2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebim durumumu biliyorsunuz.dr kalp atisi yok çarsamba alacaz dedi.
Bende simdi evde yatiyorum.daha doğrusu yataktan hic çıkmadim bugün.bir ruya gördüm.rüyamda babam hasta annem benim yanima gelmisler.arabaya bindirip beni çarsida hastaneye götürmüsler.sonra beni dohuma almislar.sezeryan yapmışlar.kucaklarinda bi bebekle arabaya bindiler.esimde vardı.bi de baktım ki çok güzel bembeyaz bi erkek bebek.saçları kahverengi sarı karısimı ağzi burnu cok tatlı iyi gelismis bi bebek.alıp eve getirdik.sanki yeni doğmus gibi degildi.büyüktü.masanjn altina kaciyordu.anne baba diyirdu bize.bende anneme diyordum ki anne doktorlar bu bebek gelismemis dediler.biz çarsamba günü kürtaja gidecektik ama ben Rabbime cok dua ettim bu bebeği bize bagısla dedim.Rabbim dualarimı kabul etti.bak simdi burda dedim.o kadar cok seviniyordum ki öyle güzel bi cocuktu ki anlatamam.
Kızlar rüyam ne anlama geliyor sizce?

Merhabalar, ben de h.sonu bulaşık yıkarken düşündüm elimiz den şimdi kimyasallar emiliyor diye. gittim hemen temizlik eldiveni aldım. artık onlarla temizlik yapmaya çalışıorum. Banyoya felan da çamaşır suyunu nefesimi tutarak döktüm hep sonra beklettim nefesimi tuttum duruladım.

O haftalar da sadece kese olması çok normal bende 7. hafta da bebeği görmüştüm. İçinizi rahat tutun.

Allah hayırlara cıkarsın canım çok güzel bir rüyaymış inşallah gerçek olur

Bende eldiven kullanmaya karar verdim başka çaremiz yok sanırım

Canım bugün kontrole gittim ve kalp atışını duyduk.Buarada doğum tarihinde değişiklik oldu.18 Haziran olarak ta tabloda düzeltebilir misin? Teşekkürler.

çok üzüldüm canım inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah.. gönlüne göre olsun herşey

Ya kizlae böbreklerimden kasiklarima kasiklarimdan da vajinama dogru akan bi agri sanci var Sizce bu normal mi Bicak saplanir gibi oluyor Cok şükür simdi birz iyiyim ama Endişeleniyorm Sizde de oluyor mu böyle

Kaç haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…