2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayır normal basit 5 tl ilk testlerden erken değil. İnşallah adet olurum . Test beni rahatlatmıştı hata olma ihtimali var Mıdır

Pardon erken degilmis aslinda.adet olman gerekenden gunden 7 gun gecikmissin diye anliyorum.eger oyleyse dogruyu gosterir

Pardon erken degilmis aslinda.adet olman gerekenden gunden 7 gun gecikmissin diye anliyorum.eger oyleyse dogruyu gosterir
Umarım öyledir 2 yaşında bir meleğim var Allah olmayanlara nasip etsin.acilde kan testi yaptıracağım . İnşallah mevsimseldir .

Günde 2 çok gibi geldi ama doktor verdiğine göre bilemiuorum. Ben 3 ay her gün 1 tane kullandım. 2 haftadır haftada 2 taneye düşürdü doktor

Umarım öyledir 2 yaşında bir meleğim var Allah olmayanlara nasip etsin.acilde kan testi yaptıracağım . İnşallah mevsimseldir .

Allah bagislasin, mevsimsel olabilir, emziriyorsan ondan da olabilir.
Benim de 2 yasinda bu arada

Test bu kızlar 25 eylül sat

Eklentiler

• 683E6E1E-E348-43BF-A8B2-C292906ED3A1.jpeg
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
Allah bagislasin, mevsimsel olabilir, emziriyorsan ondan da olabilir.
Benim de 2 yasinda bu arada
Evet emziriyorum gece gündüz her saat başı. Çok gelmese de süt emmek istiyor . Allah bağışlasın. Benim hiç gecikmezdi 1 gün en fazla çok korkuyorum.

canim normalde sata gore 7+6 olmam gerekiyor bugun keseye gore 6+4 ama iki gun once kese 4 5 hafta gibiydi bende kan pihtilasmasi var ama igne kullaniyorum
Canim bende kalp atisini dinlemeye gittim.sata göre 7+6 yim.bilgisayara göre 6+1 çıktı.sence ondan mi duyulmadi.

Herkese merhaba, doktora gittim.
Gecen hafta kesenin ici bostu.bu hafta dolmus,kalp atisi da var ama cok az.
Belki dururmus, belki devam edermis.bu arada 7+5 ama haftasiyla uyumlu degilmis.gec dollenme dicez ya da dusuk olacak.bir hafta sonra tekrar gitcem.beklemek cok kotu.ztn 1 hafta zor gecmisti

Evet emziriyorum gece gündüz her saat başı. Çok gelmese de süt emmek istiyor . Allah bağışlasın. Benim hiç gecikmezdi 1 gün en fazla çok korkuyorum.

Benim de oyleydi, emzirmeme ragmen cok duzenliydi.gecikince kendimi burda buldum :) ama test negatif diyorsa sen hic endiselenme. Sonucu ogrenince yazar misin merak ettim

canim ayni durum bende vardi hatta ekstra kese boyutu kucuktu ustune birde ama bugun kese buyumeye baslamis ve kalp atislari 128 bulmustu kac tane doktor gezdim ne stresler yasadim sorma bol sivi al ve istiraat et benimki pihtilasmaya bagli olabilirmis ysadigim durum umarim en kisa zamanda sende iyi haberler alirsin.

canim bir cok sebebi olabiliyor boyle durumlarin ultrasonun kalitesiyle bile alakali tek doktorami gittin
Once devlete gittim.karindan bakti aleti eskiydi.göremdi.sonra ozele gittim.o da karinda goremedi.alttan bakti.kalp atisi yoktu.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj dedi

Canim iki tane deil Gunde bir tane Dun bir bugun bir ictim
Canım baya konuşuldu bu folbiol. Oranı yüksek diye yazışırken konu sahibine de iki adet verildiği ortaya çıktı. Ausencia ertesi gün doktora gitti, onun mesajını ekledim, bir göz at istersen. Bende bu olaylardan sonra pazartesi doktora gidene kadar yarıya indirdim ilacı.

Ankaradaki kızlar. Nerelere gidiyorsunuz takibe? Memnun musunuz? Ben doktor seçme aşamasındayım. Şu an bi perinatoloğa gidiyorum. Özel muayenehanesi var. Çok memnunum ama hastane olsa daha rahat ederim sanki

.
Cok sukur kese dolmuş canım.Büyür bebisin de sağlıkla inşaAllah.uzme kendini

Senin sat kac canim? Istiraat etmem imkansiz, normal hayatima devam ediyorum ama inan o kdr sinirli bi insan oldum ki kendimi parcalayasim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…