- 29 Eylül 2015
- 5.220
- 6.627
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.361
Hangi siteden istedin peki ben yürüteç e koyarsam pirizlere yöneliyor ama yerdeyken pirizlere ulaşamıyor bu defa da kablolara gidiyorSipariş verdim bakalım gelir herhalde yarın , yalnız bırakamıyorum prizlere el sokuyor diye
Geçenlerde bime gelmiştiHangi siteden istedin peki ben yürüteç e koyarsam pirizlere yöneliyor ama yerdeyken pirizlere ulaşamıyor bu defa da kablolara gidiyor
Ben yurtdışında yaşıyorum, burda netten aldim canım. Içinde çekmece içlerine takılan kilit , köse koruyucu, piriz kapağı, klozet kilidi, mutfak dolabı kilidi , kapı arasına parmak sıkışmasın diye koruyucu falan var. Çocuk güvenliği için ne gerekiyorsa . Yani alırken sizlerinde aklında bulunsun.Hangi siteden istedin peki ben yürüteç e koyarsam pirizlere yöneliyor ama yerdeyken pirizlere ulaşamıyor bu defa da kablolara gidiyor
Çok fenalar yaa ama bu hallerini görmek gerçekten çok güzel, hele bağımsız olarak nadir de olsa beni odada bırakıp başka odaya gittiğini görmek anlatılmaz yaşanır, hoş arkasından hemen koştur koştur gidiyorum çünkü tutunup kalkıyor sürekli bi de cesur tek eliyle tutunuyorBizimki de terliklere ayaklara çok düşkün bi misafir gelse emekleyip onun ayağına doğru gidiyor yalamak için gözüm hep üstünde o yüzden
Sipariş verdim bakalım gelir herhalde yarın , yalnız bırakamıyorum prizlere el sokuyor diye
Yaşadığım yerden yurtdışı sitesi canım, içinde priz içine takılan güvenlik kapakları, çekmece kilitleri, buzdolabi-tuvalet kapağı kilidi, kapı aralarına parmakları sıkışmasın diye kilit, mutfak dolapları için güvenlik kilidi , köse koruyucu var canım. Bebek için tehlikeli ama bir o kadar da eğlenceli ne varsa onlar için önlem almak gerekiyor. Siz dr alırken bunlara dikkat edin.Nerden siparis verdin cnm kacli set?neler iceriyor?
Biz de 25 Mayıs doğumluyuZ. Emekliyor kalkıyor destek ver cnm biraz belki yapar. Benim oğlumda geç oturdu. Çok zayıf ondanda olabilir ama ben yere bıraktıkça başladı. Yere bırakıyorum koltuğun üstüne bir şey bırakıyorum almak istiyor. O zaman tutunup kalkıyorİyi pazarlar kızlar.gecen gun mayis dogumlu bebislerle bir aradaydik hepsi patir patir emekliyor tutnarak ayaga kalkiyor, hatta bikac adim kendisi atip yere dusuyor.son surat emekliyorlardi masaallah.bizimki emeklemiyor ya ilk defa bi garip hissettimbizimki elinden tutunca yuruyor sadece ama tutunup kalkamiyor emekleyemiyor geri geri surunuyor o da aglaya aglaya.sevmiyor yeri.sizde durumlar ne biz 28inde on aylik olcaz.zamaninda cocuk one atlamaya calisirken hep yuz ustu dusuyor burnunu carpiyor diye atlamasini engelledim.halbuki emekleme pozisyonuna oyle geciyorlarmis smdi de emeklesin diye ugrasiyorum direkt yuruyen cok cocuk var ama tutunarak ayaga kalkma koltuktan tutunup yurume gibi seyler de yok sadece elinden tutunca yuruyor
Emeklemeyi ilerletti eskiden ben odadan çıkınca ağlardı. Şimdi ağlayınca ağlama kızım gel sende diyorum pıtır pıtır peşimden geliyor. Aktivite masasının başına kalkıp 4 dönüyor turluyor masayı ayakta :) üst 2 köpek dişi ile alt 2 köpek dişi geliyor 4 tane birden uykusu falan kalmadı anamızı ağlatıyorİyi pazarlar kızlar.gecen gun mayis dogumlu bebislerle bir aradaydik hepsi patir patir emekliyor tutnarak ayaga kalkiyor, hatta bikac adim kendisi atip yere dusuyor.son surat emekliyorlardi masaallah.bizimki emeklemiyor ya ilk defa bi garip hissettimbizimki elinden tutunca yuruyor sadece ama tutunup kalkamiyor emekleyemiyor geri geri surunuyor o da aglaya aglaya.sevmiyor yeri.sizde durumlar ne biz 28inde on aylik olcaz.zamaninda cocuk one atlamaya calisirken hep yuz ustu dusuyor burnunu carpiyor diye atlamasini engelledim.halbuki emekleme pozisyonuna oyle geciyorlarmis smdi de emeklesin diye ugrasiyorum direkt yuruyen cok cocuk var ama tutunarak ayaga kalkma koltuktan tutunup yurume gibi seyler de yok sadece elinden tutunca yuruyor
Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yaptırma canım, ben artık uyandıktan 1 saat sonra yapıyorum beslenmelerini yani kahvaltı, öğle yemeği vs. . Yoğurdunu muz ile verebilirsin canım güzel oluyor o zaman. Gece beslenmesine kızımda devam ediyor 2 kere mama içiyor geceleri 120 cc. Yavaş yavaş onu da azaltmak istiyorum. Bu arada ayın 27 sinde kızım 9 aylık olacak, şuan emekleme yok ama sürünerek gidiyor , dizlerinin üstünde de duruyor ama emeklemedi daha sürünmektenBi de bugun fark ettim kilo vermis 10.1 falandi 9.700 olmus.sabahlari bi sey yemiyor nerdeyse gece boyu emdigi icin kahvaltiyi yaptiramiyorum.yogurdunu da ilk uykusundan sonra yediriyordum onu da yariya indirdi zaten az yiyordu.yeme konusunda asiri istahsiz oldu gece beslenmesini kesmem lazim ama nasil cok zor...
Benimki iki dişiyle bile beni süzgece çevirdi seni düşünemiyorum vallaEmeklemeyi ilerletti eskiden ben odadan çıkınca ağlardı. Şimdi ağlayınca ağlama kızım gel sende diyorum pıtır pıtır peşimden geliyor. Aktivite masasının başına kalkıp 4 dönüyor turluyor masayı ayakta :) üst 2 köpek dişi ile alt 2 köpek dişi geliyor 4 tane birden uykusu falan kalmadı anamızı ağlatıyortetagil diş granülü aldım bugün 1 kez uyguladım umarım fayda görür. Isırılmaktan delik poşete döndüm artık
Biz de 25 Mayıs doğumluyuZ. Emekliyor kalkıyor destek ver cnm biraz belki yapar. Benim oğlumda geç oturdu. Çok zayıf ondanda olabilir ama ben yere bıraktıkça başladı. Yere bırakıyorum koltuğun üstüne bir şey bırakıyorum almak istiyor. O zaman tutunup kalkıyor
Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yaptırma canım, ben artık uyandıktan 1 saat sonra yapıyorum beslenmelerini yani kahvaltı, öğle yemeği vs. . Yoğurdunu muz ile verebilirsin canım güzel oluyor o zaman. Gece beslenmesine kızımda devam ediyor 2 kere mama içiyor geceleri 120 cc. Yavaş yavaş onu da azaltmak istiyorum. Bu arada ayın 27 sinde kızım 9 aylık olacak, şuan emekleme yok ama sürünerek gidiyor , dizlerinin üstünde de duruyor ama emeklemedi daha sürünmektentutunup kalkıyor artık hatta oturmak istemiyor , artık heryere uzanıp kaldırıyor kendini . Bulaşık makinesinde, tv sehpasına, koltuğa falan. Ama oğlum direk yürümüştü yani her çocuk farklı canım üzülme hiç emeklemiyor, kalkmıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?