2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Azcık baktım sayfaya emeklemeye başlamış sizinkiler benimki daha emeklemiyor ve ayakta duramıyor kendi başına tutunarak.. Geçiktikmi acaba.

Hu hu kızlar nasılsınız? Nasıl bebisler, uykusu düzene giren var mı? Benim kız alttan 2 dişi çıkardığından beri geceleri iyi uyuyor maşallah diyeyim 🧿 bakalım ne kadar sürecek 🙈🤔

Hu hu kızlar nasılsınız? Nasıl bebisler, uykusu düzene giren var mı? Benim kız alttan 2 dişi çıkardığından beri geceleri iyi uyuyor maşallah diyeyim 🧿 bakalım ne kadar sürecek 🙈🤔
Aman maşallah canım nazar değmesin:) bizde öyleyiz alt 2 dişimiz çıktı eski uyku düzenimize geri döndük çok şükür

Aman maşallah canım nazar değmesin:) bizde öyleyiz alt 2 dişimiz çıktı eski uyku düzenimize geri döndük çok şükür
Düzen ne yeniliyormu içiliyormu :D

Ben doğduğundan beri ilk defa 1 kere kalkar oldum geceleri 🙈 o yuzden insallah eski düzenimize donmez de boyle devam eder . Size de masallah canim 🧿
Düzen ne yeniliyormu içiliyormu :D
🙈🙈 ah be bacım valla senin şuraya " akşam kesintisiz uyudum, kız hiç yormadı güzel uyudu" yazdığını bir görsek 🤲🤲 inşallah en kısa zamanda canım, şu bebeler doğdu doğalı hep sen dualarimdasin. Kendim bi of desem hemen sen geliyorsun aklıma da kendime kızıyorum. Sen harika bir annesin 🥰🧿

frhnrfhn frhnrfhn canımsın teşekkür ederim :) doğduğundan bu yana 1 kez öyle birşey olmuştu ah bi o gece neyin nesiydi bilebilsem :D haftaya süt izni 1.30 saate düşüyor dahada perişan olacağım. Gece 12 lerde kanguruyla zıplamak ağır geliyor hele zor bela uyuttuktan 1 saat sonra çığlık kıyamet uyanması:( dün gece 3.30 tan 5 e kadar ayakta kaldık zaten 1 e doğru uyumuştu:( 5 te uyuttum 6.30 ta tekrar kalktı çok yıprandım artık

frhnrfhn frhnrfhn canımsın teşekkür ederim :) doğduğundan bu yana 1 kez öyle birşey olmuştu ah bi o gece neyin nesiydi bilebilsem :D haftaya süt izni 1.30 saate düşüyor dahada perişan olacağım. Gece 12 lerde kanguruyla zıplamak ağır geliyor hele zor bela uyuttuktan 1 saat sonra çığlık kıyamet uyanması:( dün gece 3.30 tan 5 e kadar ayakta kaldık zaten 1 e doğru uyumuştu:( 5 te uyuttum 6.30 ta tekrar kalktı çok yıprandım artık
😰😰😰😥😥😥 Allah yardımcın olsun canım , okurken bile gözümde canlanıyor 😢

Ben doğduğundan beri ilk defa 1 kere kalkar oldum geceleri 🙈 o yuzden insallah eski düzenimize donmez de boyle devam eder . Size de masallah canim 🧿

🙈🙈 ah be bacım valla senin şuraya " akşam kesintisiz uyudum, kız hiç yormadı güzel uyudu" yazdığını bir görsek 🤲🤲 inşallah en kısa zamanda canım, şu bebeler doğdu doğalı hep sen dualarimdasin. Kendim bi of desem hemen sen geliyorsun aklıma da kendime kızıyorum. Sen harika bir annesin 🥰🧿

İnşallah devam eder canım Allah bütün bebislere bol uyku versin

frhnrfhn frhnrfhn canımsın teşekkür ederim :) doğduğundan bu yana 1 kez öyle birşey olmuştu ah bi o gece neyin nesiydi bilebilsem :KK70: haftaya süt izni 1.30 saate düşüyor dahada perişan olacağım. Gece 12 lerde kanguruyla zıplamak ağır geliyor hele zor bela uyuttuktan 1 saat sonra çığlık kıyamet uyanması:KK43: dün gece 3.30 tan 5 e kadar ayakta kaldık zaten 1 e doğru uyumuştu:KK43: 5 te uyuttum 6.30 ta tekrar kalktı çok yıprandım artık
Allah sana gerçekten sabır versin canım yazdıklarını okurken ben yoruluyorum sen kaç aydır bunu yaşıyorsun bir gün senin meleginde düzene girecek ben buna canı gönülden inanıyorum bu kadar sabrın meyvesini alacaksın

Yok böylebir şey. Saat başı ayakta. Hadi buna razıyım diyelim de uyuturken yaşadıklarım... Tam emzirip yatağına koyuyorum, 3 dk sonra ağlama ve kendini sallatma. Artık uzun uzun sallatıyor. Uyutana kadar mahvediyor. Diş gözüktü diyordum ama hala damaktan çıkmamış. Bu ay adet de gecikti. İki ay düzenliydi şimdi yine düzensiz. Uyumak istiyorum artık. Yeteeeeeeer!

Düzen ne yeniliyormu içiliyormu :KK70:
canım yalnız değilsin bizde bilemedik uykuyu ne yeniliyormu içiliyormu
10 gündür işe yeni başladım bakıcı kadın 7 tane büyüttüm böyle uyku için direnen çocuk görmedim diyor.dedim sen bide benim gece halimi gör.en az 10 defa ayaktayım kalkıyorum.bugece 4-5 kez ancak kalktık sükür dedim.papatya melisa çayı denesemmi acaba deneyen varmıkiii

canım yalnız değilsin bizde bilemedik uykuyu ne yeniliyormu içiliyormu
10 gündür işe yeni başladım bakıcı kadın 7 tane büyüttüm böyle uyku için direnen çocuk görmedim diyor.dedim sen bide benim gece halimi gör.en az 10 defa ayaktayım kalkıyorum.bugece 4-5 kez ancak kalktık sükür dedim.papatya melisa çayı denesemmi acaba deneyen varmıkiii
Ben denedim ıhlamur papatya melisa anason rezene, eczaneden uyku çayı hiçbiri ise yaramadı. 9. diş yüzünü gösterdi kalan 3 tanede sıra

Süt oğlan hala geri geri emekliyor. Öne 2 adım attığını annem görmüş. Sonrası yok. Kendisi ayağa kalkamıyor. Koltuğa tutturunca bir süre ayakta durabiliyor. Birkaç gündür elleri yerde, poposu havada duruyor. Bu neyin belirtisiydi? Kızımın dönemlerini pek hatırlamıyorum. Öne emekleme çabasının belirtisi mi acaba?

Kızım 9 aylık emeklemiyor niyetinde bile değil.ellerinden tutunca geziyor yürüdüğünü sanıyor.onune hedef koyup bırakıyorum o bana yönelip ayağa kalkmak istiyor.bu arada bizde uyku yok .bulan göndersin .daha küçükken daha iyiydi .artık geceleri çok kalkiyor

Kızım 9 aylık emeklemiyor niyetinde bile değil.ellerinden tutunca geziyor yürüdüğünü sanıyor.onune hedef koyup bırakıyorum o bana yönelip ayağa kalkmak istiyor.bu arada bizde uyku yok .bulan göndersin .daha küçükken daha iyiydi .artık geceleri çok kalkiyor
Ben uykusuzluktan perişanım, babamın bile gözleri doldu bugün halime. Ciddi anlamda bitmiş durumdayım

Süt oğlan hala geri geri emekliyor. Öne 2 adım attığını annem görmüş. Sonrası yok. Kendisi ayağa kalkamıyor. Koltuğa tutturunca bir süre ayakta durabiliyor. Birkaç gündür elleri yerde, poposu havada duruyor. Bu neyin belirtisiydi? Kızımın dönemlerini pek hatırlamıyorum. Öne emekleme çabasının belirtisi mi acaba?
Aynen öyle canım, benimki de emeklemeden önce totoyu havaya kaldırıyordu eller yerdeyken

Back