• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım yumurtlama zamanını biliyor musun?
Iyi aksamlar herkese, malesef cok yogun katilamiyorum.
Ama bir sey danismak istiyorum.
Ctesi kontrole gidecegim yine.
Kalp atislari yavasti ve bebegi anca 7+5de gorduk.durum riskli.acaba yarin gitsem bir seyler netlesir mi?
Doktor gerek yok netlesmez dedi ama

E sen benden 3 gün onceydin ben dün 6+1 göründüm tam hesaplama da olduğu gibi.sen başka bi doktora daha git ozele falan onlar daha iyi.suanlik sıkıntı yok demiş bak ne güzel üzülme lutfeb
Gttm baska drye de gttm net hafta bebektn snra belli olrmus ama bnmki geriden gelioms zten oyuzdn oleyms artk bilemiom ya her dr baybdio kafam corba oldu

Merhabalar ve hayırlı olsun .... yani myhsa da yazmış bu biraz döllenme vakti ile ilgili ..çok garanti olsun istiyorsan 10 kasım gibi gidersin ...
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah .sat a göre de 8 haftayı doldurmuş olursun ... hafta geriden geliyorsa bile 7.haftada olur

ne güzel haberlerle gelmişsin canım :KK200:
Merhaba sizin adınızı liste için yazmıştım konuyu siz açtığınız için hepinize çok teşekürler evde 2 yaramadı var tüp bebek ile oldu bu kendi gelen kızlar hepimize güzel gebelikler basıp etsin allahim

E sen benden 3 gün onceydin ben dün 6+1 göründüm tam hesaplama da olduğu gibi.sen başka bi doktora daha git ozele falan onlar daha iyi.suanlik sıkıntı yok demiş bak ne güzel üzülme lutfeb
Ayrica gittiklerm en ii ozel hastaneler ve drler ama ynede yanlsliklar oluo bakalm hayrlisi artk

Kizlar slm
23unde drye gttm kese 6mm idi 27sinde 8mm bgun ise alttn bakildi 10,40m. Dr gidisat kotu yuzde br ihtimal verdi bu sekilde ilerlemesi olan vr mi ?

canim bende asagi yukari senin gibi sayilirim kese kucuk haftasindan gelisimide azdi taki bebek gorunene kadar bebek gorundu kalp atisi vardi ama hizii dusuktu sukur hizi artti kesede bi tik buyumeye basladi ama hala haftasini yakalamis degil 3 ayri doktora gidiyorum hepsi farkli olcuyo kese boyutunu biraz daha beklemeni tavsiye ederim.

canim bende asagi yukari senin gibi sayilirim kese kucuk haftasindan gelisimide azdi taki bebek gorunene kadar bebek gorundu kalp atisi vardi ama hizii dusuktu sukur hizi artti kesede bi tik buyumeye basladi ama hala haftasini yakalamis degil 3 ayri doktora gidiyorum hepsi farkli olcuyo kese boyutunu biraz daha beklemeni tavsiye ederim.
Cok sukur haftasini yakamasi onemli deilms dr geriden gelmesi sknti anlamina gelmez gec dollenmis anlamina gelr dedi suanki meselem kese kucuk ve dr yuzde br dedi bebek gruomez dedi. Ama snde ayniymssn cok skur hersy yolunda Allahim daha iyi etsin insallah ne zmn kalp atisini duydun acaba ?

Az önce birden fazla mesaj gitmiş canım k. Bakma. 3.4 günden birşey olmaz canım. Canını sıkma o fark sonradan kapanır inşallah. Hatta bir haftaya kadar yine sorun olmuyor
Cnm zaten onemli olan o deil dr kese yeterli buyume gostermio bebek grunmez yuzde br ihtimal veriorm dedi bunun icin sordm buseklde olup duzelen oldmu die

Cnm zaten onemli olan o deil dr kese yeterli buyume gostermio bebek grunmez yuzde br ihtimal veriorm dedi bunun icin sordm buseklde olup duzelen oldmu die
Canım bence 2 günde bir keseni ölçtürme bir hafta kadar bekle moralini bozmadan emin ol neyin ne olacağını belli olmuyor. Benm bebek 3 haftadır aynı boyutta duruyor ama ona rağmen bir hafta daha bekledim tabi benimki ayrı bi psikolpatlıktı. :halay:

Canım bence 2 günde bir keseni ölçtürme bir hafta kadar bekle moralini bozmadan emin ol neyin ne olacağını belli olmuyor. Benm bebek 3 haftadır aynı boyutta duruyor ama ona rağmen bir hafta daha bekledim tabi benimki ayrı bi psikolpatlıktı. :halay:
Yok cnm zatn dr ilk baktigiyla bgunu degerlendirdi 8 gunde 4 mm buyumus ck yetersiz dedi diger drye de dvlete gtmistm kan vermeye dan degeri tuaf ckinca brde kese yk diince baska drye gttm ole tkrr keseye bakilmisti. Yani snde bir gozuk durumlr ck karisikmis bn hamilelgi bole bilmezdm :))

Cok sukur haftasini yakamasi onemli deilms dr geriden gelmesi sknti anlamina gelmez gec dollenmis anlamina gelr dedi suanki meselem kese kucuk ve dr yuzde br dedi bebek gruomez dedi. Ama snde ayniymssn cok skur hersy yolunda Allahim daha iyi etsin insallah ne zmn kalp atisini duydun acaba ?

canim benimki cok garip kese boyutu kucuk oldugu icin gun veremiolar bebek daha buyuk olculuo kese kucuk dogal olarak haftasi belli olmuo sat cok daha farkli

canim benimki cok garip kese boyutu kucuk oldugu icin gun veremiolar bebek daha buyuk olculuo kese kucuk dogal olarak haftasi belli olmuo sat cok daha fark

canim benimki cok garip kese boyutu kucuk oldugu icin gun veremiolar bebek daha buyuk olculuo kese kucuk dogal olarak haftasi belli olmuo sat cok daha farkli
Anladm cnm o ck onemli deil bebege gore tam olcum yapılabiliormus. zaten haftami bnmde herkes farkli dio cnrtesi 5+4 cikmisti bgun 5+5 :)) .Benm gbi oluota iyi sonuc almana ck sevndm bna da unut oldn. Saglikla kucagina almak nasip olur insallah

bende yaptırmayacağım 2.li tarama ..dr um da hem fikir , görüştük . o konuda kafam rahat şükür .

aynen çok vakit var ... daha kontrol sürem geçerli 10 :)) bi gitsem mi :) ama durup durup ultrasona girmek istemiyorum ..yoksa kesin giderdim

Canım ikili taramaya neden gerek duymuyorsun ? Birde benim sata göre bebişim 28 haziran doğumlu olacaktı aşağı yukarı ama bit hafta geriden geliyoruz şimdilik yani temmuz da olabilir gruptan çıkmamı önerir misin kalayım mı burada :)

Yok cnm zatn dr ilk baktigiyla bgunu degerlendirdi 8 gunde 4 mm buyumus ck yetersiz dedi diger drye de dvlete gtmistm kan vermeye dan degeri tuaf ckinca brde kese yk diince baska drye gttm ole tkrr keseye bakilmisti. Yani snde bir gozuk durumlr ck karisikmis bn hamilelgi bole bilmezdm :))
Canım ben de hiç böyle bilmezdim :) ama Allah bir daha nasip ederse ki inşaaallaaah eder.. O zaman 8.haftaya kadar gitmeyeceğim ve 12.hafta ya kadar kimseye söylemeyeceğim :(

Back