2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bazen korkup ara veriyorlar illa ki yürür benim oğlan çok hareketliydi ama yaşına girdi yeni yeni üç beş adım atıyor acele etmiyorum sağlıkla ömür boyu yürüyecek nasılsa Allah nasip ederse
İnşallah canım doğru söylüyorsun da insan neden geri kaldık ki diye soruyor ister istemez.biz sormasak etraf sorup hatırlatıyor zaten

Iyi akşamlar kızlar, bayadır giremiyorum . Biz Tr ye geldik annemlerdeyim. Kızın uykularını anca düzene koydum burda. Benim kız bana bağımlı oldu burda , kimseye gitmiyor bu sıcaklarda koala gibi olduk beraber. Kızın hala 2 dişi var altta ama üstte verdi 2 diş, uzamayi bekliyor. Alt yanlarda patladı. Kızım emekliyor hızlı hızlı, tutunuyor vs. Yürüyecek gibi ama sanki cesaret edemiyor. Onun harici baya dillendi şu birkaç gün de, gel, git, attı, baba, dede , anne diyor cani isterse ve kendi dilinde konuşuyor :) doğum günü ne yapacağım bilmiyorum, kayinvalideme gideceğiz daha . Doğum günü konusunda kafamda hiç birşey yok ve planladığim gibi de olmayacak gibi diye umutsuzluğa da kapıldım bakalım hayırlısı...

Kizlar merabalar.sizlere birsey danisicam oglumun dogum gunu icin seker hamurlu pasta yaptirmayi dusunuyorum.ama yenmiyor kaliyor gibi seyler duydum.birde baya pahali.sizlerin fikirleri neler??yaptiranlar oldumu???

Kizlar merabalar.sizlere birsey danisicam oglumun dogum gunu icin seker hamurlu pasta yaptirmayi dusunuyorum.ama yenmiyor kaliyor gibi seyler duydum.birde baya pahali.sizlerin fikirleri neler??yaptiranlar oldumu???
piyasa baya pahalı özellikle istanbulda sıyırıp yiyorlar zaten problem olmaz bence. Ben sipariş verdim bekleyip bakacağız artık

Ben de şeker hamurlu yaptırdım ama bir tek şeker hamuruyla yapılan dış kısmı yenmiyor, içi normal pasta, güzel de yapmışlarsa öyle bir yeniyor ki

Kizlar artik pek kimse yazmiyor buraya dikkatimi cekti..siteden sanirim degismesiyle alakali.bu kahvalti isini biz hala cozemedik
Siz kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere beni bi aydinlatin.birde kiymayi veya eti nasil veriyorsunuz??

Kizlar artik pek kimse yazmiyor buraya dikkatimi cekti..siteden sanirim degismesiyle alakali.bu kahvalti isini biz hala cozemedik
Siz kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere beni bi aydinlatin.birde kiymayi veya eti nasil veriyorsunuz??

artık 1 yaş oldular herşeyi veriyorum. yumurta peynir zeytin,domates,salatalık,reçel. yiyeceği şekilde koyuyorum önüne yiyor.
Kıymayı köfte,çorba,sebzeli yemeklere koyuyorum.
Eti de pilava ve yemeklere koyuyorum. Kavurma yaptıysam eline veriyorum yiyecbileceği büyüklükte. Tavuk hariç biz ne yersek veriyorum yani artık ben.

Aynen bnde oyle yapiom cnmda.daha 4 disimiz war ondanmi oluyor bilmem salatalik domatesi yiyemiyor cikariyor.peyniri oguruyor.sen nasil koyuyosun onune bunlari peki?zeytin filan direk cikariyor bizimki.kavurma sert gelmezmi daha?

Keşke bende böyle birşey yapsaydım. Kendimce birşeyler yapıp tasarruf ederim diye düşünürken bütçeyi baya aşmışım yeni farkediyorum
Süsleme toplam 150-200 TL tuttu foto baskılı magnet afiş ve flama var yoksa daha uygun olurdu, güzel bir organizasyonla anlaşıp foto da istiyordum ama nasip belki 2. Yaşına. Çok yıpratmayın kendinizi her şekilde güzel oluyor

Kizlar iyi gceler philips avent damlatmaz bardak kullanan warmi???memnunmisunuz?
Ben bundan almıştım ama 1 ayda ucunu deldi. Siteye yazdım olabilir yedek uç alın dedi saolsun. Hiç aklıma gelmemişti. Kaç aydır dah uygun bir markanın biberon emziği bile hiç bir şey olmadı. Çok dayanıksız. Deldiği için Çok gelince de tıkanıyor yani sen bilirsin am ben önermem

Bir yaşına geldi hala yeme sorunu devam ediyor emin olduğum tek şey var o da yoğurt seviyor olması ama yoğurtla da nereye kadar

Biz de 12 aylık olduk. YÜrüyor ama eline verdiğimde bir iki ısırıp tüküryor 2 hafta sonra tatile çıkacağım yazın üzerinde dururm artık. Taneli yemekleri hep tükürüyor. 4 diş var belki de bize göre erken ama damağıyla da ezebilir bence

Bizdede 4dis war cnim.aynen cikariweriyo oglumda.

Bazen korkup ara veriyorlar illa ki yürür benim oğlan çok hareketliydi ama yaşına girdi yeni yeni üç beş adım atıyor acele etmiyorum sağlıkla ömür boyu yürüyecek nasılsa Allah nasip ederse
Benimki tam dogum gununde babaannesinin evinde inanilmaz yurudu babasi ve ben sok olduk.simdi ayakkabi aldik 10 gunde kosuyor masallah.ayakkâbiyi farketmesi ayrica cok hosumuza gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…