2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Miktar olarak ne kadar cnm bende cuma günü yazdım bendede leke oldu progestan iğne yaptı yarın tekrar gitcem
Igneden sonra durdu mu canim. Ben hem jel hem hap kullanıyorum ama ara lekelenme oluyo.bugun hafif kırmızı pembe çizgi gibi geldi bi ara. Cuma doktora gittim sıkıntı yok dedi ama bilemiyorum

Malesefki bugün işyerinde kanamam oldu acile gittik progestandan başka verilecek bir ilaç olmadığı söylendi yarın doktora cikcam düşük mü değil mi ağrım yok ama kanamam devam ediyor
Miktar olarak ne kadar cnm bende cuma günü yazdım bendede leke oldu progestan iğne yaptı yarın tekrar gitcem

Kızlar kanaması olan ne çokmuş meğer Allah bebişlerimizi bize bağışlasın.

Aynen canım haklısım yaşayıp görücez çok heyecanlıyız biz de bakalım yeni maceralara yelken açıyoruz sağlıklı olsunlar evlatlarımız doğan büyür

Bende ilk doğumumdan sonra gitmiştim bana da çok sıcak gelmemişti Aylin hanım. Özellikle gebe olmadığımı öğrenince. Başından göndermişti nerdeyse Ben medical park o daha çok beğeniyorum koru hastanesinden. Eskiden ben öveçlerde oturuyordum. Sürekli koruya gittim geldim. Ama sonuç sevmiyorum herhalde. Hiç düşünmedim koru. Düşünmem de herhalde. Nerde oturuyorsun canım.

Çocuk doktoru olarak da çok deneyimledim. Süer bey diye bir doktor 2 aylık bronşit olan yavruma ökrüsük şurubu başlamıştı. Sonra gece rahatsızlandı. Yasemin hanım a gittik. Çocuğun ateşi olmasına rağmen salladı.

Teşekkür ederim sayın editör. Adet tarihim e göre gelişim göstermiyor benim yaramaz Zamanla doktor bir adet günü belirleyecek. Geç döllenme olmuş. O yüzden onu yazmadım.

Aynen bana da öyle davrandı inan. Eryaman da oturuyorum. Senin dr batıkentteymiş orası daha yakın gibi. Değiştirmekte içime sinmiyor yarım kalacakmışım gibi. Ya birde şu kötü olayı özelden anlatır mısın bana nette baktım bulamadım ?

Son düzenleme:

Ne güzel kardesi olmak. Benim ablamla 3 yaş var kardeşimle 6. Tabiki hır gürümüz çok oldu küçükken. Şimdi aramızdan su sısmaz. İnşallah benim yavrularım da öyle olur. Büyürken ve büyük küçüğe alışana kadar yalnız bırakmamak en iyisi. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Senin kız tam abla olcak desene. Doya doya yaşar ablalığını. Zaten kız evladı tee küçükken bebek sallayıp oyuncak bebeğine Şevkat göstermeye başlar. İyi olur inşallah

Kuzu iğne kullanılırken normal doğum önwrmiyorlar uterusun geri kasılmzsa kanamadan dolayı rahmin alınır diye ama iğneyi zaten kesiyorlar 36 yada 38.haftada o yüzden kesip istediğin şekilde doğur bence

Doktor tuvalet harici pek kalkma bi süre dedi canım kanamam olunca.o yüzden cumartesi kontrolum var o güne kadar yatis:)

Geçmiş olsun canım..

Yes buyrun o kadersiz benim

Kız deme ağzından yel alsın töbeeeeee

Bna jotu kelimeler kullandilr cvp yazmak zornda kaldim topikte herkes yazar hamileside negatif alanida gun sayanida dha bnu blmiolr anlayamadikr bturlu yapck bsy yk. Aynen cnm herkes gnlundeki nasip oksn insallah

Canım bende 2013 tüp bebek topiğindeydim ben tüp bebek topiğindeki herkesi o kadar sevmiş o kadar kız kardeş kaderdaş bilmiştimki sandımki hamile kalınca gene beraber kalıp dertleşeceğiz ama ne mümkün hakarete varan şeyler yazıldı neden hala yazıyorum diye bu kk nın tüp bebek topic klasiği hamile oldun mu topicten kaçacaksın maalesef

Assolist gibiydim orada mis ne bozdun kızım yaaaaa

Hoşgeldin canım..allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

Bak onun rekoru bende 38 kilo aldım ikizlerde 32 haftada 2330 er doğurdum.doğumdan sonra fil gibi tank gibi gezmeye devam ettim 8 ay emzirdim memelerim 105 beden oldu sonra buzluk süt dolunca emzirmeyi bıraktım buzluktakiler 6 ay yeterdi anında eski kilomdan daha zayıf hale geldim..dertlenme doğum kilolarını emzirmeyi kesince balon gibi sönüyorsun ..
Çok kilo almak bebege zaralı tabi ideali yakalamak lazım ama demek istediğim kilolarınla kalmazsın ..

Kizlar benim hoc istahim yok.. Yiyebildigim tek sey yoğurt ve meyveler.. 1.5 kg vermisim. Kusma yok ama yemeklerden tiksiniyorummmm böyle olan var mi

Zorla canım kendini mecbur de odaklan o zaman yeniyor..bebek zaten senden besleniyor aldıklarından değil ama olsun sen kendine iyi bakacaksın

Ben de aynı duygudayım hemde kardeşi olur diye bahanem yok doğuştan kardeşli doğdular zaten allah hayır etsin sonumuzu ne diyim

Malesefki bugün işyerinde kanamam oldu acile gittik progestandan başka verilecek bir ilaç olmadığı söylendi yarın doktora cikcam düşük mü değil mi ağrım yok ama kanamam devam ediyor

Geçmişş olsun canım çok haberdar et sık sık..

Kızlar benşm öksürük krizlerim çok aşırı fena içim dışa-ıma çıktı öksürmekten..balsız kekiksiz bir karışım bileniniz var mı bacınızın bulanan midesini düşünüp insaflı tarifler yazın allah rızası için

Aaaaaa aaaa Aaaaaa, doğumdan önceki kilona döndün birde
. Ay bu süper bir haber. Bu arada Allah bağışlasın yavrularını canım.

Bal yok,pekmez var olur mu tereyağını eritip pekmezle karıştırıp,ılık ılık içersen iyi gelir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…