- 22 Kasım 2022
- 1.998
- 2.089
- 63
ay ne güzel yaaa ikincide erken hissediliyormuş bebek hareketleriAynen oturdum dinleniyim diye 3 kez peşpeşe hareket etti kanat çırpıyor gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel yaaa ikincide erken hissediliyormuş bebek hareketleriAynen oturdum dinleniyim diye 3 kez peşpeşe hareket etti kanat çırpıyor gibi
Cumartesiden beri cok sey degisti sanki hayatimizda biliyor musunAy resmi olarak cinsiyetini biliyor olmak nasıl bi duygu yaaaadaha bi anne gibi hissettirmiştir
hadi bakalım tahminler gelsinben seni kiz cileyi erkek dusunuyorum bakalim dogru cikarmi![]()
anaamm bu kadar erken 2. bebek bile olsa hissedilir mi kiiAynen oturdum dinleniyim diye 3 kez peşpeşe hareket etti kanat çırpıyor gibi
Seni hala kestiremiyorum kendimi de hic hissedememistimhadi bakalım tahminler gelsin![]()
ben de çok aradayım yaa daha da zaman var off bekleyeceğiz mecburennSeni hala kestiremiyorum kendimi de hic hissedememistim![]()
10 gun filan kaldi di mi perinatologa gitmeneben de çok aradayım yaa daha da zaman var off bekleyeceğiz mecburenn
evet 10 gün bebeğimi de görememek bana çok uzun geldi10 gun filan kaldi di mi perinatologa gitmene
yaa ne güzel bişey dimi ama ufaktan bebek odalarına falan bakıyorum şuan ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum bir yandan kız mı erkek mi neye göre hayal kursam neye göre bir taslak oluştursam kafamda bilemiyorum siz şimdi o evreyi aştınız çok iyi olduCumartesiden beri cok sey degisti sanki hayatimizda biliyor musuntum planlar hayaller oglana gore sekillendi su an, yapilacak etkinlikler filan ilerideki
gercekten daha bi kafasi geldi anne baba oluyoruz biz ya oglumuz oluyor bizim bilinci olustu sjdjdj
oğlum veya kızım diye hitap etmek de çok güzel bi duygudur eminim. Allahım sağlıkla büyüyüp doğmalarını nasip etsin bakalım bende iple çekiyorum öğreneceğim günüCumartesiden beri cok sey degisti sanki hayatimizda biliyor musuntum planlar hayaller oglana gore sekillendi su an, yapilacak etkinlikler filan ilerideki
gercekten daha bi kafasi geldi anne baba oluyoruz biz ya oglumuz oluyor bizim bilinci olustu sjdjdj
Ya evet cok sukur o acidan filan cok iyi oldu boyle hayaller daha zemine oturuyor gibi hissettirdi cinsiyeti ve saglikli oldugunu ogrenmis olmak sukurler olsun kiyaa ne güzel bişey dimi ama ufaktan bebek odalarına falan bakıyorum şuan ama nasıl bakacağımı da bilemiyorum bir yandan kız mı erkek mi neye göre hayal kursam neye göre bir taslak oluştursam kafamda bilemiyorum siz şimdi o evreyi aştınız çok iyi oldu![]()
11+4 kuşmkaçıncı haftadasın canım
ben seninki kesin kızdır diye düşünüyodum ama nedense erkek de olabilir gibime geliyorhadi bakalım tahminler gelsin![]()
Canım sakın mide bulantım azaldı diye doktora gitme. Benim baştan beri olmadı son dört gündür bir iki akşam kustum sadece. O da geçti bitti. Bende mi bir problem var belirtileri hiç takmıyorum hamileyim biliyorum o bana yetiyor yanikızlar 11. haftada mide bulantısı azalıyo mu? benimki azaldı bugün diye aşırı kafaya taktım hatta doktora mı gitsem diye düşünüyorum normal mi ya
Ya evet tum turevleri dilimizde oglus oglum erkekimmm pipilimoğlum veya kızım diye hitap etmek de çok güzel bi duygudur eminim. Allahım sağlıkla büyüyüp doğmalarını nasip etsin bakalım bende iple çekiyorum öğreneceğim günü
fetal için verdiğm kan daha yola çıkmamış 4ten sonra takip edebilirsin dediler
erkek olduğunu anlayana kadar 1 yıl geçecek zaten. o 1 yılda minicik bi civciv gibi sana muhtaç, babasının kokusuna muhtaç pamuk gibi bişey oluyorYa evet cok sukur o acidan filan cok iyi oldu boyle hayaller daha zemine oturuyor gibi hissettirdi cinsiyeti ve saglikli oldugunu ogrenmis olmak sukurler olsun ki
Su an odasinin duvar kagidina kadar planladim inan kitonlar renkler sekilleniyor kafamda hep odasi icin. Bir de hic muhim degilmis gercekten cinsiyetinin ne oldugunu, ben zaten cok ortadaydim hatta oglus kalbimden gecendi dillendirmeye hakkim yok gibi geliyordu bunca sureclerden sonra
sadece cinsiyetin netlesmesi bazi seyleri direkt hop eliyor aa diyorum bu bize olmaz mesela erkek cocugu bu soyle olsun filan gibi
Sonra artik evde parkelerden kanepe aralarindan mini araba toplarimerkek olduğunu anlayana kadar 1 yıl geçecek zaten. o 1 yılda minicik bi civciv gibi sana muhtaç, babasının kokusuna muhtaç pamuk gibi bişey oluyor
Kız 1 sim de 2. Kim shdkdjdj od ne kaçırdm ya , vallah o kadar halsizim ki giremiyorum odaklanamıyorum hiçbirşeyebildik bildikgözün aydın canım sağlıkla gelsin 3.erkek bebeğimiz
![]()
hahahah bende potansiyel bir kaynana havası mı sezdin kızben seninki kesin kızdır diye düşünüyodum ama nedense erkek de olabilir gibime geliyorerkek anası enerjisi de var sende