- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.841
Ben kendimizin yediği tarhanadan veriyorum canım.guvendigimiz kişilerin yaptığı.boyle hic almadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendimizin yediği tarhanadan veriyorum canım.guvendigimiz kişilerin yaptığı.boyle hic almadım
Canm pipete nasıl alıştırdın oğlum çekmiyor pipettenavent pipeti suluk seviyor benim kız hatta elinden düşürmüyor boşsa doldur diye getirip elimize tutusturuyor
1 kez gösterdim kendi içti:)Canm pipete nasıl alıştırdın oğlum çekmiyor pipetten
Süpermiş. BEn de gösterdim ama ısırıp bırakıyor1 kez gösterdim kendi içti:)
Benimkinde tek seferde aldı ama ilkk teklif ettiğimde yapmamıştı 1 ay sakladım kaldırdım sonra bir gün bir anda gösterdim bak böyle çekeceksin diye bir anda yaptı yani ara ara dene alışırSüpermiş. BEn de gösterdim ama ısırıp bırakıyor
Deneyeceğim. Arkadaşımın kızı da içiyor bizimki oynuyor. SaolBenimkinde tek seferde aldı ama ilkk teklif ettiğimde yapmamıştı 1 ay sakladım kaldırdım sonra bir gün bir anda gösterdim bak böyle çekeceksin diye bir anda yaptı yani ara ara dene alışır
İştahsızlığın bir çok sebebi var ama havalar da çok sıcak açık havada falan yedr balkon bile olur. Yumurta peyniri de çorbalarına falan katabilirsin. Ben bu aralar rafadan yediriyorum ama bitiremiyor. Eskiden karışım yapardık tam yumurtayı koyuyorduk. Şimdi karıştırmıyorum yediği kadarKizlar merhabalar.bebisinde istahsizlik olanlar varmi ya(( bu durum beni cok uzuyor.ne versem cikariyor agzindan oglum tukurur gbi.yumurta peynir yediremiyorum.Allahtan yogurda hayir demio.
Selamlar kızlar nasılsınız? Bebeklerimiz nasıllar? Bayagidir bakamıyordum, Türkiye'deyim. Hava çok sıcak. Biz de haziran 23 te yaptık doğumgününü, çok keyifli güzel geçti, şükür atlattık. Dişler geç çıktı ama atak yaptı valla üstte 4 allta 2 tane var , alttan gelecek gibi 2 daha. Istahsizlik bizim kızda da var ama takılmıyorum ben, çok sıcak zaten , bazen düzenli yemek veremediğim de oluyor evde pek durmadigimiz için o yüzden ne bulursam veriyorum artık eline, meyve, yoğurt, salatalik, tereyağlı ballı ekmek vs. Kendi istediği kadar yiyor. Bu arada inek sütüne başladım, gün de 1 kez 120 ml falan veriyorum içiyor. Suluk olarak pipetli suluk kullanıyor artık. Denize girmeyi seviyor, çok hareketli dolanıyor hep ama daha yürümüyor benim üşengeç kızım. Akşam 9 buçuk gibi uyuyor , gece uyanması kalmadı artık. Biz de durumlar böyle![]()
YAaa bugün pipetten çekmeye başladı:)) artık ne kadar içtiğini de anlayabiliyorum. Daha rahat oldu:))avent pipeti suluk seviyor benim kız hatta elinden düşürmüyor boşsa doldur diye getirip elimize tutusturuyor
Aynen benimkinde laktoz alerjisi var.laktozfree veriyorum ve muhtemelen 2 yasina kadar vericem.gece uyanmamasi en buyuk hayalim ama koynumda uyuyor yataga koyunca bir saate uyaniyor.kizlar bisey sorcam oglum 4 saate yada 3 saate acliktan kalkardi simdi kalkiyor bisey yemeden geri daliyor.zorluyorum eliyle itiyor.istemiyor gece yemeyimi kesiyor acaba nedersiniz?Merhaba kızlar.istahsizlik bizde de devam ediyor.1aydan beri yürüyor kızım ama biz hala pesindeyiz çünkü kontrolsüzce gidiyor.disimiz 2 alt 2 üstte 4 tane .üstteki 1tane yeni çıktı.buhafta uykular haramdi bize .gece 2-3 kere kalkıyoruz en az.fazla olursa direnmeyorum odasında çekyat var yanında yatıyorum.bardak pipet suyu bu şekilde içiyor ama az.alistirma bardağı sevmemisti.pipetli suluk almayı düşünüyorum çoğu kişi ondan kullanıyor sanırım.inek sütüne gecmedik 2yasinda kadar ben geçmeyi düşünmuyorum çünkü kızımda kabızlık var.gece yatmadan mama veriyoruz onun haricinde anne sütü alıyor zaten herşey veriyorum artık o yemesede.
Bence cam alma daha çok kendileri içmek ya da elde taşımak istiyorlar bu da kırılma ihtimali ve tehlike demek bizde 2 tane avent var biri 125 lik diğeri ise 250 lik plastiktenKizlar avent pipetli sulugu kac ml almaliyim.???
Birde cam avent biberonu kac ml almaliyim sizce???oglum temmuzin 18inde 14 aylik olucak.baktim nete ama bilgi edinemedim
Bence cam alma daha çok kendileri içmek ya da elde taşımak istiyorlar bu da kırılma ihtimali ve tehlike demek bizde 2 tane avent var biri 125 lik diğeri ise 250 lik plastikten
13 aylık bebegim.4 delikli biberonlarin emzikleri canım.Peki ayina uygunmu cnm biberonlarin emzikleri?kac aylik tam bebisin?