ne kadar güzel anlatmışsın ağzım açık tebessümle okudum.Eğer kilosu normalse gerisi boş inan,doğmadan önce hep "Allahım çok yiyen bir çocuk olsun" diye dua ettim şimdi hata etmişim diye düşünüyorum 2 saatte bir acıkıyor hep yemek yetiştirme durumundayım yetişkinden fazla yiyor.Şuan 13.5 kilo(13.5 aylık 14ü doldurmadık henüz),hiç devam sütü de vermedim 40 günlükten sonra(ee tabi bu da durumda yoruyor beni hep yemek düşünüyorum)katı gıdaya da erken geçtim 4.5 aylıktı sanırsam biz ne yiyorsak genelde o da yiyor sadece mercimek çorbasını yemiyor.(elimde tost oluyor misal başımdan ayrılmıyor tok bile olsa o da yiyecekmiş kız bide kaplumbağa gibi ısırı ısırı veriyor ön dişleriyle,halbuki tost ona uygun bir yiyecek değil ama yiyor)
Bu arada sen beni fena korkuttun.Eşimle hep kendimizi avutuyorduk "kız çocuğu bizi yormaz,kafamızı dinleriz" diye ama demek kız çocuklarıda çok hareketli olabiliyormuş,eğer böyle olursa ben ruh ve sinir hastalıklarında alırım soluğu heralde
![Silah :silah: :silah:](/images/smiley/silah.gif)
.bencede 3 yaş ideal ben hemen olmaz diye başladık (ilki çok geç olunca) ama öyle olmadı o ay hamile kaldım,nasip ne deyim.
Canım benim çocuğunda uyku problemi var.Gece bazen saat 4-5 gibi kalkıyor ağlayarak yatak odamıza geliyor emziğini veriyorum pişpişliyorm zorla uyuyor sonra 7 gibi bir daha kalkıyor süt için onu içince de yine yarım saat kadar uyutmak için çabalıyor sonra en son 9da kalkıyor.Gündüz bugün mesala 1 saat anca uyumuştur bu kadar.Uykuya dalmakta çok zorlanıyor,bu konuda yardımcı olacak bu sorunu aşan arkadaş varsa seve seve dinlerim uygulamak isterim.
Güzel temennin için teşekkürler
Hayırlı olsun hamileliğin cnm