• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selamlar Haziran anneleri :KK3:

maalesef tam performanslı devam edemediğim bir gün daha ... bulantı vs ... devam .

Birde hani benim folik asit olayım vardı ...maceralı .

O gün detaylı yazmıştım. sabah gidip folad tahlili verdim de bana istanbula yollayacaklarını sonucu pzt alacağımı söylediler diye gidip başka bir hastanede yaptırdım diye .
Heh işte orda 16 çıkmıştı , normal sınırda .
Bugün diğerini almış eşim geçerken , elimde dursun diye .. 23 . fazla yani . zaten bıraktım tamamen ve folik ve başka vitamin almıyorum ... uygun haftası gelince sadece omega3 takviyesi alacağım . ama canım sıkıldı biraz .

bir de çok bilmişlik yapmayı seven insanlarla uğraşıyorum ... hiç görünmüyorsun , sesin soluğun çıkmıyor ...hastalık psikolojisine girdin .. gebelik hastalık mı yahuuu :ukala::ukala::ukala::ukala: diyen densizlere .... adiyos amigos diyorum ... uğraşamam .
Yahu bende zaten nasıl meraklıyım ..... sabaha kadar bulantım olsun , kusayım ... başım dönsün ... evden çıkıp 2 iş halledince yorulayım .... zaten miyomum var ..kanama riski progestan kullanıyorum ...dr yat diyor ... ama ben deliyim hastalık pskolojine giriyorum :KK62:

sonra gebeler alıngan diyorlar ... sakın siz hamilelere çok bilmişlik yapıyor olmayın !

ayyy ne dolmuşum yine :KK70:

geçmişe bakayım biraz :KK15:
Benim tahlilim de bugün sonuçlandı
Sonuç > 24 :KK12:

Benim tahlilim de bugün sonuçlandı
Sonuç > 24 :KK12:

bıraktın değil mi içmeyi ?

ben geçen cuma bıraktım zaten de .. iki hastaneden aynı gün böyle farklı sonuç çıkması da entresan .. biri 16 biri 23 ...

Eşim diyor neden hemen yüksek olana güveniyorsun , belki düşük olan hastane doğru :)

bıraktın değil mi içmeyi ?

ben geçen cuma bıraktım zaten de .. iki hastaneden aynı gün böyle farklı sonuç çıkması da entresan .. biri 16 biri 23 ...

Eşim diyor neden hemen yüksek olana güveniyorsun , belki düşük olan hastane doğru :)
Folbiol bıraktım iki gündür mg mi düşük bı ilaç içiyorum. Günde 800 mcg alıyordum ama bugünden sonra 400 alcam. Doktorum ikiz gebelik olduğu için birakmami istemiyor.
16 da sınırda yani düşük degil

slm kizlar yine doktor kontrolunden geldim bugunki doktorun soylemine gore kese 19 mm olmus kalp atimlari 135 cikmis dunki doktorun olcumune gore kese 11 mm bu doktorlar arasndaki tutarsizlik beni yiyip bitirdi.
yanliz kese boyutuna gore haftasi yazmiyordu 19 mm yakin kese boyutu olanlar usgde kac haftalikti bilen varsa yazabilirmi kac haftayla uyumlu oldugunu merak ettim acikcasi..

slm kizlar yine doktor kontrolunden geldim bugunki doktorun soylemine gore kese 19 mm olmus kalp atimlari 135 cikmis dunki doktorun olcumune gore kese 11 mm bu doktorlar arasndaki tutarsizlik beni yiyip bitirdi.
yanliz kese boyutuna gore haftasi yazmiyordu 19 mm yakin kese boyutu olanlar usgde kac haftalikti bilen varsa yazabilirmi kac haftayla uyumlu oldugunu merak ettim acikcasi..

3 ultrasonum var canım ..baktım şimdi .... sana yakın olan 1.65 cm (16.5 mm) olan haftada 6.0 imiş .... yani herkeste değişir bu tabii ama 7-8 haftaya uyumludur muhtemelen .

Ay hiç sorma yaaa, o da var.. Belirli aralıkta olmalıymış yaa, dk da 100 atışdan azı düşük tehlikesiymiş galiba.. Eskiler ne iyiymiş, doktor yok, internet yok, bilgi yok.. Biz sürekli didikliyoruz..
Ben artık esime söz verdim internete pek bakmayacağım.herseyi kurcalamak tam okumaktan yok kese yok boyu artık yılgınlık geldi su an bile kusacgim zaten :kusmuk:
Kızlar ben biliyorsun işten ayrıldım evdeyim psikolojim hiç iyi değil.
Bulantıları başladı herşeyden huylaniyorum
Herşey kokuyor.istahim sıfır ara ara kuauyirm.yemek yapmak işkence çocuğum var ona bakmam lazim.yemek yapmam lazım ama canım hiccccccc bişey yemek istemiyor hiçbirşey canım istemiyor hayat çok zor su an evde sıkılıyorum.
Daha düne kadar evde olmak isterken şimdi boyle sikilacagini hiç düşünmedim.
İşten sıkılmasın aslında ama işyerinde mobbing vardı resmen patron bayandı beni Yıldırım'ı atı.bende zaten ayrılmak istiyorum.ama böyle evde binalarına o kadını çekmek daha kolay geldi
Elindekini kaybedince anlıyor insan
Alışamadım velhasıl kızımı öğlen okula bırakıyorum sonra eve geliyorum herşey kokuyor zaten yemek yapmayı seven ben mutfağa girmek bile istemiyorum
Düşünunce bile yemek kusmak geliyor:kusmuk:
evde aksmalar kadar ne yapacağımı bilmiyorum uykularim kactti depresyona girdim ne yapacağımı şaşırdım
Evde iğne bile kaldırmıyor sıkılıyorum
Yatiryorm uyumak istemiyorum çünkü gece uyuyamıyorum dön dön sabah olmuyor boşa yaşıyor gibiyim hayat manasız geliyor.
Kızlar ben çok kötüyüm bana ne oldu bilmiyorm:KK43::cry:

Canım benim geçen hafta 7+5 te 14 mm olmuştu

Canım benim kese 21mm iken 6+5 yazıyor ama bebek için farklı, satım zaten farklı..

Ben artık esime söz verdim internete pek bakmayacağım.herseyi kurcalamak tam okumaktan yok kese yok boyu artık yılgınlık geldi su an bile kusacgim zaten :kusmuk:
Herşey kokuyor.istahim sıfır ara ara kuauyirm.yemek yapmak işkence çocuğum var ona bakmam lazim.yemek yapmam lazım ama canım hiccccccc bişey yemek istemiyor hiçbirşey canım istemiyor hayat çok zor su an evde sıkılıyorum.
İşten sıkılmasın aslında ama işyerinde mobbing vardı resmen patron bayandı beni Yıldırım'ı atı.bende zaten ayrılmak istiyorum.ama böyle evde binalarına o kadını çekmek daha kolay geldi
Alışamadım velhasıl kızımı öğlen okula bırakıyorum sonra eve geliyorum herşey kokuyor zaten yemek yapmayı seven ben mutfağa girmek bile istemiyorum
evde aksmalar kadar ne yapacağımı bilmiyorum uykularim kactti depresyona girdim ne yapacağımı şaşırdım
Yatiryorm uyumak istemiyorum çünkü gece uyuyamıyorum dön dön sabah olmuyor boşa yaşıyor gibiyim hayat manasız geliyor.
Gerçekten kurcalamak kötü.. Benimde ikinci haftam raporluyum.. Cidden evde olmak sıkıcı.. Benim kimsemde yok, eşim başka şehirde.. Bazen kendi sesimi bile unutuyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Yıldırım yazmışsın ya canım, Bursada mısın?

Neden boyle oldun canim. Bebegin icin mutlu olman gerekir. Bende evlendigimde evdr cok sıkılıyordum. Ama sevdigim seyleri buldum zamanimi guzel gecirdim ki senin kizin var sıkılmaman lazim

Bugün anneler sessiz ... bulantılardan ekrana bakamıyoruz galiba :)
Ben 4gündür tanışıyorum bulantı ile.. Çok yemek yiyorum diye şikayet ediyordum ama yok bu bulantı çok fena.. Günde zorlayarak bir bardak su içiyorum ağzımı suya değmek bile istemiyorum.. Ne kusuyorum, ne geçiyor sabit bir bulantı.. Allah yardımcımız olsun..

Sizlere defalarca yazdım
Ama hiç birini yollamadim hep sildim
O kadar yilginimki bu yazdıklarımı aman niye yolluyorum diye geri silip yazdim

gel gitler yaşamak çok normal şu dönem .
yerli yersiz ağlamalar ... sıkılmalar ..sinirlenmeler ..
Vücudumuzda ki tüm dengeler değişiyor .

Kaldı ki sen bir evde iş hayatından eve geçiş yaptın .

Hepsi normal bence hislerin .. bende bazen giriyorum , bakıyorum ..çıkıyorum ... boş geliyor çoğu şey .

Biraz zaman geçsin her şey zihnimizde de bedenimizde de hayatımızda da yerli yerine oturacak inşallah

Ben 4gündür tanışıyorum bulantı ile.. Çok yemek yiyorum diye şikayet ediyordum ama yok bu bulantı çok fena.. Günde zorlayarak bir bardak su içiyorum ağzımı suya değmek bile istemiyorum.. Ne kusuyorum, ne geçiyor sabit bir bulantı.. Allah yardımcımız olsun..

Aminnnn.

su bende zor içiyorum ..ama içiyorum en azından 2 lt ye yaklaşmaya çalışıyorum ... yudum yudum iç... bardağı dikip içince daha hızlı bulantı oluyor .

Back