- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.861
13 aylık bebegim.4 delikli biberonlarin emzikleri canım.
4 delikli uygunmu peki 13 14 aya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 aylık bebegim.4 delikli biberonlarin emzikleri canım.
4 delikli uygunmu peki 13 14 aya?
[/QUOTE
+6 ay hizli akışlı biberon emziği avent natural
Bir de naturalda yoğun akış var onunki delikli değil ucu Y Şeklinde delik olması gereken kısım.meyve suyu falan da vermek içinmiş sanırım .
Kızıma 4 delikli yetiyor bildiğim kadarıyla daha çok deliklisi de yok.istersen sen de bir arastir.
Selam kızlar ne zamandır girip bişey yazamıyorum bizim bıdık 28 haziranda 1 yaşına bastı yürümeyi öğrendi ama halen peşimdeyim daha tam dengeyi sağlayamıyor dönüşlerde bu aralar herşeyi taklit ediyor çok güzel bişey biz baya eğleniyoruz dişler bizim çok fena 13 tane oldu azı dişler çok zor çıkıyor gece halen en az 3 4 kez uyanır uyuyan bebeklere çok imreniyorum bende inek sütüne geçtim gece 750 ml içiyor dişi ağrıdığı için sanırım sürekli kalkıp bişey içme ihtiyacı duyuyor o yüzden bezde değiştiriyorum uykusunda çok zor gerçekten gündüz de maşallah biz ne yersek oda yiyor artık hiç ayrım yapmıyorum ben baharatlı şeyler hatta daha çöl hoşuna gidiyor yumurtayı o kadar çok denedim yemedi sadece kıymalı ve sucuklu olduğunda yiyor mesela değişik huyları var et yemeklerini çok seviyor ama doktora sorcam zararı olur mu hergün yemesinin diye bizde şimdilik durumlar böyle sizde yazınca okuyorum maşallah zaman çok çabuk geçti hepsi büyüdü bile
uyurken mama nasıl içiriyorsunuz. Biz hala başaramadık. Artık sabaha karşı ağladığında hemen almıyorum. Biraz uyanıyor sonra 150cc içiriyorum o da oynatarak. Sonra sallıyorum biraz daha uyuyor. Gee uykuda asla içmiyor. Ağlıyor, sinirleniyor. Alıştıramadım. Uyandırmamın sebebi de zayıf büyüyor ondan. Aslında acıkıyor uyanıp içtiğinde deliksiz uyuyor ama uykuya inat içmiyor. Aslında gece daha çok içse kilo da yapacak ama çok zayıf![]()
25 Mayıs. 13 aylık oldu. 9000 kilo. Devam sütü içiyor. İnek sütüne geçmedim. Ama bazen ünek sütüyle bisküvi ıslatıyorum. Verdim ama direkt vermedimKac dogumlu cnm?kac kilo bebegin? Devam sutu mu iciyor?inek sutiune gecmedinmi?
Balı deneme amaçlı verdim alerjik bi tepki vermedi. Ballı fındıklı bi karışım veriyorum her gün 1 çay kaşığı kadar altınparmak mı neydi markası hatırlayamadım şimdiArkadaşlar bal vermeye başladınız mı. Başladıysanız günde ne kadar veriyorsunuz?
Ben başladım bal veremeye , genelde ekmeğe sürüyorum tereyağ ile beraber , şükür alerji belirtisi olmadı.Arkadaşlar bal vermeye başladınız mı. Başladıysanız günde ne kadar veriyorsunuz?
Cocugu niye bilerek emzirmedin kurban olduğum. Yazık emeydi yavrucak. Ac kalırsan o 50'lik mamayı sende içersin. Çocuk ac kalmamak için içmiş. Mama anne sütü olmazsa tercih edilir. Kendi sütün varsa lütfen mama vermek için uğrasma. Söylediğim seye kırılma ama çoğu seyi annelik iç güdünle sana doğru geldiği sekliyle yap. Sütün varsa doya doya emsin çocuk. Yapma canım benim :)Kkzlar ii geceleer.oglum mama icti şokum suanda.arkadasim geldi bugin aksam otirmasina esiyle.6aylik oglu aptamil mama kullaniyo..bana senin oglan hic mama icmedi dimi dedi bnde sorma bi suru cesit aldik hep kustu istemedi dedim.istersen birakayim 2 olcek dene dedi bnde yok icmez brakma bosuna dedim.bayadir mama iccekmi denemesi yapmamistik ama icten icede merakim wardi acaba versem napar diye.iyi brak bakalim dedim bnde.ama biraz aciktida bilerek emzirmedim bisey vermedim ve sonuc 50lik mamayi icti itiraz etmeden.kafam karisti smdi benimde.biraz kilosu dusuk acaba alip versemmi mama yoksa inek sutumu versem mama yerine.fikir verin kizlarrrrrr
Cocugu niye bilerek emzirmedin kurban olduğum. Yazık emeydi yavrucak. Ac kalırsan o 50'lik mamayı sende içersin. Çocuk ac kalmamak için içmiş. Mama anne sütü olmazsa tercih edilir. Kendi sütün varsa lütfen mama vermek için uğrasma. Söylediğim seye kırılma ama çoğu seyi annelik iç güdünle sana doğru geldiği sekliyle yap. Sütün varsa doya doya emsin çocuk. Yapma canım benim :)
Bilerek bir sey vernedim yazmisin. Ne kadar süre ne vermediğini tabi ki bilemem ama özellikle emzirmemek çocuga gereksizMesaji okurken baya sasirdim dogrusu.cocuk saatlerce ac kalmis gbi oyle bi yazmissin kikendi sutum var ama oldukca az dogal olarak.kilolu olsun obez olsun diye bi derdim yok sadece bagisikligi guclensin diye mama versemmi diye ikilemde kaldim hepsi bu yani...yaptigim bise yok
))
Bilerek bir sey vernedim yazmisin. Ne kadar süre ne vermediğini tabi ki bilemem ama özellikle emzirmemek çocuga gereksiz