- 29 Eylül 2015
- 5.219
- 6.626
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.801
Valla kızım ilk defa bi asidan sonra bu kadar kötü olduBizde olduk dün hiç bişey olmuyor merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla kızım ilk defa bi asidan sonra bu kadar kötü olduBizde olduk dün hiç bişey olmuyor merak etme
Biz doğumgünü faslını atlattık darısı atlatmayanlara :) yorucu ama güzeldi emek emek işledim ama değdi. @aeengineer terk ettin buraları ama belki görürsün doğum günü kutlu olsun kuzumun
Gözümü korkutma ya bende haftasonuna yakınmı yaptırsam diye düşünüyorumValla kızım ilk defa bi asidan sonra bu kadar kötü oldu
Bunlarda partimizden kareler ❤
Bu da bizdenmagnet ve magnet acacak hediye ettik.digital magnetten sipariş ettik.
İyi ki doğmuş bütün süt kuzularıEki Görüntüle 2281806
Gerçekten oğlunun maşallahı var sen böyle yazdıkça ben zayıf çocuk sandım. :) Artık 1 yaşındalar ve bizden biri gibiler. İstediğini yedir içir gezdir. Sağlıklı olsunlar yeter... :)
Lolita maşallah çok tatlısınız oğlunda öyleartık ne yedireyim napayım diye kendini hırpalama
maşallah gayet kilosu boyu yerinde bebeğinin yaşına da girdi daha ne olsun öptüm
Kızlar benim size birkaç acil sorularım var.bizim beslenmemiz çok iyi herşeyden çok şükür yiyor dişler çıktı bayağı
Fakat sorun su ki Şubat'ta beri kilosu aynı 50 Gr bile almadı doktorlar normal diyip duruyor boy üzüyor ama canım çok sıkılıyor ne olur bana bir akıl verin ne yapayım.
Tüm tahliller yapıldı temiz hiçbir sıkıntı yok idrar kan kaka herşeye bakıldı.
Böbrek aklınıza ne gelir
Beslenme uzmanına götürdüm hiçbir şekilde gayet normal diyip yolluyorlar çıldıracağım noalse bu kadar yiyen çocuk niye bir Gr almiyor
Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye değişince bi soğudum nedense. Bugün o kadar üzgünüm ki oğlum kendi yatağından düştü. Çilek odasının bariyerleri 2 kademeli yükselip alçalıyor uyurken kaldırınca tak diye ses yapıyor diye kaldırmadım alçak bıraktım.Uyanmış duymadım heralde uyku sersemi ayağa kalkıp aşağı eğildi nasıl koştum anlatamam. Çok kötü oldum sabah 11 de düştü doktorunu aradım hemen takip et dedi şimdilik 7 buçuk saat geçti üstünden kusma vs olmadı ışıkla gözlerini takip ettim yemeklerini yedi aksatmadan. Şimdi emdi uyudu dr a sordum uyutabilirsin uyanınca yine takip et dedi. Çok üzgünüm çok.
kizlar kizim hic birsey yemiyor cok istahsiz kilosu alt sinirda dedi hemsire 1 yas 10 gunluk hala 8 kilo bile degil napicam bole bilmiyorum herseyi geri tukürüyor agzini kitliyo bazen bi iki yudum birseyler yiyor sorasi yine geri cıkarma tüm gün memeyle idare ediyo![]()
yine senin bebis iy masallah kilosu yerinde.Sorma cnm bizde de war istahsizlik bu ara ya..eskisi gbi deil farkediom yani.yemiyo tukuruyo.yememek icin agliyo.mama sandalyesine oturmak istemio
İştah konusunda bi günü bi gününe uymuyo tabiki. Kırk takla atardım yesin diye yaşına girince takmıyorum Valla artık istediği zaman yesin sağlık sorunu olmadıkça kiloya takılmıyorum zatenCanimm cok tesekkur ederim..❤
Inan hala oyleyimbu ara yemiyo bide istahsiz ya sizler nasilsiniz?evet yasimizada grdik cok skur.Rabbim saglik versin tum kuzucuklara bizlere ins.
![]()