2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi tanıdığımın bebeğine yapıldı ve hiç hissetmedi bebek.aşı da o da öyle ağlıyormuş ama hacamatı anlamadı bile.dediğim gibi bebeğe yapılması fikri beni de irrite ediyordu ama bizzat gördüm yapılırken ve sonucu annesinden öğrendiğimde çok şaşırmıştım o nedenle önermek istedim.sağlıkla büyütün bebeğinizi,çok sevgiler..

Sebamed kullanıyoruz babası gelince bi kobay yapim bakim acıtıyormu

Dalin kullanıyoruz ama bizim kız oldum olası sevmiyor ve ben hep en son saçlarını yıkıyorum ki kıyamet kopmasi için suda olması yetiyor sevmiyor ..

Bir ümitle kızın alerjisi için gittiğim doktor önce anne sütünü kesmemi, yaptığım diyetleri anlatınca da en azından gece beslenmesini kesmemi önerdi. Haftasonu alerji testleri çıkacak bakalım belki somut birşey görürüz onun dışında cebimin yangını yanıma kalan.

Kes ama nasıl kes doktorlar da bazen dahiyane fikirler veriyor

Yaa insaallah benimki de uyur hep:)) bizimki bes bucuk saatlik bi tren yolculugu olucak aksamdan gece saatlerine kadar oldugu icin insaallah uyur.ama suan cook fena hasta burnu ve agzi musluk gibi akiyor atesi var.dis ve grip bi arada sanirim cok zor geciyor gecelerimiz.yarin yolculuk var...

oyy çok geçmiş olsun hastaysa biraz sıkıntı olur ama dış dünya ya ilgisi arttığı için genelde etrafı inceliyorlar.

oyy çok geçmiş olsun hastaysa biraz sıkıntı olur ama dış dünya ya ilgisi arttığı için genelde etrafı inceliyorlar.

Tesekkur ederim tum yavrulara sifa versin Rabbim.umarim cok rahat geciririz biz de yolculugu tesekkurler tekrar bilgi icin

Baby and me kızlar için olanı kullanıyorum kızım memnun gibi :)

Dalin kullanıyoruz ama bizim kız oldum olası sevmiyor ve ben hep en son saçlarını yıkıyorum ki kıyamet kopmasi için suda olması yetiyor sevmiyor ..
Canım sampuanlardaki sls ve sles maddesi yetişkinlere bile zararlı dalın de de var ben de ilk ay kullanmıştım sonra öğrenince bıraktım araştır istersen . Yine sen bilirsin

Kızlar bir suredir girmiyordum . Çok geriyi okuyamadım inşallah tüm bebisler iyidir bizimki çok hızlandı besiginin kenarına tutunup kalkıyor kanepe ve sehpalara hatta yerde otururken bize de tutunup kalkıyor.çekmeceleri acıyor çok tehlikeli olmaya başladı faturayı içinden çıkarmış ağzından zor çıkardım . Üst iki dışı birden çıkıyor çok mızmız ağlayan bi bebek oldu inşallah çabuk geçer. kronik_unutkan sen nasıl dayandin çok zor oluyor bi de seninki çok çıkardı bizden . kızlar bu arada bebelac gold kullanan var mi? daha önce de sormuştum hiç cevap verilmedi

Bizimki 10. Dişi çıkarıyor şu an çok dayanabildiğim söylenemez yuvarlanıp gidiyoruz :)

Son dönemlerde bebegi ile uzun yolculuk yapan oldu mu araba ile. Tavsiyeleriniz var mi
7 saatlik yola gitmiştik en son 5 saatini uyuyarak gittiği için ben bişey anlamadım benim kız arabaya hiç dayanamaz bindiği gibi uyur Yarim saatlik yola bile gitsek ondada uyuyor senin bebeğin nasıl canım arabayı seviyormu

Bizde tutunup kalkiyoruz heryeri karıştırıyoruz zarar zarar zarar diş dönemi geçince rahatlar inşallah yavrun Allah kronik unutkana bol sabır versin ne kadar çok diş çıkardı önceden Bebelac Gold kullaniyordum ben

Altıncı aydan sonra banyo antşpatisi çıktı şampuan evomere yenidogan, önce vucudu ile başlıyorum su değer değmez ağlamaya başlıyor, saçını en son yapıyorum suya alışsın diye olmuyor, tersini yaptığım da oldu, küvet denediğim de oldu sonuç çığlık kıyamet o yüzden banyoları hiç sevmiyorum

Canım sampuanlardaki sls ve sles maddesi yetişkinlere bile zararlı dalın de de var ben de ilk ay kullanmıştım sonra öğrenince bıraktım araştır istersen . Yine sen bilirsin
Doğrudur canım haklısın ama ben pek takılmiyorum.bu konuda biraz geri kafaliyim ya da rahatim nedense .biz kullandık bize birşey olmadi öyle düşünüyorum.yine de uyarin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…