• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anlaşılan kimse böyle bir durumla karşılaşmamış
Canım ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar var. Teyzemin kızı da yaşadı
9Ay sürdü hatta kanama şeklindeydi ve sağlıkla aldı bebeğini kucağına. Doktora göründüğün için panik yapma. Bu tip durumlarda kanama riskli denir. Kahverengi lekelenmeler olağan bir durum olarak nitelendiriliyor. Hiç kafana takma, doktorunla irtibatta ol canım. Geçmiş olsun

simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Şuan çok sevindim, gözünüz aydınnnn. İnşallah sizin gibi bir umutla bekleyen arkadaşlarımızdan da güzel haberler alırız.

• Beğen
Reactions: sta
Arkadaslar cok acil cvp verir misiniz
Sizin kan degerlerniz mesela 1800 cikti bu sekildemi yazdi yoksa 1800.00 seklindemiydi ???

sata gore 7+5 bebege gore 6+1 keseye gore 5 haftalik.sata gore kese kucuk kalp atimi zayif
Benim de sata göre 7+3ken bebek 6+4dü. Ama 5 haftalıkken falan kalbi atıyodu. Şu an 60 günlük olduk bizimki 53-54 günlük gibi. Hatta doktordan gün bile almıştık kürtaj için. Ama düzeliyor böyle durumlar canını sıkma.

• Beğen
Reactions: sta
simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
çok sevindim canım,gözün aydın.. Allah hep böyle güzel haberler almanız nasip etsin inşallah :KK200:

.
Ay canım benim çok sevindim valla gözlerim dolduuuu.Allah tamamına erdirsin.Hep pozitif düşün..Allaha sığın ve hep guzel haberler al inşaAllah

Amin.ya ins benim bebeğimin de kalp atısları olur.doktor %5 ihtimal canlanir dedi.lütfen benim bebeğimde de bi mucize olsun.

Kizlar bnim kullandigim folik asit bu Kullanan var mi aranizda? Bi de doktor bana iki bol de iç dedi eczacida üzerine gunde 1 tane diye yazmiş napiyim ilk defa kullaniyorm Yardim edermisnz?

Dundem basladm kullanmaya ikitane ictm tüm tüm

Eklentiler

• 20171028_151909-1.jpg
    20171028_151909-1.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 20171028_152222-1.jpg
    20171028_152222-1.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 44
Selam kızlar

Benim de sat tarihi 23 eylül idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrar testi hatalı olabilir mi? Yoksa bekleyip tekrar mı yapmam lazım

Back