2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen öyle canım, benimki de emeklemeden önce totoyu havaya kaldırıyordu eller yerdeyken
İki aydır geri gidiyor. Öne gitmeye niyeti yok sanırım. Nasılsa işini böyle hallediyor :) Öne giderken de pek sevimli oluyorlar.
Maşallah. Sıralaması için bir şey yaptın mı? Ben koltuğa tutunurken biraz ötesine oyuncak koyuyorum ama daha cesaret edemiyor.

Ben ahkam mi kestim
Seninle ugrasamiyacagim
Sen devam et bildiğin yoldan
Bebekte senin keyifle senin basarilar
Asıl ben seninle uğraşamam derdi olan annelere bilmiş bilmiş konuşan insta mum olur komşu teyze olur herkese ister istemez kızıyorum. Sana da evlatlarınla mutluluklar

Benimki iki minik parmagi arasinda memeyi oynayip kistiriyor ya da emiyorsa etrafini ciziyor mincikliyor.birakip bırakıp yatak basindan tutunup kalkmaya calisiyor perdelerle oynuyor falan.elini agzima soktugunda kazı yapiyor bildigin hele tirnagi varsa yandim.damak dil dil alti dis etleri o minik isaret parmağı ile oyuyor, bazen kanatiyor bile.resmen oyuncaklari olduk.bu gece berbat otesiydi sabah bese kadar boluk boluk iki saat uyumamisimdir toplasan.sonrasi da yarim saate bir uyanarak gecti meme hep agzinda dursun istiyor. ne zaman duzelecek bunlar bakalim

Siralama dedigin koltukta tutunurken yurume dimi.komik biraz ama adim atmayi da ben ayni ogrettim adimlari elim ya da ayağımla iterek yaptirdim gostermek ogretmek icin.sonra sonra kendi kucuk kucuk yapmaya basladi

Benim cadı aktivite masasının etrafında turluyordu uzun zamandır dün akşam elini bırakıp ayakta durmaya karar verdi. Babasına çocuğun yanına in demiştim mutfağa gidiyordum. Malum erkekler denileni zamanında asla yapmazlar. Elinde topla yüzüstü çakıldı çocuk top yumuşak olduğu için yavaşlattı arada mesafe kaldığından burnuna falan zarar gelmedi şükür. Bacak kadar boyuyla yürümeye merak sardı

selam uykusuz anneler özellikle kronik_unutkan arkadaşım..yine uykusuz geçen gecemize sükürler ettim. Rabbim çaresiz dert vermesin hiç bir anneye.bunlar gececek elbet zamanla,biraz sabır gösterecegiz.cuma günü ögleden sonra bakıcı aradı bişey söyleyeceğim korkma diye,nefesimi tutup dinledim.bebegim 1 metre boyundaki mutfaktaki çekmece dolabının kulpuna tutunarak kalkarken çekmece rayından çıkmıs bebeğimin üzerine düşmüş.anlatınca eve nasıl duayla attım kendimi bilemedim.burnu kanamış.hemen doktora gittik filmi temiz çıktı 24 saat takibat yapın dediler gram uyumadım haftasonu.cok şükür atlattık verilmiş sadakamız varmış burnu morardı sadece kuzumun.şimdi diyorum tek uykusuzluk gaz sancısından mızmızlıklarından olsun. Rabbim şükür dedirttiriyor emin ol bugünler tüm uykusuz anneler için gececek.

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim sağlık sıhhat versin tüm kuzulara

Çok geçmiş olsun, Allah herkesin evladını korusun ve bağışlasın

Benim kızım da haftasonu yataktan düştü. Düşmesinin küt sesine ve ağlamasına uyandım, çok şükür bi şey olmadı. Ama ben sırtüstü bulduğum için direkt kafasının arkasını çarptı sandım çok korktum. Sonra alnının sol tarafı şişip arkada şişlik olmayınca sırtüstü düşmediğini anladım. Hiç böyle ağlamamıştı, canı da pektir normalde, ama işte hem korktu hem canı acıdı yavrumun

Bizim yatak kaloriferden dolayı duvara sıfırlanmıyor, yanıma aldığımda o tarafa hep yastık koyuyorum. Yine vardı düşürmüş. Zaten çok hareketli, uykusunda bile. Emziği yatağın altındaydı, emziği çok seviyor, görünce ı ı ı yapar heyecanlı heyecanlı. Düşünce arkasında eğildi herhalde, alnını duvara çarpıp düştü

İlk uyandığında kendi biraz oynar sonra ya tekme atar ya saçımı çeker ya yüzüme vurur uyandırır beni. İlk uyandığında pek ses çıkarmadığı için ben de farketmedim hiç, nasıl suçlandım zaten eşimle de bi ton kavga ettik

Çok şükür bi şey olmadı, Allah beterinden korusun

Allah korumuş çok geçmiş olsun canım. Çok hareketlendiler dikkatimizin hep üzerlerinde olması gerekiyor artık saniyede değişiyor herşey. Sen uyuyormuşsun bizim gözümüzün içine baka baka yüzüstü gitti çocuk Allahtan birşey olmadı

Kızlar düşen bebelere geçmiş olsun.bizde düştük dün.sanirim artık uyurken daha dikkatli olmak gerek.annemlerdeydik cekyatta yatirmistim .yastık koymuştum.normal uyanınca ses çıkarmaz pek sık sık kontrol ederim ama dalgınlık.gum diye ses çıktı ve ağlama.yuzukoyun düşmüş baya bir ağladı.tam neresi vurdu anlamadik.bana göre alnı vurdu.oraya şekerli ekmek ıslatıp koyduk kocakarı ilacı.gorunurde morluk ya da şişlik yok.yuksek olmadığından olabilir.ama çok ağladı bizimkinin canı çok çok tatlı bana çekmiş

rabbim korumuş ahh şimdi kuzular ele avuca sıgmıyorlar inan hep böyle yapar dersin bi hamle yapar seni şaşırtır.gözünü saniyelik ayırsan vay haline.gelmiş geçmiş olsun canım.ahh bu erkekler hadi bigece oturup baksınlar bakalım yiyorsaa

sizede cok geçmiş olsun şimdiki bebişler kıpır kıpır.bizde yataktan düşme deneyimini yaşadık daha önceden maleseff

Gecmis olsun tum kuzulara Allah beterinden esirgesin.
Alakasiz olucak ama aranizda bebekle hizli trenle yolculuk yapan var mi

Aynen çok hareketlilerr. Bizimki uyanıkken biz de hep yerdeyiz onunla, bi yerden tutunup diğer yere atıp duruyor kendini. Siz de ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun..

Teşekkür ederiz, size de çok geçmiş olsun. Bizimki emzik sevdasına düşmüş gibi görünüyor

Ya öyle işte, ben zaten suçlanıyorum, çocuğumun canına mı yanayım kendinin ban kızmasıyla mı uğraşayım? Gece kız uyanmaya başlayınca o oda değiştiriyor, ona da bi şey demiyorum, çoğu zaman ben diyorum geç diğer odaya diye, sabah erkenden göreve gidiyor diye kıyamıyorum. Ama bana yüklenmesine sinir oldum

Bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar, gerçekten çok hareketli oldular tutunup kalkmazlar, tirmanmalar vs ilgi çekici olmaya başladı, malum yükseklik algıları da daha oluşmadığı için bazen direk atlayiveriyorlar koltuktan yada yataktan bir de çok cin bu veletler , dün benim kız daha 9 aylık olan bücür, yerde duran oyuncak sepetini ters çevirdi tv ünitesinin önüne itti ve üstüne çıkıp tv ye vurmaya başladı eşimle bakakaldık. Bir an bile bırakamıyorum artık, wc de bile yanimda ama inanın orayı bile saniyede talan ediyor . Allah korusun yavrularımızı

Ben banyo yaparken ya da tuvalete gittiğimde mama sandalyesine oturtuyorum her yerde birlikteyiz

Ben banyo yaparken ya da tuvalete gittiğimde mama sandalyesine oturtuyorum her yerde birlikteyiz

Ben de tuvalete girdiğimde ya kapının önüne halının üstüne bırakıyorum kapıyı itip çekip ceee yapıyorum, ya da yürütecine koyuyorum tuvaletin içinde. Ama hiç durmadığında kucağıma aldığım da oldu

valla bende işe gidiyorum sabah 7de evden çıkıp 6da geliyorum.evin düzeni yemeği,cocuğun düzeni,iş derken akşam mecalim kalmıyor .bizimkide gayet konforunda uyuyor

Ev kazaları yaşayan anne ve bebeklere çok geçmiş olsun, daha kötüleri olmasın hiç, ben de geçtiğimiz haftalarda yaşamıştım İnsanın yüreği ağzına geliyor gerçekten neyse öncekş zamanlarda banyo sevmeyen bebekleri konuşmuştuk, bizde banyolar hala çığlık çığlığa hal böyke olunca bir saçını yıkıyım çıkarıyım bari oluyor, sizde bu durum nasıl olumlu değişim var mı

Gece gece kafayı yemek üzereyim, uykusuzluktan sinirden ağlıyorum. Bir hafta 10 gündür gündüz uykuları çok güzeldi, gece de daha uzun uyumaya daha az kalkmaya başlamıştı. Ama bugün gündüz de berbattı, gece de berbat gidiyor. O kadar Yorgun’um ki. Bi de beni ayaklarıyla tepiyor, uyku arasında da hırpalıyor, böyle uykusuz da olup böyle yapınca sinirlerim hopluyor, sonra da kendime kızıyorum ona sinirlendiğim için ama şimdi bile sinirlerim tepemde. Allahım sabır diyorum, sinirimden zır zır ağlıyorum.

Hala aynı 4 haftadır banyodan nefret modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…