- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.601
Canım benim kese 21mm iken 6+5 yazıyor ama bebek için farklı, satım zaten farklı..
sata goremi usgye goremi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kese 21mm iken 6+5 yazıyor ama bebek için farklı, satım zaten farklı..
sata goremi usgye goremi canimCanım benim geçen hafta 7+5 te 14 mm olmuştu
Canım, benim sat 7+5 iken muayene oldum ya, kese ölçüldü.. Ölçüm sonucuna göre de 21 mmlik kese 6+5'e denk geliyormuş.. Daha sonra bebek ölçüldü, o da 3.90 mm.. Crl'ye göre de 6+1'e denk geliyormuş..sata goremi usgye goremi canim
canim sata goremi yoksa usgye goremi 6
0mis
Iyi aksamlar herkese, malesef cok yogun katilamiyorum.
Ama bir sey danismak istiyorum.
Ctesi kontrole gidecegim yine.
Kalp atislari yavasti ve bebegi anca 7+5de gorduk.durum riskli.acaba yarin gitsem bir seyler netlesir mi?
Doktor gerek yok netlesmez dedi ama
7+5 ne zamandı canım?Iyi aksamlar herkese, malesef cok yogun katilamiyorum.
Ama bir sey danismak istiyorum.
Ctesi kontrole gidecegim yine.
Kalp atislari yavasti ve bebegi anca 7+5de gorduk.durum riskli.acaba yarin gitsem bir seyler netlesir mi?
Doktor gerek yok netlesmez dedi ama
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geç döllenme yoksa 7. Veya 8. Haftalarda kalp atışını duyarsınız. Ben 6+3de duydum ama döllenme zamanı çok etkili.Ausencia Merhaba bende haziran annesi olacam sanırım daha Dr gitmedim kesin olsun hersey istiyorum sat 15 eylül haftaya gitsem kalp atım kesin duyulur dimi hepinize sağlıklı doğumlar ve bebek nasip etsin allahim
teskur ederim allahım sizinde bebeğinizi sağ Selamet kucağıniza almayi nasip etsin bu benim kendi kendine olan ilk bebeğim diğerleri tüp bebekti o yüzden normal süreci bilmiyorum sağolun.Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Geç döllenme yoksa 7. Veya 8. Haftalarda kalp atışını duyarsınız. Ben 6+3de duydum ama döllenme zamanı çok etkili.
Canım hiç onu bilmiyodum bak ama doktor sıkıntı yok dedi düşük tehlikem var mı dedim kanamadan dolayı yok yok sen hiç telaş yapma dedi.kac attığını bilmiyorum bile.arastirms derim yoksa çok panikliyoruzAy hiç sorma yaaa, o da var.. Belirli aralıkta olmalıymış yaa, dk da 100 atışdan azı düşük tehlikesiymiş galiba.. Eskiler ne iyiymiş, doktor yok, internet yok, bilgi yok.. Biz sürekli didikliyoruz..
Aminnn inşallah,rica ederim ne demek. Elimizden geldiğince birbirimize destek olacaz inşallah 9 ay boyunca :) diğerleri derken, kayıplar mı var yoksa ikizler mıteskur ederim allahım sizinde bebeğinizi sağ Selamet kucağıniza almayi nasip etsin bu benim kendi kendine olan ilk bebeğim diğerleri tüp bebekti o yüzden normal süreci bilmiyorum sağolun.
Ausencia Merhaba bende haziran annesi olacam sanırım daha Dr gitmedim kesin olsun hersey istiyorum sat 15 eylül haftaya gitsem kalp atım kesin duyulur dimi hepinize sağlıklı doğumlar ve bebek nasip etsin allahim
Benim bı sonraki randevum 11 Kasımdaydı. Ama ben dayanamadım bugün bir kaçamak yaptım ve bebisin görmeye başka doktora gittim :) böyle hiç belirti olmayınca iyi mi acaba diyordum, şükürler olsun iyi çıktı. Büyümüş minik :) 3-4 güne hareketlenmeye başlar dedi doktor. Tabi küçük olduğu için hissedemeyiz daha ama ikinci gebelik daha çabuk hissedilirmis bakalım
Ay sorma sorma mahvoldum bulantidan su bile icemiyorumBugün anneler sessiz ... bulantılardan ekrana bakamıyoruz galiba :)
Geç döllenme yoksa 6. Haftadan sonra duyulur.. 6+3, 6+5 gibi.. Evdeyseniz bol dinlenin, ağır kaldırmayın, bol su için.. İlk zamanlar birşey demiyorlar zaten, insan erken gidip geriliyor.. Ama çalışıyorsanız, gitmeniz mantıklı, bana rapor yazıldı mesela.. Hayırlı olsun, Allah sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah..Ausencia Merhaba bende haziran annesi olacam sanırım daha Dr gitmedim kesin olsun hersey istiyorum sat 15 eylül haftaya gitsem kalp atım kesin duyulur dimi hepinize sağlıklı doğumlar ve bebek nasip etsin allahim
Doğru, haklısın canım.. 190 da garip olurmuş.. Canım sen hastanede miydin en son, yanlış hatırlamıyorsam? Nasıl oldun?
çok zor ama bunu da şükür ...Ay sorma sorma mahvoldum bulantidan su bile icemiyorum
Hadi inşallah canım.. Şimdi çıkarsın, bir dahaki yatışın sağlıklı doğum olsun inşallah.. Çok geçmiş olsun..Aynen devam ediyorum ama bu hafta cikicam sanirim insaallah enfeksiyon disinda skntim yok gibi.bulantilari kusmalari uykusuz geceleri saymiyorum bebek onemli onda sknti olmadığı surece sorun yok:) katlaniyorum