- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.801
Erken anlayan testlerden mi? Onlardan almak lazim.daha erken cunku
Hayır normal basit 5 tl ilk testlerden erken değil. İnşallah adet olurum . Test beni rahatlatmıştı hata olma ihtimali var Mıdır
Umarım öyledir 2 yaşında bir meleğim var Allah olmayanlara nasip etsin.acilde kan testi yaptıracağım . İnşallah mevsimseldir .Pardon erken degilmis aslinda.adet olman gerekenden gunden 7 gun gecikmissin diye anliyorum.eger oyleyse dogruyu gosterir
Günde 2 çok gibi geldi ama doktor verdiğine göre bilemiuorum. Ben 3 ay her gün 1 tane kullandım. 2 haftadır haftada 2 taneye düşürdü doktorKizlar bnim kullandigim folik asit bu Kullanan var mi aranizda? Bi de doktor bana iki bol de iç dedi eczacida üzerine gunde 1 tane diye yazmiş napiyim ilk defa kullaniyorm Yardim edermisnz?
Dundem basladm kullanmaya ikitane ictm tüm tüm
Umarım öyledir 2 yaşında bir meleğim var Allah olmayanlara nasip etsin.acilde kan testi yaptıracağım . İnşallah mevsimseldir .
Evet emziriyorum gece gündüz her saat başı. Çok gelmese de süt emmek istiyor . Allah bağışlasın. Benim hiç gecikmezdi 1 gün en fazla çok korkuyorum.Allah bagislasin, mevsimsel olabilir, emziriyorsan ondan da olabilir.
Benim de 2 yasinda bu arada
Bilgisayarda kaç haftalık görünüyordu.sata göre kaç haftaliktin.
Canim bende kalp atisini dinlemeye gittim.sata göre 7+6 yim.bilgisayara göre 6+1 çıktı.sence ondan mi duyulmadi.canim normalde sata gore 7+6 olmam gerekiyor bugun keseye gore 6+4 ama iki gun once kese 4 5 hafta gibiydi bende kan pihtilasmasi var ama igne kullaniyorum
Evet emziriyorum gece gündüz her saat başı. Çok gelmese de süt emmek istiyor . Allah bağışlasın. Benim hiç gecikmezdi 1 gün en fazla çok korkuyorum.
Günde 2 çok gibi geldi ama doktor verdiğine göre bilemiuorum. Ben 3 ay her gün 1 tane kullandım. 2 haftadır haftada 2 taneye düşürdü doktor
Canim bende kalp atisini dinlemeye gittim.sata göre 7+6 yim.bilgisayara göre 6+1 çıktı.sence ondan mi duyulmadi.
Herkese merhaba, doktora gittim.
Gecen hafta kesenin ici bostu.bu hafta dolmus,kalp atisi da var ama cok az.
Belki dururmus, belki devam edermis.bu arada 7+5 ama haftasiyla uyumlu degilmis.gec dollenme dicez ya da dusuk olacak.bir hafta sonra tekrar gitcem.beklemek cok kotu.ztn 1 hafta zor gecmisti
Hımm pardon canım yanlış anlamışım.Canim iki tane deil Gunde bir tane Dun bir bugun bir ictim
Once devlete gittim.karindan bakti aleti eskiydi.göremdi.sonra ozele gittim.o da karinda goremedi.alttan bakti.kalp atisi yoktu.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj dedicanim bir cok sebebi olabiliyor boyle durumlarin ultrasonun kalitesiyle bile alakali tek doktorami gittin
Selamlar herkese ..
Dün akşam okuyan arkadaşlar bilir çok telaşlandım .
Folik asit alımından .. Dr a ulaştım telefonla ... anlattım .. o da şaşırdı ... 10 mg folik asit neden nasıl verilir dedi ? yarın gel sabahtan tahlil yapalım dedi ...
bana sabah olmadı arkadaşlar ... gebelikte folik asit fazlalığını araştırdım ....artık eşim kapadı pc yi ...tamam doldurma kendini ... okusan da okumasam da ... bir şey değişmeyecek diye ...
Sabah tahlili yazdırdım hemen ..odasına girince de kadın pes yani dedi ... 10 mg ...sabah akşam ??? ha bu arada birde decavit vermişti ki aile hekimi zaten onda da folik asit varmış .... 11 mg aldığım aslında
referans aralık 4-17 .... benim folad (folik asit değerim ) 16.0 çıktı . Şükür ... burada önemli olan fazla doz almak değil ... folik asit fazlalığının oluşup oluşmaması .... referans değeri geçse idi tamamen keserdim ..şimdi folbiol u kes .... sadecece decavit al dedi .. onda da 0.8 mg folik asit var ....
Tabii aile hekiminin bu hatası burda kalmayacak ....bugün sabah beri açtım .. çok yoruldum direkt eve geldim ( tahlil için hastaneye aç gittim , 10 da verdim kan ... demezler mi bizde bu tahlil bakılmıyor , istanbula gönderiyoruz pzt çıkar ) bende pazartesiyi bekleyecek psikoloji yoktu .. o kağıdı bir an önce görüp değerin çıkmadığını görmek istiyordum .. neyse ki sonucu aynı günde veren hastane buldum da .. ağzıma bi lokma atmam öğleni buldu ....
Şükür ki bu folik asit mevzusu böyle kapandı ... neden dedim onlarca rutin tahlil isteniyor , bu folad değerine bakılmadan direkt takviye veriliyor ?
Türk kadınında genelde düşük olurmuş ... verilen dozda az olduğundan çok etkilemezmiş ... tabii benimki istisna oldu .
Ha bu arada diğer tahlillerimden tokoplazma bakıldı .. vücudum bu bakteri ile hiç tanışmamış ..bağışıklık kazanmamış ... hayvan tüyü ..çiğ et ... özellikle çok uzak durmam gerekmiş ... sizinde bilginiz olsun diye yazdım ...
Gelelim mercimeğeya da nohuta :))
Kalbini çook güzel duyduk hamdolsun . Benim sat a göre 5 gün geride idi .. sonra 4 oldu ... şimdi satı yakalamış nerede ise ...
8+4 .... de
Crl 1.74 cm
Gs (kese) 3.77 cm
bende miyom çıkmıştı biliyorsunuz ... iki katı büyür demişti gebelik hormonu ile ... hala büyümemiş o da uslu uslu duruyor
Canım baya konuşuldu bu folbiol. Oranı yüksek diye yazışırken konu sahibine de iki adet verildiği ortaya çıktı.Canim iki tane deil Gunde bir tane Dun bir bugun bir ictim
.Herkese merhaba, doktora gittim.
Gecen hafta kesenin ici bostu.bu hafta dolmus,kalp atisi da var ama cok az.
Belki dururmus, belki devam edermis.bu arada 7+5 ama haftasiyla uyumlu degilmis.gec dollenme dicez ya da dusuk olacak.bir hafta sonra tekrar gitcem.beklemek cok kotu.ztn 1 hafta zor gecmisti
canim ayni durum bende vardi hatta ekstra kese boyutu kucuktu ustune birde ama bugun kese buyumeye baslamis ve kalp atislari 128 bulmustu kac tane doktor gezdim ne stresler yasadim sorma bol sivi al ve istiraat et benimki pihtilasmaya bagli olabilirmis ysadigim durum umarim en kisa zamanda sende iyi haberler alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?