Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Kizlar gece ben allaha emanet bir uyumusum kis uykusu mubarek. Tv kanallarinda haber izleyerek 2 ye kadar dayanabildik. Sonrasi yok. Meger esim uyuyamamis hic nobet tutmus 🥹 tum gece ev bakmis alcak kata cikabilecegimiz ahahaha of sinirlerim cok bozuk. Allahim hepimizi korusun ya. Bu sehir hem ask hem lanet gibi yarabbim ya
Haklı adam fenomenler boşuna mı kaçtı İstanbul’dan hepsi birer villa alıp yada kiralayıp gittiler vallahi kafaları rahat

Doktor seni kabul etmiyormus ajsjdjsjs
Bence bu kiz ama mavisim ya 🩷🩷
Hahahahah eder eder kıyamaz hastasına 😂😂😂 ayyy amin insallah ağzına bal yesin 😍 bende öyle düşünmek istiyorum sürpriz bebek olunca Allahin bana bir hediyesi diye düşündüm hep bakalım ne çıkacak 🤩

Ay benim de ters rahimden net görüntü alamamıştı. Ama ultrason resmi böyle. Görebilseydim cinsiyeti tahmin ederdim dedi. Pazartesi tekrar çağırdı yine görünmezse vajinal bakacak ama siz görünce ne hissettiniz 🧡
IMG_8657.webp

Ay benim de ters rahimden net görüntü alamamıştı. Ama ultrason resmi böyle. Görebilseydim cinsiyeti tahmin ederdim dedi. Pazartesi tekrar çağırdı yine görünmezse vajinal bakacak ama siz görünce ne hissettiniz 🧡
Eki Görüntüle 3581790
Hicbir bilimsel yani olmamakla birlikte soyledigimin tamamen kiz geldi icimden🥰

Herkesin cinsiyet haberleri geliyor çok tatlıı. Burda 13.hafta ultrasonu var fakat cinsiyet söylemedikleri yazmışlar. Cinsiyet 20.hafta ultrasonunda söylenecekmiş ama ben o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum kızlar. Mayıs sonunda Türkiyeye gelmeyi planlıyoruz o zaman öğrenirim ya da gene dayanamazsam burda özel bir yer araştıracağım.
Kızlar benim gibi antibiyotik kullandığı halde idrar yolu enfeksiyonu devam eden ve 11+3de bulantıları hala geçmeyen var mı? Ne yapabilirim artık bilmiyorum. Yemekler midemde kalınca şükreder oldum. İşten 3 gün hastalık izni aldım ama yarın tekrar çalışmam gerekiyor. Sürekli bulantı ve kusma hissiyle baş etmek çok zor.

benimki son usgde maşallah o kadar iri ki erkek mi acaba dedim 😂 baksana tipe😍🧿
Biz gecen gun Puxhu Puxhu ile kiyasladik onunki tam zarif prenses benimki gobekli 🤣 ki benimki ondan kucuktu bir kac gun ahsjdjdjd. Hatta gulustuk doktorda o gun esim iri yapilidir biraz benim, e kime benzicek babasina baksana dedi doktorum😍🤣

Biz gecen gun Puxhu Puxhu ile kiyasladik onunki tam zarif prenses benimki gobekli 🤣 ki benimki ondan kucuktu bir kac gun ahsjdjdjd. Hatta gulustuk doktorda o gun esim iri yapilidir biraz benim, e kime benzicek babasina baksana dedi doktorum😍🤣
valla benimki hiç zarif falan değil doktor bile toraman dedi çocuğuma :D eşim iridir benimde enine boyuna. Sağlıkla gelsin ama bende çok merak ediyorum. Tipi erkek gibi mi sence

valla benimki hiç zarif falan değil doktor bile toraman dedi çocuğuma :D eşim iridir benimde enine boyuna. Sağlıkla gelsin ama bende çok merak ediyorum. Tipi erkek gibi mi sence
Bizimkine cok benziyor siskinlik orani 🤣🩵 benim esimin ailedeki lakabi TORO🤣 toromanin kisaltilmisi zaman icerisinde toroya donusmus😂😂 jr toro diyoruz evde biz bebege aramizda. Vallahi kankim kivanc geliyor gibi geldi fotodan ama hayatimda ilk kez burada 12 haftalik bebek ultrasonu goruyorum, benim cehaletim de olabilir bu tamamen🥰

Bizimkine cok benziyor siskinlik orani 🤣🩵 benim esimin ailedeki lakabi TORO🤣 toromanin kisaltilmisi zaman icerisinde toroya donusmus😂😂 jr toro diyoruz evde biz bebege aramizda. Vallahi kankim kivanc geliyor gibi geldi fotodan ama hayatimda ilk kez burada 12 haftalik bebek ultrasonu goruyorum, benim cehaletim de olabilir bu tamamen🥰
koca kafalı bebeğim benim ya o kadar tatlı ki daha görmeden özledim onu :D
bi an önce sevsek sarılsak ne güzel olur dimi ya

Back
X