A
anneyimbenanne
canım yine çok güzel içten anlatmışsın senin ufaklığın koşuşturmasını gözümde canlandı valla
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Vallahi bu kız bizimkinin kız versiyonu.,seninde canın okunuyor desene bide düşün ben 2.yi bekliyorum evde böyle bir canavarcık varken
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
.Bende anksiyete bozukluğuda-panik atak- var.Artık sonumuz Allah kerim.Allahım ne olur ya 2.si biraz daha sakin olsun ne diyeyim.Demek kız erkek gerçekten farketmiyor hareketlilikte.Bizde de soya çekim ama bana çekmiş ben hareketliymişim.Amin güzel arkadışım amin Allah yokluklarını yaşatmasın
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
.büyüyüp gidecekler işte böyle
sukufenazz
canım sen bana bir sayfada(sanırsam kasım annelerinde ) yazmışsın bende sana özel msj attım ama görmedin sanırsam.Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin 2. bebişin,şubat çok güzel bir tarih bende öyle olsun isterdim ama nasip işte.En azından 1. biraz daha laf anlar duruma gelecek daha rahat olursun.Takipliyecem kız seni merak ediyorum neler yaşayacağız bu süreçte,iletişimi koparmayalım.(araları çok az ben çok korkuyorum canım çıkacak ikisinin arasında
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
)