2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar artik pek kimse yazmiyor buraya dikkatimi cekti..siteden sanirim degismesiyle alakali.bu kahvalti isini biz hala cozemedik :KK43:
Siz kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere beni bi aydinlatin.birde kiymayi veya eti nasil veriyorsunuz??
Canim herseyi veriyorum artik mercimek bile iciyor ayila bayila.laktoz alerjisi verdi ama yogurtta yiyor.kahvalti shakerda cekiyorum.muz 1 yumurta iyi haslanmis sut.2 olcek 7 tahilli balli ve ceviz bazen uygun bulursam avakado koyuyorum 1 kaseyi tam yiyor

Canim herseyi veriyorum artik mercimek bile iciyor ayila bayila.laktoz alerjisi verdi ama yogurtta yiyor.kahvalti shakerda cekiyorum.muz 1 yumurta iyi haslanmis sut.2 olcek 7 tahilli balli ve ceviz bazen uygun bulursam avakado koyuyorum 1 kaseyi tam yiyor

7tahilli balli ve ceviz ne cnm?mama mi?shakerda dedigin bu verdigin tarifmi bnde deneyim.birde sut inek sutumu?neyle olcuyosun sutu?

Kızlar merhaba uzun zaman oldu girmeyeli bugün bir yaş aşısı olduk ... sizler oldunuz mu ateş yapıyor mu ? Boy kilo lar nasıl :)

IMG_20190614_211359.jpg

Hastamız çok lezzetliydi bol draje fıstık koydurduk üstü beyaz krema oldu şeker hamuruna benzeyen.susler tam şeker hamuru .şeker hamuru çok ağır oluyor çocuklar hiç yiyemez partide sakin yaptirmayin

Kızlar benim size birkaç acil sorularım var.bizim beslenmemiz çok iyi herşeyden çok şükür yiyor dişler çıktı bayağı
Fakat sorun su ki Şubat'ta beri kilosu aynı 50 Gr bile almadı doktorlar normal diyip duruyor boy üzüyor ama canım çok sıkılıyor ne olur bana bir akıl verin ne yapayım.
Tüm tahliller yapıldı temiz hiçbir sıkıntı yok idrar kan kaka herşeye bakıldı.
Böbrek aklınıza ne gelir
Beslenme uzmanına götürdüm hiçbir şekilde gayet normal diyip yolluyorlar çıldıracağım noalse bu kadar yiyen çocuk niye bir Gr almiyor

Aynen bnde oyle yapiom cnmda.daha 4 disimiz war ondanmi oluyor bilmem salatalik domatesi yiyemiyor cikariyor.peyniri oguruyor.sen nasil koyuyosun onune bunlari peki?zeytin filan direk cikariyor bizimki.kavurma sert gelmezmi daha?

Valla benimki de domatesle salatalıkla oyun oynuyıp atıyor yere yemiyor pek. Artık beğenmediğinden mi anlamadım. Ama yinede koyuyorum alışır yer zamanla diye. Zeytini kabuğunu soyuyuorum sindiremiyor çünkü, çekirdeğini çıkarıyorum ikiye bölüyorum çok seviyor zeytin öyle yiyor.Peyniri de parmağı ile tutablceği büyüklükte koyuyorum öyle yiyor. Dönem dönem değişiyor bzen peynir çok yiyor bazen atıyor yere hiç yemiyor. Kaşarı bir dilim veriyorum eline öyle yiyor mesela.Ona ben çilek reçeli yaptım onun tanesinden veriyorum bir tane. Yada ekmek batırıyorum veriyorum eline yiyor.

Kızlar benim size birkaç acil sorularım var.bizim beslenmemiz çok iyi herşeyden çok şükür yiyor dişler çıktı bayağı
Fakat sorun su ki Şubat'ta beri kilosu aynı 50 Gr bile almadı doktorlar normal diyip duruyor boy üzüyor ama canım çok sıkılıyor ne olur bana bir akıl verin ne yapayım.
Tüm tahliller yapıldı temiz hiçbir sıkıntı yok idrar kan kaka herşeye bakıldı.
Böbrek aklınıza ne gelir
Beslenme uzmanına götürdüm hiçbir şekilde gayet normal diyip yolluyorlar çıldıracağım noalse bu kadar yiyen çocuk niye bir Gr almiyor

bizim de son aylarda az az alıyor ama kilosu üst sınırda zaten takılmıyor dr.lar. Yemesi iyise eğer takılma sende. Çünkü hareketliler artık yakıyorlar yani. Bizi düşün okadar yiyoruz ama abartılı yemediğimiz sürece kilolarımız aynı, ya da az farkediyor bizimde.

Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye değişince bi soğudum nedense. Bugün o kadar üzgünüm ki oğlum kendi yatağından düştü. Çilek odasının bariyerleri 2 kademeli yükselip alçalıyor uyurken kaldırınca tak diye ses yapıyor diye kaldırmadım alçak bıraktım.Uyanmış duymadım heralde uyku sersemi ayağa kalkıp aşağı eğildi nasıl koştum anlatamam. Çok kötü oldum sabah 11 de düştü doktorunu aradım hemen takip et dedi şimdilik 7 buçuk saat geçti üstünden kusma vs olmadı ışıkla gözlerini takip ettim yemeklerini yedi aksatmadan. Şimdi emdi uyudu dr a sordum uyutabilirsin uyanınca yine takip et dedi. Çok üzgünüm çok.

Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum siteye değişince bi soğudum nedense. Bugün o kadar üzgünüm ki oğlum kendi yatağından düştü. Çilek odasının bariyerleri 2 kademeli yükselip alçalıyor uyurken kaldırınca tak diye ses yapıyor diye kaldırmadım alçak bıraktım.Uyanmış duymadım heralde uyku sersemi ayağa kalkıp aşağı eğildi nasıl koştum anlatamam. Çok kötü oldum sabah 11 de düştü doktorunu aradım hemen takip et dedi şimdilik 7 buçuk saat geçti üstünden kusma vs olmadı ışıkla gözlerini takip ettim yemeklerini yedi aksatmadan. Şimdi emdi uyudu dr a sordum uyutabilirsin uyanınca yine takip et dedi. Çok üzgünüm çok.

Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir şey getirme aklına ama takip et 48 saat en az. Benim ki de bizim yataktan düşmüştü ilk dönmeye başladığı zamanlar. Çok üzülmüş, ağlamıştım. Şuan en tehlikeli zamanları herşeye yetişmeye çalışıyorlar,meraklılar. Bende korkuyorum bi yerden düşer bir şey olur diye.Hayırlısıyla bir büyütseydik..

7tahilli balli ve ceviz ne cnm?mama mi?shakerda dedigin bu verdigin tarifmi bnde deneyim.birde sut inek sutumu?neyle olcuyosun sutu?
Aptamil 7 tahilli kahvalti canim.shaker dedigim bilendirin agzi kapali olup pure yapani.cevizide icine atiyorum muz peynir tum yumurta sut ise benim oglumuz laktoza alarjisi var.laktozsuz sut koyuyorum

Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir şey getirme aklına ama takip et 48 saat en az. Benim ki de bizim yataktan düşmüştü ilk dönmeye başladığı zamanlar. Çok üzülmüş, ağlamıştım. Şuan en tehlikeli zamanları herşeye yetişmeye çalışıyorlar,meraklılar. Bende korkuyorum bi yerden düşer bir şey olur diye.Hayırlısıyla bir büyütseydik..
Inan cok gecmis olsun.benim oglanin 800 kafasini vurup düsüsü ki hep gozumun onunde yataktan hic dusmedi ama hep biyerlere carpar.simdi paytak ordek gibi yuruyor.evin heryeri talan durumda

Inan cok gecmis olsun.benim oglanin 800 kafasini vurup düsüsü ki hep gozumun onunde yataktan hic dusmedi ama hep biyerlere carpar.simdi paytak ordek gibi yuruyor.evin heryeri talan durumda
Korkma oglanin dr u bi defasinda ilk 3 saat onemli demisti suan dokulari cok yumusak bisey olmamistir merak etme

Korkma oglanin dr u bi defasinda ilk 3 saat onemli demisti suan dokulari cok yumusak bisey olmamistir merak etme
Çok sağolun kızlar çok şükür ki bi sıkıntı olmadı. Allah hepimizin evlatlarını tüm kötülüklerden korusun. Artık tak edip uyandırsa da yükseltiyorum bariyeri.

Back