- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #5.121
Igneden sonra durdu mu canim. Ben hem jel hem hap kullanıyorum ama ara lekelenme oluyo.bugun hafif kırmızı pembe çizgi gibi geldi bi ara. Cuma doktora gittim sıkıntı yok dedi ama bilemiyorumMiktar olarak ne kadar cnm bende cuma günü yazdım bendede leke oldu progestan iğne yaptı yarın tekrar gitcem
Evet. KüçükçekmeceIstanbulda misin?
Malesefki bugün işyerinde kanamam oldu acile gittik progestandan başka verilecek bir ilaç olmadığı söylendi yarın doktora cikcam düşük mü değil mi ağrım yok ama kanamam devam ediyor
Miktar olarak ne kadar cnm bende cuma günü yazdım bendede leke oldu progestan iğne yaptı yarın tekrar gitcem
Evet. Küçükçekmece
Amin inşallah canımgerçekten güzel tabloymuş ..sen böyle yazınca
bende 1 gün var 2 yok .... 2 var 2 yok ... öyle idare ediyoruz
kayısıyı akşamdan suya at ... sabah suyunu iç sonra kayısısını ye
yani artık olan oldu geçen geçti ...bundan sonrası bizim için çok güzel olacak inşallah
dediğin gibi eminim harika bir abla olacak kızın , benim oğlumda 2009 lu ... o da abi olacak ...şanslıyız belki de kim bilir
Tecrübesizdim gayette sağlıklı hiç sıkıntı olmadan ilerlediği için hiç aklıma bile gelmedi zaten vicdan azabı çekiyorum ne güzel giden bir gebeliğim vardı şimdi boş yere ilaç içmiş olucam.
Canım ben aylin hanıma geçen sene kontrol olmak için gittim kan değerlerime bakacaktı bana adet olunca gel dedi bende adet olunca aradım hemşiresini kendisine ulaşamadım çünkü o zamanlar kendi muaynehanesini açma telaşları varmış galiba neyse hemşire bana gün fark etmez regl bitmeden gelin dedi ben son günler gittim bana demesin mi ilk üç gün içinde gelmeliydiniz felan hemşireniz böyle dedi dedim o arada hemşire odadan çıktı kayboldu bir an da neyse bana müdahele etmeden gönderdi beni sonra bir daha gitmedim aynı hastane de başka doktorla devam ettim çokta memnunum kendisinden ama son bir iki olay beni endişelendirdi, mesela bugün hafif bi kanamam oldu wpdan yazdım ısrarla aramak istemedim pazar günü neticede bana kaç saat sonra cevap verdi tabi ben o arada başka doktora gittim istediğim bi doktordu şansıma değiştirirsem o doktora gitmeyi planlıyordum o da sincan koru da gel gör ki ondan da çok memnun kalmadık yani eşim kalmadı ben dr beğendim ama hastane çok donanımlı değil galiba. Ne yapacağımı bilmiyorum. Koru doğum paketi ile aylin hanımın doğum paketi fiyatı neredeyse aynı ve aylin hanım da sınırsız kontrol felan var ama aklım karışık.
Bende ilk doğumumdan sonra gitmiştim bana da çok sıcak gelmemişti Aylin hanım. Özellikle gebe olmadığımı öğrenince. Başından göndermişti nerdeyseBen medical park o daha çok beğeniyorum koru hastanesinden. Eskiden ben öveçlerde oturuyordum. Sürekli koruya gittim geldim. Ama sonuç sevmiyorum herhalde. Hiç düşünmedim koru. Düşünmem de herhalde. Nerde oturuyorsun canım.
Kızlar kanaması olan ne çokmuş meğerAllah bebişlerimizi bize bağışlasın.
Amin inşallahKızlar kanaması olan ne çokmuş meğerAllah bebişlerimizi bize bağışlasın.
Hala ara ara akıntı gibi geliyor 3 gündür böyleyim korkuyorum daIgneden sonra durdu mu canim. Ben hem jel hem hap kullanıyorum ama ara lekelenme oluyo.bugun hafif kırmızı pembe çizgi gibi geldi bi ara. Cuma doktora gittim sıkıntı yok dedi ama bilemiyorum
Ah bu lekeler akintilar pesimizi ne zaman bırakacak ya.Hala ara ara akıntı gibi geliyor 3 gündür böyleyim korkuyorum da
Gerçekten öyle ayrı bir stres yaratıyor Allah bebeklerimizi korusunAh bu lekeler akintilar pesimizi ne zaman bırakacak ya.
Bende ilk doğumumdan sonra gitmiştim bana da çok sıcak gelmemişti Aylin hanım. Özellikle gebe olmadığımı öğrenince. Başından göndermişti nerdeyseBen medical park o daha çok beğeniyorum koru hastanesinden. Eskiden ben öveçlerde oturuyordum. Sürekli koruya gittim geldim. Ama sonuç sevmiyorum herhalde. Hiç düşünmedim koru. Düşünmem de herhalde. Nerde oturuyorsun canım.
Canım, Allah bağışlasın yavrularını. İnan bana en güzeli. Ne güzel Allah nasip etmiş. Bence bir çocuğa yapılacak en büyük haksızlık, kardeşi olabilecekken yapmamak. Aralarının kısa olması da güzel. Ben 15aylıkken kardeşim olmuş, çokta severdim. Kardeşler arasında ki yaş aralığı konuları değişik biraz. İdeal yaş aralığı kaç bilemiyorum. Ablam kızı beş yaşındayken doğum yaptı. O tarihe kadar tüm ilginin merkezinde olan bir çocuk aniden bir bebek ile karşılaşınca başka duygulara giriyor. Ablamın kızı, parmağını emmeye, ingaaa diye ağlamaya başlamıştı, ayakta sallanmak istiyordu. Tabi şimdi küçük iki yaşında gayet alıştılar birbirlerine. Galiba, ya çocuklar çok büyümeden ya da ilk çocuk belirli yaşa gelince kardeş yapmalı.
bizimki 2. senaryo ... artık bildiğin abi modunda oğlum . tam 8 yaş ..doğumda 8.5 u da geçecek ....
ha şimdi ki aklım olsa :)) ve sağlığım elverse idi 2 yaş arada ...2. gelsin isterdim ... ohhh şimdi bir 8 biri 6 ..değmeyin ausun keyfine
Kızlar doğum konuşmak için erken biliyorum ama doktorlarınızın normal yada sezeryan yanlısı olduğuna dikkat ettiniz mi? Ben dün bir çok tavsiye üzerine bir dr a başladım. İlk doğumum normal olmuştu. Dr bana sen kan sulandırıcı kullanıyorsun nasıl normal doğum yaptın, sezeryan daha iyi olur senin için dedi. Bu sözünden bana sezeryan doğum yaptıracağını anlamış oldum. İğne kullanıp normal doğum yapan çok var ama kafam karıştı. Başka dr a mı gitsem yoksa tavsiyesini dikkate mi alsam bilemiyorum
Doktor tuvalet harici pek kalkma bi süre dedi canım kanamam olunca.o yüzden cumartesi kontrolum var o güne kadar yatis:)
triplemom sen ikiz annesi misin?
Ucuz galiba
Bna jotu kelimeler kullandilr cvp yazmak zornda kaldim topikte herkes yazar hamileside negatif alanida gun sayanida dha bnu blmiolr anlayamadikr bturlu yapck bsy yk. Aynen cnm herkes gnlundeki nasip oksn insallah
yaaaaa gördüm ben onu çıkmadan , gel bakayım seni yaramaz ne işin var orda da dedim ama bir türlü girmedin içeri canım işlerim vardı çıktım , şimdi bi şekilde seni sınırlar dahiline sokacağız inşallah
Merhaba herkese...3 sene evvel aralık 2014 anneleri grubunda idim. Ve şimdide haziran annelerindeyim. Nasip se inşallah.daha çok yeni kese henüz görülmedi bile.inşallah herkes sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşur.benim 1 tane 3 yaşında kızım var 31 yaşındayım ve planlı gebelik idi süpriz değil yani...2.kez aynı heyecanı yaşıyoruz ailecek
Doğumda aldığımız kilolardan kaçını veriyoruz, beş kilosunu bırakabiliyor muyuz doğum masasında? Ben günde bir tane beyaz ekmek yiyorumhiç yemek yemeyen, yiyemeyen bana birşeyler oldu. Birde raporluyum, yatıyorum sürekli.
Kizlar benim hoc istahim yok.. Yiyebildigim tek sey yoğurt ve meyveler.. 1.5 kg vermisim. Kusma yok ama yemeklerden tiksiniyorummmm böyle olan var mi
Bu deneyimi daha öncede yaşamış anneler 2.bebekle birlikte neler değişti hayatınızda yani 2.çocuğu bekleyen anneler....duygusal anlamda ben çok tuhafım kızıma kıyamıyorum hiç ona ihanet etmişim gibi geliyo ama biryandanda kardeş i olması onun açısından çok güzel bişey.kardeş nedemek çok iyi biliyorum ilk zamanlar tek çocuk yeter diyordum ama zaman geçtikçe bu düşüncem değişti.bakalım herşeyin hayırlısı
Malesefki bugün işyerinde kanamam oldu acile gittik progestandan başka verilecek bir ilaç olmadığı söylendi yarın doktora cikcam düşük mü değil mi ağrım yok ama kanamam devam ediyor
Aynen bana da öyle davrandı inan. Eryaman da oturuyorum. Senin dr batıkentteymiş orası daha yakın gibi. Değiştirmekte içime sinmiyor yarım kalacakmışım gibi. Ya birde şu kötü olayı özelden anlatır mısın bana nette baktım bulamadım ?
Aaaaaa aaaa Aaaaaa, doğumdan önceki kilona döndün birde
Kuzu iğne kullanılırken normal doğum önwrmiyorlar uterusun geri kasılmzsa kanamadan dolayı rahmin alınır diye ama iğneyi zaten kesiyorlar 36 yada 38.haftada o yüzden kesip istediğin şekilde doğur bence
Geçmiş olsun canım..
Yes buyrun o kadersiz benim
Kız deme ağzından yel alsın töbeeeeee
Canım bende 2013 tüp bebek topiğindeydim ben tüp bebek topiğindeki herkesi o kadar sevmiş o kadar kız kardeş kaderdaş bilmiştimki sandımki hamile kalınca gene beraber kalıp dertleşeceğiz ama ne mümkün hakarete varan şeyler yazıldı neden hala yazıyorum diye bu kk nın tüp bebek topic klasiği hamile oldun mu topicten kaçacaksın maalesef
Assolist gibiydim orada mis ne bozdun kızım yaaaaa
Hoşgeldin canım..allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla
Bak onun rekoru bende38 kilo aldım ikizlerde 32 haftada 2330 er doğurdum.doğumdan sonra fil gibi tank gibi gezmeye devam ettim 8 ay emzirdim memelerim 105 beden oldu sonra buzluk süt dolunca emzirmeyi bıraktım buzluktakiler 6 ay yeterdi anında eski kilomdan daha zayıf hale geldim..dertlenme doğum kilolarını emzirmeyi kesince balon gibi sönüyorsun ..
Çok kilo almak bebege zaralı tabi ideali yakalamak lazım ama demek istediğim kilolarınla kalmazsın ..
Zorla canım kendini mecbur de odaklan o zaman yeniyor..bebek zaten senden besleniyor aldıklarından değil ama olsun sen kendine iyi bakacaksın
Ben de aynı duygudayım hemde kardeşi olur diye bahanem yok doğuştan kardeşli doğdular zaten allah hayır etsin sonumuzu ne diyim
Geçmişş olsun canım çok haberdar et sık sık..
Kızlar benşm öksürük krizlerim çok aşırı fena içim dışa-ıma çıktı öksürmekten..balsız kekiksiz bir karışım bileniniz var mı bacınızın bulanan midesini düşünüp insaflı tarifler yazın allah rızası için
Kızlar benşm öksürük krizlerim çok aşırı fena içim dışa-ıma çıktı öksürmekten..balsız kekiksiz bir karışım bileniniz var mı bacınızın bulanan midesini düşünüp insaflı tarifler yazın allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?