2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canim.ins Rabbim bize çok saģliklı hayirlı evlatlar verecek.
Rabbim tekrar saglıklı hamilelik nasip etsin inş 2 adet döneminden sonra korunma bence çünkü dr bana öyle demişti öyle de yaptım. Kürtajdan sonra olan kanamalarını adet gibi düşün. Bu kanamalardan sonra 2 regl daha gecir sonra Allahın izniyle başla bence canım

Kizlar kan tahlilimde üre düşük çıktı benim..hamilelerde normalmis.sizin kaç çıktı acaba söyler misiniz lütfen?

Canım 14 çıkmış bende .. referans değerler arasında ... ama doktorunun dediği doğru olabilir gebelikte düşmesi .. çünkü tahll kağıdımda bir önceki üre sonucum (gebe değilken) 25 ve 28 imiş .... yani doğal seyrim bu iken düşmüş .

Ya haberim yoktu günüm geçince şüphelendim eczaneden 3kere test aldım negatif cıktı yinede içim rahat etsün dedim varmı yokmu diye ama o hafta cok agır kaldırdım evi komple cektim temizleidm sadece baş dönmesi vardı hastaneye gittim kanda çıktı gebelik polikliniğine gelin dediler allahtan kanama olmadı

Karaciğer , safra ile ilgili sorunlarda yükselir ... kilo yüksekse yüksek çıkar ... karaciğerini yoracak şekilde beslenmiş olabilirsin bu ara ...
dahiliye ye gidersen yardımcı olacaktır ... ama ömrü tahlillerle geçen biri olarak beslenme düzeninle alakalı olduğunu düşündüm ben ...

Rabbim herseyin en hayırlisıni bilir.ins bi dahakine daha sorunsuz daha saglıklı brbekler verir bana da isteyenlere de.Allah razi olsun canim.hepiniz çok güzel mirel veriyorsunuz.Rabbim bebeklerinizi size bağıslasin

İlk başlarda bende de olmuştu zamanla geçiyor ama yine de arada olabiliyormuş

Inş sağlıkla kucağına alırsın canim hepimiz tek bunu istiyoruz

Kizlar mide bulantısını nasil gecirebiliriz
geçmiyor arkadaşım geçmiyoor ...

ben bildiklerime yazayım sana ... bende işe yaramıyor ama inşallah sende yarar .

zencefilli şeker ... zenzefilli ıhlamur ...

ayva ya da yeşil ekşi elma ...

az ve sık yeme ...

peynir ve galeta ...

naneli şeker ...

Limon koklamak ....

Aynı ben.. Benimde sat 6Eylül.. 30. Gün ve 35.gün testler negatif çıktı.. 35. Günde yaptığım test 6gün önceden bilen dijital testti güya.. Bende ona güvenerek, detaylı temizlik yaptım, halılarımı serdim.. Artık 41. Gün doktora gittim, muayenede kese filan gözükmedi.. Adet söktürücü yazıldı.. Tedbir olsun diye kan verdim ve pozitif çıktı.. 45. Gün anca kese görüldü.. Kesenin etrafında kanama alanı vardı.. Hiç dışa kanama olmadı bende, çok şükür.. Ama doktor olursa, panikleme düşüktür dedi.. Sanki düşük, panik yapılacak bir durum değil.. Yani, sen dikkat et kendine arkadaşım, ağır kaldırma, yukarıya doğru uzanma, ayaklarını kaldır yat imkanın varsa..

Rabbim herseyin en hayırlisıni bilir.ins bi dahakine daha sorunsuz daha saglıklı brbekler verir bana da isteyenlere de.Allah razi olsun canim.hepiniz çok güzel mirel veriyorsunuz.Rabbim bebeklerinizi size bağıslasin
Aminnnn canım.. Rabbim verecektir en güzellerini, moral önemli bir faktör unutma.. İnşallah, yine buradan güzel haberlerini alırız.. Önce kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…