- 26 Temmuz 2018
- 6.824
- 7.880
- 198
- 32
Önümüzdeki hafta heyecanlı bir hafta olacak üst üste gelecek cinsiyetlerPoncik ve cilek sizin cinsiyetleri artik asiiiiiri merak ediyorum ama asiriiiogluma bu kadar merak duymamistim bakin ajfjfjfjf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önümüzdeki hafta heyecanlı bir hafta olacak üst üste gelecek cinsiyetlerPoncik ve cilek sizin cinsiyetleri artik asiiiiiri merak ediyorum ama asiriiiogluma bu kadar merak duymamistim bakin ajfjfjfjf
Doktor seni kabul etmiyormus ajsjdjsjsHahahahah kadın bikmisti artık benden eğer Buda erkekse yine bi dejavu yasicaz sjsjsjjs![]()
Senden cok eminim ben kesin kiz bak seni merak etmiyorum o kadar sjdjdjfÖnümüzdeki hafta heyecanlı bir hafta olacak üst üste gelecek cinsiyetler![]()
Gonder gelsin hocammmmm diye senBen de çok merak ediyorum vallahi2mayısa kadar sabredeceğiz parti marti de istemiyorum hiçbirşeye gözüm yok dümdüz öğreneceğim valla
![]()
Haklı adam fenomenler boşuna mı kaçtı İstanbul’dan hepsi birer villa alıp yada kiralayıp gittiler vallahi kafaları rahatKizlar gece ben allaha emanet bir uyumusum kis uykusu mubarek. Tv kanallarinda haber izleyerek 2 ye kadar dayanabildik. Sonrasi yok. Meger esim uyuyamamis hic nobet tutmustum gece ev bakmis alcak kata cikabilecegimiz ahahaha of sinirlerim cok bozuk. Allahim hepimizi korusun ya. Bu sehir hem ask hem lanet gibi yarabbim ya
Hahahahah eder eder kıyamaz hastasınaDoktor seni kabul etmiyormus ajsjdjsjs
Bence bu kiz ama mavisim ya![]()
Dun o kadar cok tuzla pendik dediler ki tvde icim kabardi yaaaHaklı adam fenomenler boşuna mı kaçtı İstanbul’dan hepsi birer villa alıp yada kiralayıp gittiler vallahi kafaları rahat
Her bilimci farklı bisey diyor içim sisti benim de kapattım Tv yi falan vbiz tedbir alalım hersey allahtanDun o kadar cok tuzla pendik dediler ki tvde icim kabardi yaaa![]()
Hicbir bilimsel yani olmamakla birlikte soyledigimin tamamen kiz geldi icimdenAy benim de ters rahimden net görüntü alamamıştı. Ama ultrason resmi böyle. Görebilseydim cinsiyeti tahmin ederdim dedi. Pazartesi tekrar çağırdı yine görünmezse vajinal bakacak ama siz görünce ne hissettiniz
Eki Görüntüle 3581790
Şehzade analarımız çoğalıyorrrAyy hepiniz bitmişsiniz erkek büyük ihtimal dedi dr. Bende erkek hissediyordum. Oğlum olduğu için acaba bi kız olur mu dedim ama öğrenince de çok mutlu oldum :)
Oglum oluyor canlar![]()
Ben gibi 8-9 haftalık olanların öğrenmesine daha 1 ay varÖnümüzdeki hafta heyecanlı bir hafta olacak üst üste gelecek cinsiyetler![]()
tamam yarın yazarımSorunca bana da soyle tatlim, ben o gun heyecandan yine sormamisim bazi seyleri ajdjdjdj
Bunu sormak yerine sac boyasi kokorec yiyebilir miyim gibi sorular sordum![]()
benimki son usgde maşallah o kadar iri ki erkek mi acaba dedimPoncik ve cilek sizin cinsiyetleri artik asiiiiiri merak ediyorum ama asiriiiogluma bu kadar merak duymamistim bakin ajfjfjfjf
Biz gecen gunbenimki son usgde maşallah o kadar iri ki erkek mi acaba dedimbaksana tipe
![]()
valla benimki hiç zarif falan değil doktor bile toraman dedi çocuğumaBiz gecen gunPuxhu ile kiyasladik onunki tam zarif prenses benimki gobekli
ki benimki ondan kucuktu bir kac gun ahsjdjdjd. Hatta gulustuk doktorda o gun esim iri yapilidir biraz benim, e kime benzicek babasina baksana dedi doktorum
![]()
Bizimkine cok benziyor siskinlik oranivalla benimki hiç zarif falan değil doktor bile toraman dedi çocuğumaeşim iridir benimde enine boyuna. Sağlıkla gelsin ama bende çok merak ediyorum. Tipi erkek gibi mi sence
koca kafalı bebeğim benim ya o kadar tatlı ki daha görmeden özledim onuBizimkine cok benziyor siskinlik oranibenim esimin ailedeki lakabi TORO
toromanin kisaltilmisi zaman icerisinde toroya donusmus
jr toro diyoruz evde biz bebege aramizda. Vallahi kankim kivanc geliyor gibi geldi fotodan ama hayatimda ilk kez burada 12 haftalik bebek ultrasonu goruyorum, benim cehaletim de olabilir bu tamamen
![]()