• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde gebelik zamanımda demirim düşüktü, bir tek o sınırların içinde değildi.. Ama doktorum üzerinde durmadı onun.. Unutma canım herşey düzelecek, şuan bizim için hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz :KK200:

Canım gözün aydın.. Progestan hapını bende kullanıyorum ama vajinal alıyorum, sabah akşam.. Ağız yolu ile aşırı derecede baş dönmesi yapıyor, doktorlar zaten verirken vajinal al derler aslında.. Çok sıkıntı yaparsa vajinale dönebilirsin.. Ben bir kez aldım

Aynen canım ben ağız yoluyla alıyorum bi yarim saat. Baş dönmesi yapıyor sonra da uyku. Bastiriyir

çok zor ama bunu da şükür ... :KK68:

su bi de çok lazım bize ... içmeliyiz bi şekilde .. yudum yudum iç
Aynen çok şükür bebisim iyi olsun sa razıyım bulantiya.bugun neredeyse 1 lt bile icemedim 2 gündür bulantidan ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum.basim da dönüyor:) hamislik yeni başlıyor bence

Benim bı sonraki randevum 11 Kasımdaydı. Ama ben dayanamadım bugün bir kaçamak yaptım ve bebisin görmeye başka doktora gittim :) böyle hiç belirti olmayınca iyi mi acaba diyordum, şükürler olsun iyi çıktı. Büyümüş minik :) 3-4 güne hareketlenmeye başlar dedi doktor. Tabi küçük olduğu için hissedemeyiz daha ama ikinci gebelik daha çabuk hissedilirmis bakalım :KK200:
Ne guzel canim bebisini daha sık gorebilmek ben cuma gitmistum randevuya bir sonraki tam 1 ay sonra gunler gecmiyor resmen. Ben ilk hamileligimde 16. Haftada bebek hareketlerini disaridan gorebiliyordum. Karin zarim inceymis benim. Bakalim simdi ne zaman gorecegim. Karnimda kalinlasti dogumdan sonra..

Aynen çok şükür bebisim iyi olsun sa razıyım bulantiya.bugun neredeyse 1 lt bile icemedim 2 gündür bulantidan ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum.basim da dönüyor:) hamislik yeni başlıyor bence

eveeeeet 6 hafta yazıyormuş takviminde şimdi gördüm ... benimde her şeyin ilk başladığı haftalarım :KK49:

dönmeler bulantılar ... yavaş yavaş bei terk edecekler diye ümit ediyorum ben 12 hafta ile berber geçermiş genelde .

yok ilk gebeliğim de değil ama hem 9 sene geçti üzerinden neredeyse .... hemde o zaman bu belirtiler yoktu ... şimdi her şey sil baştan oldu resmen .

Ne guzel canim bebisini daha sık gorebilmek ben cuma gitmistum randevuya bir sonraki tam 1 ay sonra gunler gecmiyor resmen. Ben ilk hamileligimde 16. Haftada bebek hareketlerini disaridan gorebiliyordum. Karin zarim inceymis benim. Bakalim simdi ne zaman gorecegim. Karnimda kalinlasti dogumdan sonra..

ben ilkinde 22 . haftada farketmiştim ...

ama çok kilolu idim o zaman ..etkisi var mıdır ? bence vardır .

şimdi ben kilom yok o kadar .. hem tecrübe var ...daha çabuk hissederim gibi geliyor .

beni de 12.hafta gibi çağırdı ....daha çok var yani ... ense kalınlığı ve burun ölçümü yapılacak .... 11-13 arası gel dedi .

Canım neden öyle konuşmuş sen sıkma canını insallh iyi ilerleyecek.
Bna ilaclrini birk dedi bn baska drye gttm tekrr o da dedi suanlk sknti yk haftaya anck net bay soleyeblrm yani bu drler bnden ne istior hicmi normale denk gelmem suan 5+5 gorunuomsum

Kızlar biliyorsunuz dün kahverengi lekelenmem olmuştu. Bugün akşam üstü de kanamam oldu . Acile gittim sorun yok dedi. Ilaca devam et dedi. Korkuttu ama mercimek yine :KK54:

canım sen progestanını al .... çok dolanma ..uzanma ...

böyle yat uzat ayaklarını ..kitap oku ..dizi izle:))

bende de olmuştu .... kalkmadım valla yerimden ..kısa sürede geçti

ben ilkinde 22 . haftada farketmiştim ...

ama çok kilolu idim o zaman ..etkisi var mıdır ? bence vardır .

şimdi ben kilom yok o kadar .. hem tecrübe var ...daha çabuk hissederim gibi geliyor .

beni de 12.hafta gibi çağırdı ....daha çok var yani ... ense kalınlığı ve burun ölçümü yapılacak .... 11-13 arası gel dedi .
Benim de randevum 12+6 ya denk geliyor bende bu sefer 2 li tarama yaptirmayi dusunmuyorum ama doktorum da kesin yaptir der bakmaz ense kalinligina falan belki doktor degistiririm. Hayirlisi bakalim daha cooook vakit var..

eveeeeet 6 hafta yazıyormuş takviminde şimdi gördüm ... benimde her şeyin ilk başladığı haftalarım :KK49:

dönmeler bulantılar ... yavaş yavaş bei terk edecekler diye ümit ediyorum ben 12 hafta ile berber geçermiş genelde .

yok ilk gebeliğim de değil ama hem 9 sene geçti üzerinden neredeyse .... hemde o zaman bu belirtiler yoktu ... şimdi her şey sil baştan oldu resmen .
Ay evet dün doktor da dedi hormonların değişiyor buna uyum biraz zaman alır dedi.bulanti hapı verdi ama pek faydasi yok ya.napalim bebis kendini gösterdi dayancaz herseye:)

Benim de randevum 12+6 ya denk geliyor bende bu sefer 2 li tarama yaptirmayi dusunmuyorum ama doktorum da kesin yaptir der bakmaz ense kalinligina falan belki doktor degistiririm. Hayirlisi bakalim daha cooook vakit var..

bende yaptırmayacağım 2.li tarama ..dr um da hem fikir , görüştük . o konuda kafam rahat şükür .

aynen çok vakit var ... daha kontrol sürem geçerli 10 :)) bi gitsem mi :) ama durup durup ultrasona girmek istemiyorum ..yoksa kesin giderdim

Bna ilaclrini birk dedi bn baska drye gttm tekrr o da dedi suanlk sknti yk haftaya anck net bay soleyeblrm yani bu drler bnden ne istior hicmi normale denk gelmem suan 5+5 gorunuomsum
E sen benden 3 gün onceydin ben dün 6+1 göründüm tam hesaplama da olduğu gibi.sen başka bi doktora daha git ozele falan onlar daha iyi.suanlik sıkıntı yok demiş bak ne güzel üzülme lutfeb

Ay evet dün doktor da dedi hormonların değişiyor buna uyum biraz zaman alır dedi.bulanti hapı verdi ama pek faydasi yok ya.napalim bebis kendini gösterdi dayancaz herseye:)

bence ekşi yeşil elma dene .. ayva ye ...
bir iki galeta ile peynir
zencefilli ıhlamur
naneli şeker

bunlar nispeten yavaşlatıyor .

bulantı için sürekli kusman yok ise ilaç alma bence

bence ekşi yeşil elma dene .. ayva ye ...
bir iki galeta ile peynir
zencefilli ıhlamur
naneli şeker

bunlar nispeten yavaşlatıyor .

bulantı için sürekli kusman yok ise ilaç alma bence
Kusmam bugün yok ama haptan dolayı.dun akşama kadar kustum.leblebi durdurur kusmayi dediler obile fayda etmedi

Bu kanama yüzünden dusa giremiyorum:) korkuyorum suyla artar diye

ne yalan söyleyeyim o hafta bende girmedim .zaten haftası gelmeden geçti ..kontrole gittim geçmişti ultrasonda da . o zaman girdim .
sıcak falan da etkiler diye korktum .

pimpirik mimpirik :))) ben içimi rahat ettireyim de

Back