmaz.. benmde krap giriyor cok bacaklarima. Agrimda fazla ara ara giriyor sanci aynen adet sancisi gbi. :/
Hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olur derlerKızlar mide bulantısı için ayva yiyorum sürekli ve şunu farkettim özür dileyerek söylüyorum kabızlık problemim vardı ve geçti yani ayva yediğim zamanlar sindirim sistemim çok iyi çalışıyor tavsiye ederim böyle bir probleminiz varsa
Evet internette ayvayı araştırırken okumuştum üzerine hadis de varmış, oğlumun tek yanağında hafiften bi gamzesi var bakalım bunda da olucak mı :)Hamileyken ayva yersen çocuk gamzeli olur derler
Canım geçmiş olsun benim de 7.haftamda nedensiz yere baya yoğun kanamam oldu.prolutan baya etkili bi iğne bana hastanede yapıldı ayrıca 2 tane daha verildi haftada 1 yaptırdım. Birde progestan kullandım gün de 1 tane. Doktor yeterli görmüştür hiç korkma. Çok çok dinlen hergun ceviz,yumurta ye suyu ve sütü bol iç. Yaklaşık 20 gün sonra filan kanama alanı tamamen geçti. Ne kadarlık bi kanama alanı var bişey söyledi mi doktorun?Kizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse
Geçmiş olsun canım inşallah iğnelerle toparlarsınKizlar herkese iii geceler ii uykular.dun aksam mutfaktayken aniden kanamam geldi ve biraz fazla parcali hemde.esimle acile nasi gttik bilmiyorum(( Rabbime sukurler olsun kesede bebegim kalp atisi war ama kanama alani war.doktorum dedi tehlikeli yerde degil olacak dedi ama birden bosalinca birde parcali korktuk((hemen tam ampul prolutan wuruldum daha once yarim vurul demisti.ve kaan bey progestan vajinal fitilimi kesti sabah 2 aksam 2 aliyordum.estrofemde ayni sekilde sabah 1 aksam 1 vajinal koyuyordum.oda iptal.simdi sadece 4gunde 1 tam ampul prolutan yeter dedi????kanama olunca kesiliyormu bu vajinal fitiller???az gelmezmi 4gunde 1 prolutan ya??kafama takildi niyeyse