- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.761
İnşallah canım doğru söylüyorsun da insan neden geri kaldık ki diye soruyor ister istemez.biz sormasak etraf sorup hatırlatıyor zatenBazen korkup ara veriyorlar illa ki yürür benim oğlan çok hareketliydi ama yaşına girdi yeni yeni üç beş adım atıyor acele etmiyorum sağlıkla ömür boyu yürüyecek nasılsa Allah nasip ederse
piyasa baya pahalı özellikle istanbulda sıyırıp yiyorlar zaten problem olmaz bence. Ben sipariş verdim bekleyip bakacağız artıkKizlar merabalar.sizlere birsey danisicam oglumun dogum gunu icin seker hamurlu pasta yaptirmayi dusunuyorum.ama yenmiyor kaliyor gibi seyler duydum.birde baya pahali.sizlerin fikirleri neler??yaptiranlar oldumu???
Teşekkür ederim izmirden, 25 kişi 750 TLNekadar guzel olmus cnm.dogum gununuz kutlu olsun.nerde oturuyorsunuz kahvalti nekadara mal oldu kac kisi cagirdiniz??
Naked cake hem daha uygun hem daha güzel tadıKizlar merabalar.sizlere birsey danisicam oglumun dogum gunu icin seker hamurlu pasta yaptirmayi dusunuyorum.ama yenmiyor kaliyor gibi seyler duydum.birde baya pahali.sizlerin fikirleri neler??yaptiranlar oldumu???
Kizlar merabalar.sizlere birsey danisicam oglumun dogum gunu icin seker hamurlu pasta yaptirmayi dusunuyorum.ama yenmiyor kaliyor gibi seyler duydum.birde baya pahali.sizlerin fikirleri neler??yaptiranlar oldumu???
Keşke bende böyle birşey yapsaydım. Kendimce birşeyler yapıp tasarruf ederim diye düşünürken bütçeyi baya aşmışım yeni farkediyorumTeşekkür ederim izmirden, 25 kişi 750 TL
Kizlar artik pek kimse yazmiyor buraya dikkatimi cekti..siteden sanirim degismesiyle alakali.bu kahvalti isini biz hala cozemedik
Siz kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere beni bi aydinlatin.birde kiymayi veya eti nasil veriyorsunuz??
artık 1 yaş oldular herşeyi veriyorum. yumurta peynir zeytin,domates,salatalık,reçel. yiyeceği şekilde koyuyorum önüne yiyor.
Kıymayı köfte,çorba,sebzeli yemeklere koyuyorum.
Eti de pilava ve yemeklere koyuyorum. Kavurma yaptıysam eline veriyorum yiyecbileceği büyüklükte. Tavuk hariç biz ne yersek veriyorum yani artık ben.
Süsleme toplam 150-200 TL tuttu foto baskılı magnet afiş ve flama var yoksa daha uygun olurdu, güzel bir organizasyonla anlaşıp foto da istiyordum ama nasip belki 2. Yaşına. Çok yıpratmayın kendinizi her şekilde güzel oluyorKeşke bende böyle birşey yapsaydım. Kendimce birşeyler yapıp tasarruf ederim diye düşünürken bütçeyi baya aşmışım yeni farkediyorum
Ben bundan almıştım ama 1 ayda ucunu deldi. Siteye yazdım olabilir yedek uç alın dedi saolsun. Hiç aklıma gelmemişti. Kaç aydır dah uygun bir markanın biberon emziği bile hiç bir şey olmadı. Çok dayanıksız. Deldiği için Çok gelince de tıkanıyor yani sen bilirsin am ben önermemKizlar iyi gceler philips avent damlatmaz bardak kullanan warmi???memnunmisunuz?
Pemgıenli olan var damlatmıyor bendeki, öyle yorumlar var çünkü ama bardaktan içmeye başladı onu pek kullanmıyorKizlar iyi gceler philips avent damlatmaz bardak kullanan warmi???memnunmisunuz?
Bir yaşına geldi hala yeme sorunu devam ediyor emin olduğum tek şey var o da yoğurt seviyor olması ama yoğurtla da nereye kadar
Biz de 12 aylık olduk. YÜrüyor ama eline verdiğimde bir iki ısırıp tüküryor 2 hafta sonra tatile çıkacağım yazın üzerinde dururm artık. Taneli yemekleri hep tükürüyor. 4 diş var belki de bize göre erken ama damağıyla da ezebilir bence
Benimki tam dogum gununde babaannesinin evinde inanilmaz yurudu babasi ve ben sok olduk.simdi ayakkabi aldik 10 gunde kosuyor masallah.ayakkâbiyi farketmesi ayrica cok hosumuza gittiBazen korkup ara veriyorlar illa ki yürür benim oğlan çok hareketliydi ama yaşına girdi yeni yeni üç beş adım atıyor acele etmiyorum sağlıkla ömür boyu yürüyecek nasılsa Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?