Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
koca kafalı bebeğim benim ya o kadar tatlı ki daha görmeden özledim onu :D
bi an önce sevsek sarılsak ne güzel olur dimi ya
Offf cok hic gorup dokunmadigim birine asigim diyorum esime ben de🤣 o da bu sabah gelmiş bana- videoyu izledim yine sabah uyaninca o agzini acip kapayisina asigim diyor ajdjfjfjfj
Salak etti cocuk bizi 😍😍

Günaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. En son 7. Haftada gitmiştim doktora. Baya büyümüş bebiş çok haraketliydi elleri kolları 🥰 10+4 olmuş. Doktorum fetal dna önerdi ama kararsızım. Sizce cinsiyeti ne? 🥳
Puxhu Puxhu beni de ekler misin listeye
Yaş 26
İlk çocuk
Sat 7 şubat
Tahmini doğum 14 Kasım
Merhabalar sizinle tarihimiz çok yakınmış:) benim de sat 8 Şubat tahmini doğum 15 kasım gösteriyor

Yaaaa❤️ biliyosun tabi bebek hareketi nasil bir sey. Benim gibi ilk gebeligi olanlar anlamamiz zor bence ben herseye gaz filan diyorum ajdjdjdjf
Siz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettim

Siz biraz daha geç hissedersiniz beybi ilk gebelikte 16 17 22 ye kadar süren oluyormuş alpereni 17 de hissettim
16/17 ye bisi kalmadi yaaaa ay cok heyecan😍😍 segirme gibi olacakmis once, doktorum gercek tekmeyi 20 gibi anca hissedeceksin demisti🥰

Offf cok hic gorup dokunmadigim birine asigim diyorum esime ben de🤣 o da bu sabah gelmiş bana- videoyu izledim yine sabah uyaninca o agzini acip kapayisina asigim diyor ajdjfjfjfj
Salak etti cocuk bizi 😍😍
yaaa sizde mi durup durup videosunu izliyorsunuzzz :D inanılmaz bi duygu allah isteyen bekleyen herkese yaşatsın ya daha şimdiden böyleysek doğdukları zaman ağzımızda gezdircez heralde kuş gibi

yaaa sizde mi durup durup videosunu izliyorsunuzzz :D inanılmaz bi duygu allah isteyen bekleyen herkese yaşatsın ya daha şimdiden böyleysek doğdukları zaman ağzımızda gezdircez heralde kuş gibi
Sey bi de hem doktorun tum kaydini izliyoruz mail olarak yolladigi, hem de ekrandan video cektigimiz seslerimizin oldugu doktorun yorumlarinin oldugunu🤣🩵 ikisinin keyfi ayri geliyor ajdjdjdjfjf
Ay annem diyor ki tam gormemisin cocugu torunu olmus gibiyiz kimseyi kinamamak lazimmis demek ki diyor sjfjfjfjfjf

herkese merhaba, depremi yaşayanlara çok geçmiş olsun, umarım herkes bebişleri ile beraber iyidir♥️♥️

kızlar benim bu hafta ani tansiyon düşüklüğü ve bayılma hissi oluyor, başına gelen var mı
9+2’deyim. Ben de yaşıyorum. Tansiyon aleti edindim. Sabah-akşam tansiyonumu ölçüp not alıyorum. O biraz içimi rahatlatıyor. Yarın kontrolüm var. Soracağım doktora. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Benim uykuculuğum da tam gaz devam ediyor. Sarhoş gibiyim hep.

Sey bi de hem doktorun tum kaydini izliyoruz mail olarak yolladigi, hem de ekrandan video cektigimiz seslerimizin oldugu doktorun yorumlarinin oldugunu🤣🩵 ikisinin keyfi ayri geliyor ajdjdjdjfjf
Ay annem diyor ki tam gormemisin cocugu torunu olmus gibiyiz kimseyi kinamamak lazimmis demek ki diyor sjfjfjfjfjf
kız evet ya biz milleti kınardık yatıp kalkıp çocuğunu anlatıyor diye :D şimdi biz burda kendi usg resimlerimizi geçtik bi de birbirimizinkine ilgi duyuyoruz ahjahjhhjhjhhjhj
analık delilik dedikleri bence doğruymuş :D o usgdeki hali bana normal kanlı canlı bebek gibi görünüyor ahjhjahhj

kız evet ya biz milleti kınardık yatıp kalkıp çocuğunu anlatıyor diye :D şimdi biz burda kendi usg resimlerimizi geçtik bi de birbirimizinkine ilgi duyuyoruz ahjahjhhjhjhhjhj
analık delilik dedikleri bence doğruymuş :D o usgdeki hali bana normal kanlı canlı bebek gibi görünüyor ahjhjahhj
Ya kesinlikle buyuk konusmamak lazimmis hahshdhdhd bir de iki uc cocugum olsa demek ki milletin kafasini acan ANALİGİYLA DARLAYAN O KADİN olurmusum ben🤣🤣🤣 esim dostum kalmazmis jdjfjfk
Dun bulustugum arkadaslarima videolari izlettim, hicbirinin cocugu yok henuz, AAA BAYA İNSAN diyorlar hajdjdjdjddj ne sandiniz siz benim oglumu diyorum skdjfjfkf

Kızlar annem hediye bu biberonu almış . Ben aynı marka cam almak istiyordum. Bu da pp biberon diye geçiyor. Cama göre nasıl hiç bilmiyorum sağlıklı mı? Annemden camla değiştirmesini mi rica etsem? Hangisi kullanışlı olur? Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250424_140716.webp
    IMG_20250424_140716.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 17
Ya kesinlikle buyuk konusmamak lazimmis hahshdhdhd bir de iki uc cocugum olsa demek ki milletin kafasini acan ANALİGİYLA DARLAYAN O KADİN olurmusum ben🤣🤣🤣 esim dostum kalmazmis jdjfjfk
Dun bulustugum arkadaslarima videolari izlettim, hicbirinin cocugu yok henuz, AAA BAYA İNSAN diyorlar hajdjdjdjddj ne sandiniz siz benim oglumu diyorum skdjfjfkf
Ay resmi olarak cinsiyetini biliyor olmak nasıl bi duygu yaaaa :D daha bi anne gibi hissettirmiştir

Back
X