2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kahvaltisida soyle.tum yumurtayi hasliyorum.bir cevizi eziyorum.kucuk bir dilim avakado bir muz.7 tahilli balli 2 kasik birde laktozsuz sut koyup blendirdan gecirip veriyorum.1 gun araylada propolis damlatiyorum.gec uyaniyor oglum kahvaltiyi yapip uyuyor.uyanip geziyor kahvaltidan 4 saat sonra corba yapiyorum biraz iri taneli haftada bir corbasina balik kizartip ayiklayip koyuyorum.iciriyorum.aksam 6-7 civari meyve sutlu yapiyorum.yediriyorum.gece 10-11 gibi uyumadan pekmezli princli tahilli mama yapiyorum.yediriyorum bizde durum boyle.gecen doktoruyla konustum artik gece yememeye nezaman gecelim diye daha degil senin oglunun 3 4 ayi var onun icin dedi

2276757

Kizlar herkese hayirli geceler.ogluma dogum gunu yapicaz nasipse haftaya.organizasyoncuyla gorusucez daha.ama bende pastanin yanina ikram napsam onu dusunuom.sizler naptiniz yendimi yaptiysaniz?gunduz olucak 2 ve 4arasinda.sarma dusundum mercimek koftesi borek kuru pasta.bska ne yapabilirim ki???sirin atistirmaliklarda istiom aslinda gelen cocuklara.sizce cokmu yapcaklarim??

Benbir mekan ayarladım kahvaltı verip sonrasında pasta kestim böylece ikramlık hiç bişi yapmama gerek kalmadı bu da süsleme hepsini kendim yaptım ama pasta hariç 😊 sağlıkla büyüsün tüm minikler 💙Eki Görüntüle 2277913
Canım limonata şişelerini nereden bulabilirim? Doğumgünü fotolarında hep görüyorum ama satan yere hiç denk gelmedim

Bi de benim oğlan 8.aydan beri tutunup geziyordu koltuklarda sonra ellerini bırakıp ayağa kalkmaya başlamıştı 11 aylıkken,artık yürüyecek diye bakarken üst üste 4 diş çıkardı 11.ayda 6 dişimiz oldu ve yürümedi,ayakta durmaları da bıraktı hiç de cesareti yok .yaşına giriyor şimdi bakalım ne zamana yürüyecek

Bizimde az kaldı son 10 gün, becerebilirsem bende kendim hazırlanıyorum balon zinciri mevzunundan tırsıyorum biraz bakalım. Yürüme mevzusu karşısında olursam adım atıyor henüz cesareti yok artık 16 dişi var

Bizimde az kaldı son 10 gün, becerebilirsem bende kendim hazırlanıyorum balon zinciri mevzunundan tırsıyorum biraz bakalım. Yürüme mevzusu karşısında olursam adım atıyor henüz cesareti yok artık 16 dişi var
Canım balon zinciri pek kolay valla hiç tırsma.ben öylesine bi denedim 1 metre kadar çok kolay ve hızlı oldu,öyle aparat falan da almadım.youtubedan izleyip yaptım

Bi de benim oğlan 8.aydan beri tutunup geziyordu koltuklarda sonra ellerini bırakıp ayağa kalkmaya başlamıştı 11 aylıkken,artık yürüyecek diye bakarken üst üste 4 diş çıkardı 11.ayda 6 dişimiz oldu ve yürümedi,ayakta durmaları da bıraktı hiç de cesareti yok .yaşına giriyor şimdi bakalım ne zamana yürüyecek
Bazen korkup ara veriyorlar illa ki yürür benim oğlan çok hareketliydi ama yaşına girdi yeni yeni üç beş adım atıyor acele etmiyorum sağlıkla ömür boyu yürüyecek nasılsa Allah nasip ederse 😊

Benbir mekan ayarladım kahvaltı verip sonrasında pasta kestim böylece ikramlık hiç bişi yapmama gerek kalmadı bu da süsleme hepsini kendim yaptım ama pasta hariç 😊 sağlıkla büyüsün tüm minikler 💙Eki Görüntüle 2277913

Nekadar guzel olmus cnm.dogum gununuz kutlu olsun.nerde oturuyorsunuz kahvalti nekadara mal oldu kac kisi cagirdiniz??

Back