2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende kum dokuorum bu arada ama dr sknti olmaz dedi insallah bakalm hersyn hayrlisi cocuk smdiden bizi yedi bitirdi. :))

Slm cnm seninle aynı gunu paylaşıyorum

Çok yazamıyorum çalıştığım için ama her gün hepinizi tek tek okuyorum. Hepimiz ayrı ayrı çok heyecanlıyız. Özellikle bu gebelik için çok mücadele vermiş arkadaşların yazdıklarını gözlerim dolu dolu okuyorum. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Ben ingilizce öğretmeniyim haftada 30 saat dersim var maalesef. İki yaşına ocakta girecek bir afacanım var. İşlerim hep koştur koştur. Henüz doktora gitmedim. Daha önce de söylediğim sebepten dolayı. Vajinal ultrason istemiyorum. İlk gebeliğim ilk heyecanımda daha ben eşimden utanır sıkılırken hayin doktor beklemeden baktı bebeğime... O yüzden 7. Haftaya kadar sabretcem inşallah. Sadece eşimle ben biliyoruz. Bi de siz.

Stresli gebelik hem bebeği hem bizi etkiliyor. O yüzden heyecanlı olalım hep ama hiç stres yapmayalım. 2016 ocak annesiydim şimdi bir de 2018 haziran annesi olmak beni çok mutlu ediyor. Hepinize güzel bir hamilelik süreci diliyorum.

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Kizlar cok kötü gaz sancim var Gecmesi için ne yapabilirim? yardim edin lutfen

Aynen devam ediyorum ama bu hafta cikicam sanirim insaallah enfeksiyon disinda skntim yok gibi.bulantilari kusmalari uykusuz geceleri saymiyorum bebek onemli onda sknti olmadığı surece sorun yok:) katlaniyorum
Canım sen edirnedenmissin sanirim yaa 4 yıl yasadim orda cook severim valla burnumda tutmuyo resmen edirne aseriyorum birde eskisehir:)) görünce yazasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…