2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi akşamlar kızlar. Bizim de 2 dişimiz vardı. 3. Üstten bugün patlamış annemde. Diğeri de şiş. 1 haftadır uymuyor. Ağla kalk ağla kalk. Mama da içmiyor uykusında. 60cc zorla. Acıkıyorda ama uykuya yenil düşüyor sanırım. Sabah alarmım üç tane peşpeşe kuruyorum. Yatakta ilkinde kalktım. Sonra otururken uymuşum. 2. Alarmla oturarak uyandım. 10 dk masıl oturarak uyunur bilmiyorum. Arkadaşa uyuması için bir şey vermişti doktor gece gündüz uyumaYınca

Kıyamam canım ya senin hep bu şekildeydi hiç dinlendiğini zaman olmadı.nezaman düzene girecek bu sipalar valla .
Bilmiyorum ama hatayı kendimde arıyorum artık, benmi yanlış davrandım o yüzdenmi uyumuyor. Sallamasaydım hamağa alışmasaydı ağlamasın diye emzirip emzirme yastığında saatlerce hareketsiz durmak gibi şeyler yapmasaydım dahamı düzenli olurdu. Grupta herkesin çocuğu en azından 10 da gece uykusuna geçiyor. Benimkinin gece uyku kavramı yok. Hamak kemerini zorluyor çıkmak için yeri göğü inletiyor. Emekleyip kaçıyor. Keşke ücretsize çıkıp uyku eğitimi verebilme şansım olsaydı

Kusura bakma ama biraz sende suç var
Yazdıklarını okuyorum her denk geldiğimde
İlk bebeğin olduğu için çok üstüne düştün mü desem abarttinmi desem doğru kelimeyi bulamadım.
Bebek yönetilmek ister ama seni bebeğin yönetti çoğu zaman
Tamam bazı bebeklerin yapısında var amenna
Fakat çoğu bebeğin annenin disiplinine ihtiyacı var uyku davranış vs...
Seni hep bebeğin yönetti
Şimdi bu işler gerçekten sabır istiyor uyku saatinde elinden geleni yapıp olmuyorsa demek ki bebeğinin yapısında var
Birde şunu diyeceğim lütfen bebeğini etrafta benimki yemez uyumaz şunu yapmaz saatlerce ağlar.susmaz ağlar lütfen deme çünkü bebeğini o şekle bunları soyledikce sokuyorsun.
Heleki bebeğinin yanında deme emin ol anlıyor bebek bunu.

Burda bütün üyelerin içinde anket yapılsa bebeği en zor en uyumayan en yemeyen en ağlayan vs... Gibi bir sonuç çıkar senin bebeğine.
Sana tavsiyem bebeğine hep konuş seni anlıyor ve etrafta lütfen şu kadar saat uyumadı benimki hiç yemiyor suncacik yedi gibi şeyler kesinlikle deme bebeğin herşeyin enerjisiyle o şekle burunuyor

Çocuğu çığlık kıyamet ağlatarak bebek falan yönetemem, sağlığı yerinde olsun senin deyiminle o beni yönetsin. Kusurada bakmıyorum yorumunun çoğu kısmını dikkate bile almadım.

Yok o öyle olmaz 2 kişiye o sonuç çıkar. Oda kendini biliyor zaten önce çoklu besin alerjisi olan bebeğin olur birşey yiyemezsin en ufak bir kaçakta çıldırır. O alerji yüzünden ağlayıp bi yandanda diş çıkarırken sen onu yönetirsin sonra gelip ahkam kesersin.

Kızın alerjik bebek diyorsun ki bu aylardan beri böyle.bizimkilere ne versen oluyor yiyor ya da yemiyor ama çok ekstra birşey olmadıkca sıkıntı yapmıyor yedikleri.1 tane dişi çıktı kızımın ama bambaşka bir bebek oldu uyku düzeninden tut mizmizligina kadar değişti yani çocuk triplerije giriyor ağlıyor kızıyor .her bebeği kendi içinde değerlendirmek lazım yoksa o uyku eğitimleri vs herkeste tutmuyor ve herkes basaramiyor.bebegim uykuya yatkın bir uyku saati var karanlık odadan belli bir saatten sonra cikmayiz uyusa uyumasa eşim de gelir uyumasa da orda takılırız saati geldiğinde.ama dediğim gibi çocukla alakalı
Ablamın iki.cocugu var kızı büyük olan battaniye de sallardik saatlerce ayakta sallardik ama şimdi oğlu memede uyuyor kendi uyuyor .tabi sallanma olayını hiç bilmiyor.kizimda hiç sallanmak bilmiyor eşim bazen uyumuyor sallayalım diyor ben yok diyorum ama uyumasa da öyle ağlamaz odadan çıkmadıkca.ama senin bebeğinin sıkıntılarını biliyorsun canım.o yüzden kendinde hata arama bence.

Sen hamaga keyfinden koymadin.uslu uslu duran aglayinca iki pis pisa susan emzirince uyuyan bi bebegin vardi da sen mi bunu cileye cevirdin sanki.ben de asla sallamaya alistirmicam diyordum besinci ayina kadar asiri gazli hic uyumayan devamli aglayan bi bebekti hatirliyorsaniz hamak aldik, ailemin yanindayken çingene besigi kurduk, aylarca ayagimda sallayarak sakinlestirmeye calistim.eger uslu uslu dursaydi bunlara ben de hevesli degildim.ne yaparsan yap susmayan bi bebek nasi bisi biliyorum başına gelmeyen bilemez Allah yardimcin olsun hepsi kisa zamanda bitsin insaallah.bizim de uykumuz halen berbat ama seni okudukca sikayet etmeye pek yuzum olmuyoraz once sunu dusundum kizima sarilirken.hep buyuyup genc kiz olduğu zamanlari hayal ediyordum birlikte kahve ictigimiz falan bol bol uyuyabildigim.ama o zamanlarnda sarilip koynumda saklayamicam onu.benden tamamen bağımsız bi insan olucak.bi sarilmada tum bedenini saramicam minik parmaklari olmucak emzirirken agzimi yirttigi hic bi sey simdiki gibi olmucak dertler de buyucek onlarla birlikte.aslinda su zamanlarin kiymetini bilmeli her sey uyku degil dedim kendime

Kim sormustu gecen gun okudum da cevap yazamadım.emekleme konusunda bizimki de emeklemiyor daha once yazmistim ama oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna gecisi yapma alistirmalari son hiz devam.artik ara sira yapabiliyor bunu.isin sırrı yere birakmakmis once cok agladi ama oyunlarla yere alistirdim elhamdullillah smdi yere birakiyorum bi oh diyorum bazen beni gormedigi surece kucak istemiyor arkasina oturuyorum tutunup kalkamiyor ama ben elinden tutup yuruturken ara sira koltuktan tutunmasini sagliyorum.ilk basta hic duramiyordu koltuktan tutunarak ama smdi hem duruyor hem de yan yan ufak adimlara basladi.bi haftada ilerleme kat ettik.illaki yuruyecek emeklemese de olur ama biz anneler hevesli ve sabirsiziz

Ben ahkam mi kestim
Seninle ugrasamiyacagim
Sen devam et bildiğin yoldan
Bebekte senin keyifle senin basarilar

Instagramın meşhur uyku koçları diyor ya dişin uykuya etkisi 1 hafta diye bana çok inandırıcı gelmiyor o iş. İş yerinde 2 yaşında bebeği olan 4 arkadaşım var hiç biri diş çıkarırken ısırma belirtisi göstermemiş kızım annemi bile morarttı huysuzluk çocuğun karakteri oldu gibi geliyor.
Karanlık odadan çıkarmama mevzusu bizde olmuyor çünkü aşırı direniyor. Ağlamaktan gözleri şişti bir keresinde, çocuğun düzeninin olmamasının etkisi büyük 5 gün ailemdeyim ki onlar ağlamasına benden daha dirençsizler 2 gün kendi evim derken çocukta ne olduğunu anlamıyor.

Çingene beşiği annemlerde hala kurulu bizim evde hamakta uyuyor. Sallanarak uykuya geçmiyor artık ya kanguruda gezmesi lazım yada emmesi lazım. Büyüdüğünde rüşvet teklif edip yatağına geçiririm artık yönetilmemin hakkını vereyim emzirirken ağzının yırtılmasının yanında tekme tokat yemekte sevdaya dahil

Ben ahkam mi kestim
Seninle ugrasamiyacagim
Sen devam et bildiğin yoldan
Bebekte senin keyifle senin basarilar
Üslubunda sıkıntı var ki sadece tepki veren ben değilim diğer arkadaşlarda farketmiş, benimle uğraşman gibi bir beklentim yok açıkçası. Grupta herkes iyi bilirki benim sıkıntım uykusuzluktan ziyade kızımın sürekli ağlaması. Doktorları bile çözüm bulamazken, ben 4 saat uğraşıp uyutamayıp, seçenekleri sınırlı diye birşey yediremezken yanında konuş kızını yönet tavırları fazlasıyla saçma geliyor. İşe gidiyor olmamın sorumluluğunu el kadar bebeğe yükleyip kendim uyuyayım diye onu ağlatamam. Yazdıklarımı görmezden gelirsen sana daha az rahatsızlık vermiş oluruz selametle

Emekleme işi güzel oldu ya peşimden ağlamayıp geliyor :)) bugün biraz evi düzenledim. Prize kafayı takmıştı koruyucu aldım. Kapı stoperi, köşe koruyucu falan daha emniyetli oldu.

Ahh sorma dayak yiyip yiyip oturuyorum ben de tek onlardan gelsin saglikli olsunlar da sipalar.ben de emzirerek uyutuyorum ama molalarla.bi saatten fazla zamanimi aliyor iknaya uğraşıyorum bildigin emzirdim uyudu gibi bi durum yok ne yazikki guresiyoruz bildigin kac saat o kaciyor ben yakalıyorum sipayi

Kolik mutlaka iz bırakır derler, huysuzluk belki ona bağlıdır, eşimin bi arkadaşının kızı da 2 yaşında şu an o da kolikmiş, kadın her şeyi ağlayarak istiyor diyordu ama düzelir zamanla, konuşmaktan anladıkça falan.

Uyku ve düzen konusunda da haklısın. Bir de bebekler düzeni sever derler. Bazı bebeğin karakteri farklı olabilir tabi ama uyku için en azından bir düzen olmalı ama senin durumun farklı. Hem İnci’nin biraz rahatlaması lazım, hem de senin kendi evinde olman lazım. Kimsenin müdahale etmemesi lazım uyku saatinde. Annenlerde biraz ağlasa hemen koşar gelirler.

Cennet vallahi de anaların ayakları altında

Ben de emzirerek uyutuyorum bir ara uyku eğitimi denedim 5 gün falan oldu ama çok ağlıyordu devam edemedim.nasil olsa emzirerek uyuyor diye.sonra mama ile uyumaya başladı .onu da bıraktı .kucakta uyumaya başladı onu da bıraktı.simdi uzun süreden beri yine meme tiryakisi.ama artık pislik yapıyor suratıma bakıyor gülüyor falan.yeni moda çıktı bugün de memeyi yalıyor ağzıyla sesler çıkartıyor.ben uğraşıyorum gülüyor sıpa.Elini ağzıma sokuyor genelde dişlerimi sayıyor herhalde ben çekiyorum o sokuyor

Senin yaptıklarını ben de yaptım hamak hariç, ama benimki düzenli saatinde uyuyoyor, o yüzden hatayı kendinde arama canım, sen hepimizden fazla yoruldun bunu hepimiz biliyoruz, bebeğinin alerjisi olması da işleri iyice zorlaştırdı, lütfen kendine haksızlık etme, sen dolu dolu, güzel bir annesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…