2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese. Kimse görünmüyor artık buralarda pek nasıl gidiyor bebeklerle, zor zamanları atlatan var mı? Galiba biz atlattık gibi yani gece 1 kez kalkıyor ama şöyle söyleyeyim gündüz de bir o kadar zor olmaya başladı. Çok hareketli bir sn durmuyor , çabuk sıkılıyor kendi kendine pek oyalanmiyor sürekli kapı girişine gidip ayakkabıları indiriyor dolaplardan vs vs. Yaramaz kıpır kıpır bir kız oldu sanırım o yüzden akşam aralıksız uyuyor.

Bizim hatun iyiden iyiye adım atmaya başladı. Koltuğa tutunarak ayağa kalkıp bana doğru dönüyor ve elleri bırakıp adımlayarak bana yöneliyor. Rekoru 3 adım şuan birde baba aşığı ba ba ba diye dolanıyor ama babasına gitmiyor sözde aşık

Ay maşallah Inci kuşuma bizim kız tembel yahu koltuğa dayanıp dikiliyor , gel diye çağırıyorum da hanım sanki havuza atliyormuscasina kendini ativeriyor bana doğru

Bizimki de öyle her yere tutunup kalkio beşiğinde sıralama yapıyor ama koltukta kanepede yapmıyor kendini geriye bırakıyor bu yüzden çok tehlikeli oldu sürekli peşindeyim dede diyordu baba yi da ekledi :) anne diyeydi iyiydi

Ay maşallah Inci kuşuma bizim kız tembel yahu koltuğa dayanıp dikiliyor , gel diye çağırıyorum da hanım sanki havuza atliyormuscasina kendini ativeriyor bana doğru
Canım hala günde 500 cc mama mi veriyorsun ? Diğer kızlar da cevap verirse sevinirim bazı sitelerde artık 360-480 cc arasında olması gerektiği yazıyor o yüzden merak ettim

Canım hala günde 500 cc mama mi veriyorsun ? Diğer kızlar da cevap verirse sevinirim bazı sitelerde artık 360-480 cc arasında olması gerektiği yazıyor o yüzden merak ettim
Yok canım artık baya azaldı mama, bir öğünde 120 cc içiyor, bi sabah uyanınca, öğle uykudan önce bir de akşam yatmadan önce içiyor. Gece de 1 kere içiyor. Hesaplamadım ama 500 cc yi bulmuyordur artık, benim kızım ek gıdayı iyi alıyor.

Her öğünde 120 ise 480 cc oluyor normal canım anladım

Ama siz de karışmış oldunuz

Aynı benim oğlan gece az kalkıyor ama gündüzz 12 saat yaklaşık, Allah şenlik var modunda

Ayyy ne guzel cnim sadece 1keremi kalkiyor ohhh misss :)))bizim oglanda gnduz baya hareketli ama gece masallah sik uyanmaya devam

Kizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???

Öğürüyorsa doymuştur, bana doktor kaşığı almıyor ya da öğrüüyorsa verme kusturursun demişti. Kulaklara vururmuş diş ağrısı, bence ondandır.

Benim kız yine bi şey yemez oldu. Yemeyince ben psikolojik olarak kilo veriyor diye düşünüyorum. Yiyince de almış gibi geliyor

Kaşığa tepki olarak doğmuş zaten ağırlıklı olarak blw yapmaya çalışıyorum ama bi baktım hep aynı şeyleri sunuyorum önüne. Eşim de artık bizim yediklerimizden yesin diye bastırıyor. Bizim yediklerimizden de koyuyorum önüne. Yediği söylenemez. Yarın öbür gün herkes zamanında vermedin damak tadı gelişmedi diye bikbik edecek diye stres yapıyorum. Oysa kızım beğendiği şeyi yiyor genel olarak. Offf ek gıda kırık kalp ben

Bende blw yapmak istedim bi ara heveslendim ama yapamadim cnm:) sanki doymuyo gibi cocuk ya.illa ben kendim yedircem

Bende blw yapmak istedim bi ara heveslendim ama yapamadim cnm:) sanki doymuyo gibi cocuk ya.illa ben kendim yedircem

Ya aslında kendini doyuracak kadar yiyor ama keyfi yerindeyse. Benimkinin bu aralar heyheyleri üstünde. Mama sandalyesine oturur oturmaz eline geçeni atıyor binde arkasından bakıyor iki lokma ben vereyim desem kendi yemeye alıştığı için kabul etmiyor. Ben bi çorbayı kendim içiriyorum bir de muhallebiyi yediriyorum. Diğerlerini önüne bırakıyorum kendi insafında işte böyle sıkılganlık yaptığı zaman ben de bi şey yedirtmiyorum ya ona canım sıkılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…