2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz doğumgünü faslını atlattık darısı atlatmayanlara :) yorucu ama güzeldi emek emek işledim ama değdi. @aeengineer terk ettin buraları ama belki görürsün doğum günü kutlu olsun kuzumun

Biz de dun atlattik ne zormusaz sonra paylasacagim her seyi kendim yaptm sunumu yas pastasi vs dahil.tum kuzularin bir yaşı kutlu olsun

Bunlarda partimizden kareler ❤

Eklentiler

• IMG_20190623_153618_882.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20190623_202732_088.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20190623_202732_173.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20190623_202732_093.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20190623_153618_998.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 91
Gerçekten oğlunun maşallahı var sen böyle yazdıkça ben zayıf çocuk sandım. :) Artık 1 yaşındalar ve bizden biri gibiler. İstediğini yedir içir gezdir. Sağlıklı olsunlar yeter... :)

Olemiymis:)Aynen cnm saglikli olsunlarda gerisi bos.cok tesekkur ederis.ama bu ara istahi azaldi ya herseyi geri cikariyor.sizlerde nasil durumlar?

Lolita maşallah çok tatlısınız oğlunda öyle artık ne yedireyim napayım diye kendini hırpalama maşallah gayet kilosu boyu yerinde bebeğinin yaşına da girdi daha ne olsun öptüm

Canimm cok tesekkur ederim..❤
Inan hala oyleyimbu ara yemiyo bide istahsiz ya sizler nasilsiniz?evet yasimizada grdik cok skur.Rabbim saglik versin tum kuzucuklara bizlere ins.

Hareket ediyor?

Geçmiş olsun, bizim de yatağımız çilek büyüyen beşik korumalığı iki kademeli. Ben de çok korkuyorum, Allah esirgesin. Geçmiş olsun tekrardan.

kizlar kizim hic birsey yemiyor cok istahsiz kilosu alt sinirda dedi hemsire 1 yas 10 gunluk hala 8 kilo bile degil napicam bole bilmiyorum herseyi geri tukürüyor agzini kitliyo bazen bi iki yudum birseyler yiyor sorasi yine geri cıkarma tüm gün memeyle idare ediyo

Sorma cnm bizde de war istahsizlik bu ara ya..eskisi gbi deil farkediom yani.yemiyo tukuruyo.yememek icin agliyo.mama sandalyesine oturmak istemio

Sorma cnm bizde de war istahsizlik bu ara ya..eskisi gbi deil farkediom yani.yemiyo tukuruyo.yememek icin agliyo.mama sandalyesine oturmak istemio
yine senin bebis iy masallah kilosu yerinde.
benim kiz baya zayif ya hani biraz toplu olsa yemese cok takmamda her goren kucük kalmis aa ben 8 aylik flan sandim bilmem ne diyor canim sıkılıyo

Canimm cok tesekkur ederim..❤
Inan hala oyleyimbu ara yemiyo bide istahsiz ya sizler nasilsiniz?evet yasimizada grdik cok skur.Rabbim saglik versin tum kuzucuklara bizlere ins.
İştah konusunda bi günü bi gününe uymuyo tabiki. Kırk takla atardım yesin diye yaşına girince takmıyorum Valla artık istediği zaman yesin sağlık sorunu olmadıkça kiloya takılmıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…