- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.681
evet benim doktorumda %85 tutuyor dedi, ama kesin değil tabi. Benimki de sagda,hayırlısı bakalım :)Karindan bakti canim sagda olursa erkek diyolar ya simdide cinsiyet meraki basladi
teşekkürler inşallah kalbini de duyarız ..hayırlı olsun canım , sırada o pıt pıt kalp atışını duyma haberin
Ay insallah tek saglikla gelsinlerde dunyaya allahin izniyleevet benim doktorumda %85 tutuyor dedi, ama kesin değil tabi. Benimki de sagda,hayırlısı bakalım :)
7+5 olan konrol ne zamandı ?
sat a göre mi 7+5 ti ..ultrason ölçümünde mi ?
7+5 ne zamandı canım?
Bence, başka bir doktora gitmeyeceksen, doktorunun dediği tarihte gidebilirsin.. Bol su içip, dinlenip, geç gitmek lazım biraz. Biz erken gidince, sıkılıyoruz canım.. İnşallah yoluna girer..
Canım yumurtlama zamanını biliyor musun?
Ben günde iki tane türk kahvesi içiyorum zararı varmidir işte çalışırken içiyorum
Kizlar 7+5 kalp atislarimizi duyduk sizce sag tarafta mi solda mi oluo bebis
Dr umutlu ise Allahin izniyle skbti olmaz yuzde 1 umut veren dr smdi bnu demezdi bolbok dua edecegiz gerisi Allahtan insallah saglikla kucagmiza almak olmayanlrada hayrlisiyla saglikli nasip olsn insallah (aminnnn)ins canim doktor umutlu bakalim hayirlisi rabbim hayirli haber bekleyen herkese yardim etsin kucaklarimizi bos birakmasin ins..
.Kizlar 7+5 kalp atislarimizi duyduk sizce sag tarafta mi solda mi oluo bebis
7+5 sata goreydi ve muayene cumartesi oldu. Ultrasona gore baya geride dedi, hatta haftasini olcme geregi duymadi.eger kalp atimi hizlanirsa, hersey normale donerse dogum tarhi planlariz dedi
7+5 sata goreydi ve muayene cumartesi oldu. Ultrasona gore baya geride dedi, hatta haftasini olcme geregi duymadi.eger kalp atimi hizlanirsa, hersey normale donerse dogum tarhi planlariz dedi
.
canim kalp atimi hizlaniyor benimde ilk olctugunda 95 di sonra 128 bugunde 136 oldu. 95 ciktiginda cok umutsuzdu ama duzeldi ilk haftalarda zaten dusuk baslayip artiyormus
Ben de oyle dusunuyorum canim, artik icime oyle dogdu nedense
Ama tam hamilelik psikolojisine de giremiyorum.degisik bir sey oldu.
Sen girebildin mi o psikolojiye?
Senin de durumu okudum.%1 lik ihtimal gerceklesmis, masallah
Canim cok sewindim hayirli olsun bende bugun gittim yurt disindaym ya ben ebe goruyor ultrasyona bugun giremedim malesef kan testi aldilar bir suru idrar falan iki hafta icerisinde tekrar ultrasyon icin cagiracaklar her sefer ayri bi heyecan dogana kadar bitmeyecek galiba Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin kanaman nasil durmadimi yaKızlar kanamam arttı diye doktora gittim.ve bebegimizi gördük kalp atışını duyduk çok şüküro kadar korktum ki ona birşey oldu diye ama o bana gülüyordu sanki :)
benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir sevinemedimki psikolojiye gireyim en bastan beri kese kucuk die moral birakmadilar sonra kalp atimi yavas die sonra lekelenmeler simdi hepsi halloluo derken kum dokmeye baslamisim beterin beteri var deyip sukrediyorum sanki her an tevakkuzdayim ins su zor sureci gecirirsek psikolojiye girmek kolay olur diye dusunuyorum bi an once hayirli haberi alirsin ins.
Çin takvimine baktınızmı? Bana erkek diyor bakalım tutacakmı? Bir oğlum var kızım olsun istErim ama kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?