- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.501
iyi bakalimO üslupta dikkat etmediyse diye birşey yok, etmek zorunda buna bende dahilim. Ayrıca o konu kapandı ben o arkadaşı görmezden geliyorum oda beni bitti gitti.
Bizim hatun iyiden iyiye adım atmaya başladı. Koltuğa tutunarak ayağa kalkıp bana doğru dönüyor ve elleri bırakıp adımlayarak bana yöneliyor. Rekoru 3 adım şuanGünaydın kızlar iyi haftalar herkese. Kimse görünmüyor artık buralarda peknasıl gidiyor bebeklerle, zor zamanları atlatan var mı? Galiba biz atlattık gibi yani gece 1 kez kalkıyor ama şöyle söyleyeyim gündüz de bir o kadar zor olmaya başladı. Çok hareketli bir sn durmuyor , çabuk sıkılıyor kendi kendine pek oyalanmiyor sürekli kapı girişine gidip ayakkabıları indiriyor dolaplardan vs vs. Yaramaz kıpır kıpır bir kız oldu sanırım o yüzden akşam aralıksız uyuyor.
Ay maşallah Inci kuşumaBizim hatun iyiden iyiye adım atmaya başladı. Koltuğa tutunarak ayağa kalkıp bana doğru dönüyor ve elleri bırakıp adımlayarak bana yöneliyor. Rekoru 3 adım şuanbirde baba aşığı ba ba ba diye dolanıyor ama babasına gitmiyor sözde aşık
Bizimki de öyle her yere tutunup kalkio beşiğinde sıralama yapıyor ama koltukta kanepede yapmıyor kendini geriye bırakıyor bu yüzden çok tehlikeli oldu sürekli peşindeyim dede diyordu baba yi da ekledi :) anne diyeydi iyiydiGünaydın kızlar iyi haftalar herkese. Kimse görünmüyor artık buralarda peknasıl gidiyor bebeklerle, zor zamanları atlatan var mı? Galiba biz atlattık gibi yani gece 1 kez kalkıyor ama şöyle söyleyeyim gündüz de bir o kadar zor olmaya başladı. Çok hareketli bir sn durmuyor , çabuk sıkılıyor kendi kendine pek oyalanmiyor sürekli kapı girişine gidip ayakkabıları indiriyor dolaplardan vs vs. Yaramaz kıpır kıpır bir kız oldu sanırım o yüzden akşam aralıksız uyuyor.
Canım hala günde 500 cc mama mi veriyorsun ? Diğer kızlar da cevap verirse sevinirim bazı sitelerde artık 360-480 cc arasında olması gerektiği yazıyor o yüzden merak ettimAy maşallah Inci kuşumabizim kız tembel yahu koltuğa dayanıp dikiliyor , gel diye çağırıyorum da hanım sanki havuza atliyormuscasina kendini ativeriyor bana doğru
800 ü buluyor bizim galiba, ek gıda az alıyorCanım hala günde 500 cc mama mi veriyorsun ? Diğer kızlar da cevap verirse sevinirim bazı sitelerde artık 360-480 cc arasında olması gerektiği yazıyor o yüzden merak ettim
Yok canım artık baya azaldı mama, bir öğünde 120 cc içiyor, bi sabah uyanınca, öğle uykudan önce bir de akşam yatmadan önce içiyor. Gece de 1 kere içiyor. Hesaplamadım ama 500 cc yi bulmuyordur artık, benim kızım ek gıdayı iyi alıyor.Canım hala günde 500 cc mama mi veriyorsun ? Diğer kızlar da cevap verirse sevinirim bazı sitelerde artık 360-480 cc arasında olması gerektiği yazıyor o yüzden merak ettim
Her öğünde 120 ise 480 cc oluyor normal canım anladımYok canım artık baya azaldı mama, bir öğünde 120 cc içiyor, bi sabah uyanınca, öğle uykudan önce bir de akşam yatmadan önce içiyor. Gece de 1 kere içiyor. Hesaplamadım ama 500 cc yi bulmuyordur artık, benim kızım ek gıdayı iyi alıyor.
Ek gıda az alıyorsa normal canım sağol800 ü buluyor bizim galiba, ek gıda az alıyor
Yani aşağı yukarı, bazen bitirmediği de oluyor. Idare ediyoruz işteHer öğünde 120 ise 480 cc oluyor normal canım anladım
Gruplasmadan kastim onlar halletsinler hep beraber bi kisiye bisey dendiginde kirginlik olur gerek yok anlaminda soyledim.Uslubu o anlik belkide bosluguna gelip soyledigi bisey bunada bi anda cikisilmamali degilmi arkadasim.Birbirimize her yorumu yapmiyomuyuz birbirimize her derdimizi anlatmiyo muyuz o yuzden keske o uslupta dikkat etmediyse digeri etse bizde karismasak daha hos olur dedim
Ama siz de karışmış oldunuz
Aynı benim oğlan gece az kalkıyor ama gündüzz 12 saat yaklaşık, Allah şenlik var modundaGünaydın kızlar iyi haftalar herkese. Kimse görünmüyor artık buralarda peknasıl gidiyor bebeklerle, zor zamanları atlatan var mı? Galiba biz atlattık gibi yani gece 1 kez kalkıyor ama şöyle söyleyeyim gündüz de bir o kadar zor olmaya başladı. Çok hareketli bir sn durmuyor , çabuk sıkılıyor kendi kendine pek oyalanmiyor sürekli kapı girişine gidip ayakkabıları indiriyor dolaplardan vs vs. Yaramaz kıpır kıpır bir kız oldu sanırım o yüzden akşam aralıksız uyuyor.
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese. Kimse görünmüyor artık buralarda peknasıl gidiyor bebeklerle, zor zamanları atlatan var mı? Galiba biz atlattık gibi yani gece 1 kez kalkıyor ama şöyle söyleyeyim gündüz de bir o kadar zor olmaya başladı. Çok hareketli bir sn durmuyor , çabuk sıkılıyor kendi kendine pek oyalanmiyor sürekli kapı girişine gidip ayakkabıları indiriyor dolaplardan vs vs. Yaramaz kıpır kıpır bir kız oldu sanırım o yüzden akşam aralıksız uyuyor.
Kizlar hayirli aksamlar.bebekleriniz ek gida alirken doydugunu ve istemedigini nasil belirtiyorlar???benim oglus belli etmiyo ya ogurmesinden anliyorum anca.verdigim kasigi geri cevirmiyor yiyor sorada oguruyor bnde emin olamiyorum doydumu azmi geldi ikilemde kaliyorum.birde bisi daha war surekli kulaklarini cekistiriyor alt disler yeni patliuor bizim.birinin ucu gorundu.acaba ondanmi surekli elleri kulaklarinda???
Benim kız yine bi şey yemez oldu. Yemeyince ben psikolojik olarak kilo veriyor diye düşünüyorum. Yiyince de almış gibi geliyor
Kaşığa tepki olarak doğmuş zaten ağırlıklı olarak blw yapmaya çalışıyorum ama bi baktım hep aynı şeyleri sunuyorum önüne. Eşim de artık bizim yediklerimizden yesin diye bastırıyor. Bizim yediklerimizden de koyuyorum önüne. Yediği söylenemez. Yarın öbür gün herkes zamanında vermedin damak tadı gelişmedi diye bikbik edecek diye stres yapıyorum. Oysa kızım beğendiği şeyi yiyor genel olarak. Offf ek gıda kırık kalp ben
Bende blw yapmak istedim bi ara heveslendim ama yapamadim cnm:) sanki doymuyo gibi cocuk ya.illa ben kendim yedircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?