2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde tutunup kalkiyoruz heryeri karıştırıyoruz zarar zarar zarar 😄😄 diş dönemi geçince rahatlar inşallah yavrun Allah kronik unutkana bol sabır versin ne kadar çok diş çıkardı önceden Bebelac Gold kullaniyordum ben
Sağol canım bebelac gold kaç kullanıyorsun ?ben 2 kullanıyorum kutusunun üzerinde 1 yaşına kadar yazıyor ama internette 9.aya kadar yazıyor 2 numara için anlamadım hangisine uymalıyım:işsiz:

Doğrudur canım haklısın ama ben pek takılmiyorum.bu konuda biraz geri kafaliyim ya da rahatim nedense .biz kullandık bize birşey olmadi öyle düşünüyorum.yine de uyarin için çok teşekkür ederim.
Ben de bebekten sonra degistim bu konuda zararlı kimyasalları yavaş yavaş çıkarıyorum hayatımızdan tabi ne kadar olabilirse artık . Saygı duyuyorum canım ...

Sağol canım bebelac gold kaç kullanıyorsun ?ben 2 kullanıyorum kutusunun üzerinde 1 yaşına kadar yazıyor ama internette 9.aya kadar yazıyor 2 numara için anlamadım hangisine uymalıyım:işsiz:
Ben ilk 6 ay kullanmıştım 2 numaraya geçmeden önce mama degistirdim seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben kutunun üzerinde yazan aylara göre kullanıyorum mamaları

Nasılsınız kızlar, nasıl geçiyor günler 😊 bebeklerin peşinde koşturmaca, ağlama zirlama, bez değişimi derken bu günlere geldik valla yaz geliyor ☀️ doğum kilosunu veremeyen var mı benim gibi 😰😰 ay o kadar da kendime güveniyordum hayatta bende kilo kalmaz diye çünkü hayatım boyunca da çok kilolu olmadım ama gel gör ki doğumdan sonra 3 kilo zor verdim , gitmiyor anacim gitmiyor 😰🤣🤣🤣 büyük konuştum galiba 🙈

selam uykusuz anneler özellikle kronik_unutkan kronik_unutkan arkadaşım..yine uykusuz geçen gecemize sükürler ettim. Rabbim çaresiz dert vermesin hiç bir anneye.bunlar gececek elbet zamanla,biraz sabır gösterecegiz.cuma günü ögleden sonra bakıcı aradı bişey söyleyeceğim korkma diye,nefesimi tutup dinledim.bebegim 1 metre boyundaki mutfaktaki çekmece dolabının kulpuna tutunarak kalkarken çekmece rayından çıkmıs bebeğimin üzerine düşmüş.anlatınca eve nasıl duayla attım kendimi bilemedim.burnu kanamış.hemen doktora gittik filmi temiz çıktı 24 saat takibat yapın dediler gram uyumadım haftasonu.cok şükür atlattık verilmiş sadakamız varmış burnu morardı sadece kuzumun.şimdi diyorum tek uykusuzluk gaz sancısından mızmızlıklarından olsun. Rabbim şükür dedirttiriyor emin ol bugünler tüm uykusuz anneler için gececek.
Çok geçmiş olsun canım, Allahım bir daha yaşatmasın, tüm bebelerimizi korusun inşallah

selam kızlar sizlere de sormak istiyorum memede uyuma alışkanlığı olup gece aç olmamasına rağmen 255 kez kalkan bebesi olup da uykusunu düzene koyan var mı aranızda ? varsa nasıl yaptınız deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
7 saatlik yola gitmiştik en son 5 saatini uyuyarak gittiği için ben bişey anlamadım benim kız arabaya hiç dayanamaz bindiği gibi uyur Yarim saatlik yola bile gitsek ondada uyuyor 😃 senin bebeğin nasıl canım arabayı seviyormu
En uzun süre bir saatti cnm sorun yaşamadım ama daha uzun süreler için gece yolculuğu iyi gelebilir
Disari cikmayi cok seviyor ama arabada mizmiz ilk 5 dk sonrasi huysuzlanmaya basliyor sabah mi ciksak aksammi ciksak bilemedim Rabbim herkese kolaylik versin

Kizlar selam.bebeklerinize gun icinde kac ml su veriyorsunuz?ve genelde nezaman veriyorsunuz?birde hani cisli bezine bakicaz ya benim orda kafam karisiyo iste.cunku bazen bir beze 2 kere de yapabilir cocuk.nasil ayirtedicem onu ???

Birde sanirim alt ve ilk disler geliyor bizim 😊sonunda😊dun annem geldi ve damagina baktim baya sertlesmis dedi.bide elime sanki keskin bisey geldi dedi.amaaa bir baktim bemde uclar cok hafif cikayim diyoo.yasina bisey kalmadi zaten.alt dislerimiz yeni gelcekler daha😁 umarim saglam olurlar.ve memisi isirmazlar 🙈

Kizlar selam.bebeklerinize gun icinde kac ml su veriyorsunuz?ve genelde nezaman veriyorsunuz?birde hani cisli bezine bakicaz ya benim orda kafam karisiyo iste.cunku bazen bir beze 2 kere de yapabilir cocuk.nasil ayirtedicem onu ???
Sulugu 200 ml benim kizin, gün içerisinde yemekten sonra falan veriyorum genelde ve mama içince arkasına ama hepsini bitiremiyor bir gün de ama önceki aylara göre daha iyi içiyor. Bezini de 3 saatte 1 degistiriyorum ve normal dolu dolu oluyor.

Sulugu 200 ml benim kizin, gün içerisinde yemekten sonra falan veriyorum genelde ve mama içince arkasına ama hepsini bitiremiyor bir gün de ama önceki aylara göre daha iyi içiyor. Bezini de 3 saatte 1 degistiriyorum ve normal dolu dolu oluyor.

Bende gunde 200mli bitiriyormu diyecektim cewaplamissin zaten:) ya alisamadi daha damlatmaz bardaga.bir iki yudumda basliyo oksurmeye.yada agzina doldirup uzerini islatiyo komple.evet bnde hemen hemen 2bucuk 3 satte degistriorum ama iste supeliyim genede yeterli su aliyormu die 🤔

Bende gunde 200mli bitiriyormu diyecektim cewaplamissin zaten:) ya alisamadi daha damlatmaz bardaga.bir iki yudumda basliyo oksurmeye.yada agzina doldirup uzerini islatiyo komple.evet bnde hemen hemen 2bucuk 3 satte degistriorum ama iste supeliyim genede yeterli su aliyormu die 🤔
Benim kız da içerken boğuluyor 🤔😥 bi çözemedi şu içme işini, bence yeterli iciyorlardir ya, yani ben her mizirdadiginda şu veriyorum içiyor, eskiye göre de iyi. Takilmadim pek içip icmedigine. Şimdilik iyidir ya, yazın da bol bol karpuz falan sulu meyveler veririz 😊

Benim kız da içerken boğuluyor 🤔😥 bi çözemedi şu içme işini, bence yeterli iciyorlardir ya, yani ben her mizirdadiginda şu veriyorum içiyor, eskiye göre de iyi. Takilmadim pek içip icmedigine. Şimdilik iyidir ya, yazın da bol bol karpuz falan sulu meyveler veririz 😊

Evet bnde her mizikladiginda veriorum dedigin gibi hayir demiyor :)iciuor doke saca ;)yaz meyveleri daha cesitli ve sulu evet.sizindemi alt disler yeni cikti daha

Evet bnde her mizikladiginda veriorum dedigin gibi hayir demiyor :)iciuor doke saca ;)yaz meyveleri daha cesitli ve sulu evet.sizindemi alt disler yeni cikti daha
Evet canım alttan 2 tane çıktı uzamaya başladı artık görünüyor baya, üstlerin gelmeye niyeti yok galiba 🤔🙈 ben hiç üstte şişlik falan göremiyorum da . Bu kız babaya çekmiş sanki , herşeyi birazcık geç olacak gibi 🤪🤪

Evet canım alttan 2 tane çıktı uzamaya başladı artık görünüyor baya, üstlerin gelmeye niyeti yok galiba 🤔🙈 ben hiç üstte şişlik falan göremiyorum da . Bu kız babaya çekmiş sanki , herşeyi birazcık geç olacak gibi 🤪🤪

Bizimde daha uçlari geliyor elimize:) gorunen bisi yol daha.baya gec kaldi dislerimiz 😂du bakalim altlar ciksinda onlarda cikar zamani geldimi

kızlar herkesin konusu yorumu kendini ilgilendirir gruplasip bi kisinin ustune yazilmaz.Oda anne oda yoruluyo oda yipranmis yorumunu okudum oda kendince bi yontem soylemis yapip yapmamak kendi bilce is konusma sekilleriniz kirici burda 9 ayi beraber gecirdik dogumlarimizi buyutmelerimizi konusma sekliniz cokkk yanlis kronik_unutkan kronik_unutkan ile H Hayat ne garip in anlasip konusca bisey

ki sunu bende dusunuyorum kronik unutkanin bebegi zor bi bebek aglayan bi bebek ama nadir susan uyuyan bebek sayimiz ki ilk bebegi olmasindanda kaynakli bi durum diye dusunuyorum bebekler herseyin farkindalar aglayarak istediklerini yaptiriyorlar bebegimden biliyorum kiyamadigim icin uykumdan herseyimden fedakarlik ettigim icin ıkkk dese aldigim icin miz miz az uyuyan bi bebegim war bunu birbirimize demekte gayett normal

kızlar herkesin konusu yorumu kendini ilgilendirir gruplasip bi kisinin ustune yazilmaz.Oda anne oda yoruluyo oda yipranmis yorumunu okudum oda kendince bi yontem soylemis yapip yapmamak kendi bilce is konusma sekilleriniz kirici burda 9 ayi beraber gecirdik dogumlarimizi buyutmelerimizi konusma sekliniz cokkk yanlis kronik_unutkan kronik_unutkan ile H Hayat ne garip in anlasip konusca bisey
ki sunu bende dusunuyorum kronik unutkanin bebegi zor bi bebek aglayan bi bebek ama nadir susan uyuyan bebek sayimiz ki ilk bebegi olmasindanda kaynakli bi durum diye dusunuyorum bebekler herseyin farkindalar aglayarak istediklerini yaptiriyorlar bebegimden biliyorum kiyamadigim icin uykumdan herseyimden fedakarlik ettigim icin ıkkk dese aldigim icin miz miz az uyuyan bi bebegim war bunu birbirimize demekte gayett normal

Ben kendi adıma mesajın içeriğinden çok üsluptan rahatsız olmuştum, söyleme gereği duydum söyledim 🤷🏻‍♀️ Gruplaşma falan yok yani, çünkü neden olsun?

Ben kendi adıma mesajın içeriğinden çok üsluptan rahatsız olmuştum, söyleme gereği duydum söyledim 🤷🏻‍♀️ Gruplaşma falan yok yani, çünkü neden olsun?
Gruplasmadan kastim onlar halletsinler hep beraber bi kisiye bisey dendiginde kirginlik olur gerek yok anlaminda soyledim.Uslubu o anlik belkide bosluguna gelip soyledigi bisey bunada bi anda cikisilmamali degilmi arkadasim.Birbirimize her yorumu yapmiyomuyuz birbirimize her derdimizi anlatmiyo muyuz o yuzden keske o uslupta dikkat etmediyse digeri etse bizde karismasak daha hos olur dedim

Gruplasmadan kastim onlar halletsinler hep beraber bi kisiye bisey dendiginde kirginlik olur gerek yok anlaminda soyledim.Uslubu o anlik belkide bosluguna gelip soyledigi bisey bunada bi anda cikisilmamali degilmi arkadasim.Birbirimize her yorumu yapmiyomuyuz birbirimize her derdimizi anlatmiyo muyuz o yuzden keske o uslupta dikkat etmediyse digeri etse bizde karismasak daha hos olur dedim
O üslupta dikkat etmediyse diye birşey yok, etmek zorunda buna bende dahilim. Ayrıca o konu kapandı ben o arkadaşı görmezden geliyorum oda beni bitti gitti.

Back