• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın canlar :emir_bebek::emir_bebek:
Ben siz deyince benim folik asidime baktım 0,4 mg sadece yurtdışında yaşıyorum ben bilemedim şimdi o yüzden
Bir de dün dr ye sormuştum komple vitamin kullanmam gerek mi diye şimdid eğil 12.haftadan sonra dedi kalsiyum birikmesi yaparmış size farkli görüş olsun diye paylaşayım dedim :KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim amin sende inşallah alırsın kucağına bebisini :)

Bebişin var emziyor musun anlamadım kuzu kusura bakma dalayım ama konuya direk
Meme uçlarına dokunmakla oksitosin salgılanır o da doğumu başlatan hormondur zaten emzirilmez o yüzden aslında
Oksitosin miktarı düşük olduğu birşey olmaz diyen çok dr var ama risk işte bence almaya değmez
Birkaç arkadaşım şnat etmişti emziricem diye lekelenmeleri kanamaları oldu bıraktılar
Ama sen annesin en iyisini sen bilirsin :KK25::KK25:

Merhaba teyzelerim hepinize öncelikle günaydın diyip sizden bir maşallah ınızı alırım :nazar::nazar::nazar::nazar: sabah kontrole gittik ve kuzumu gördük ablasıyla ama Ausencia Ausencia canım doktorumuz kendi kalp atımı dinleyip görüp bize dinletmedi nedeni ise daha çok küçükmüş 2 aylık olmadan ses dalgası bebeğe zarar veriyor diye bebeğe bu kötülüğü yapamam dedi 2 -3 hafta sonra gel dinletirim ama şuan çok erken diyip tüm konuşmalarıma rağmen dinletmedi Ama olsun iyimiş ya kuzum çokta önemli değil
Evet arkadaşlar bu görüntüye göre tahmini cinsiyet nedir :anneadayı::anneadayı::anne::anne:

Eklentiler

• IMG_4256.JPG
    IMG_4256.JPG
    33 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kızlarr malesef istifra ettim ilacı alalı 15 dk olmuştu napıcam simdi tekrar almam mı gerek yoksa kana karışmışmıdır :cry:

Merhaba teyzelerim hepinize öncelikle günaydın diyip sizden bir maşallah ınızı alırım :nazar::nazar::nazar::nazar: sabah kontrole gittik ve kuzumu gördük ablasıyla ama Ausencia Ausencia canım doktorumuz kendi kalp atımı dinleyip görüp bize dinletmedi nedeni ise daha çok küçükmüş 2 aylık olmadan ses dalgası bebeğe zarar veriyor diye bebeğe bu kötülüğü yapamam dedi 2 -3 hafta sonra gel dinletirim ama şuan çok erken diyip tüm konuşmalarıma rağmen dinletmedi Ama olsun iyimiş ya kuzum çokta önemli değil
Maşallah kuzuna da sana da canım:nazar::nazar: kalp atışını görmek bile rahatlatıyor,iyi olduktan sonra duymasakta olur.. Allah daim etsin kalp atışlarını inşallah:KK200::KK200:

Kızlar folik asiti haftada 2 gün kullanıyorum. Doktora sordum folbiolün dozu yüksek olduğu için haftada 2 kez normal dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Bu folbiol baya olay oldu yaa. İyice kararsız kaldım. Allahtan pazartesi randevum varda tekrar soracağım doktora. Bana üç doktor önerdi bunu. Biri ilgisizdi hadi de diğer ikisi ilgiliydi. Geçirdiğim hastalıklara, ameliyatlara, kan grubuma, beslenmeme kadar uzun uzun anlatan doktorlar folik asiti gözden kaçırmaz diye düşünüyorum. Onlar kaçırsa, sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü var. Ne bileyim.
Ben günde bir defa folbiol içiyorum canım. Umarım bir sakıncası olmaz.

Kızlar oncelikle hamilelikleriniz hayirli olsun 2017 agustos annesi olarak bilgi olsun diye yaziyorum. Folbiol deki folik asit miktari cok yuksek ve yalnizca noral tup defekli cocuk dogurmus kadinlar veya obez olan kadinlara uygun... 5mg gercekten yuksek bir doz ama cogu dr bunu umursamiyor ve herkese recete ediyor. Prof bir perinatolog bu kadar yuksek doz folik asit aliminin otizm i tetikledigini soylemisti. Hamileler icin uygun olan folik asit folidoce de var dr unuza rica edin onu yazssin ustelik icinde b12 de var ki zeka gelisimini olumlu etkiliyor. Folidoceyi 13. Haftaya kadar alin sonrasinda zaten yeni takviyeler yazacak drunuz bir de 13. Haftada sonra omega 3 takviyesi alin redkrill oil veyahut krilom ikisi de olabilir. 13. Haftada verilen takviyelere de hamilelik boyunca devam edin hatta sut verirken de devam edin

Kızlar oncelikle hamilelikleriniz hayirli olsun 2017 agustos annesi olarak bilgi olsun diye yaziyorum. Folbiol deki folik asit miktari cok yuksek ve yalnizca noral tup defekli cocuk dogurmus kadinlar veya obez olan kadinlara uygun... 5mg gercekten yuksek bir doz ama cogu dr bunu umursamiyor ve herkese recete ediyor. Prof bir perinatolog bu kadar yuksek doz folik asit aliminin otizm i tetikledigini soylemisti. Hamileler icin uygun olan folik asit folidoce de var dr unuza rica edin onu yazssin ustelik icinde b12 de var ki zeka gelisimini olumlu etkiliyor. Folidoceyi 13. Haftaya kadar alin sonrasinda zaten yeni takviyeler yazacak drunuz bir de 13. Haftada sonra omega 3 takviyesi alin redkrill oil veyahut krilom ikisi de olabilir. 13. Haftada verilen takviyelere de hamilelik boyunca devam edin hatta sut verirken de devam edin
Ay canım Allah bağışlasın yavrunu. Verdiğin bilgiler için sağolasın.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün 6+4 oldum ve camasirimda pembemsi leke gordum.dun ilk ultrason muayenesi olmuştum kese göründü bebek gorunmedi.bugun tekrar gitmek zorunda kaldım ultrason dan baktı doktor kese hala normal dedi kanama alanı yok dedi ama bı çeşit progestan iğnesi yapti.bu lekelenme nedir böyle birşey yaşayan oldu mu
Anlaşılan kimse böyle bir durumla karşılaşmamış

Back