- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.841
düzenledim ilk sayfada canımAusencia ilk çocuk kalp atımı duyuldu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzenledim ilk sayfada canımAusencia ilk çocuk kalp atımı duyuldu:)
Arkadaslar cok acil cvp verir misiniz
Sizin kan degerlerniz mesela 1800 cikti bu sekildemi yazdi yoksa 1800.00 seklindemiydi ???
Beta degeri sormustum bnm sonucta >1371.00 yaziordu hallettm zten drye sordm snuc cok kaydadeger deil 5000 de 1371 den buyuk 1372 de grmem kazm dedi baska drye gttm srun yk dedi bakalm hayrlisi artk hersyncanım bu soruyu anlamadım , kan değeri derken hangi değeri soruyorsun ? tahlildeki adı nedir ?
Herkese merhaba, doktora gittim.
Gecen hafta kesenin ici bostu.bu hafta dolmus,kalp atisi da var ama cok az.
Belki dururmus, belki devam edermis.bu arada 7+5 ama haftasiyla uyumlu degilmis.gec dollenme dicez ya da dusuk olacak.bir hafta sonra tekrar gitcem.beklemek cok kotu.ztn 1 hafta zor gecmisti
simdi kontrolden geldim kizlar %1 lik mucizem gelisim gostermis kesesi buyumus kalp atislari yukselmis rabbim hayirli haber bekleyen herkesin yardimcisi olsun.
Kızlarr malesef istifra ettim ilacı alalı 15 dk olmuştu napıcam simdi tekrar almam mı gerek yoksa kana karışmışmıdır
Evet dua edelim yapacak başka bişey yok inşallah salı günü bende kalp atışını duyarım
canım elbette zor geçen bir hafta idi ..şimdi 1 haftan daha zor geçecek ... ama şimdi umut çok daha fazla değil mi ? Hamd olsun . kese dolmuş ..kalp atışı var ...
geç döllenme çok rastlanan bir ihtimal .... Umarım senin de öyledir bol dua edelim .
canım seninde haberlerin güzel hamdolsun
Dua edelim bol bol ... kalp atışları daha yükselsin ..haftası ile uyumlu hale gelsin inşallah
Bende almadım canım, doktora danışıp ilaçları akşam alıcam sabahları rahat yok bana artıkcanım ne yaptın bilmiyorum ama ben bu gibi durumlarda o dozu almam ... Kana karışma genelde 1 saat içindedir ama yine de alınmış sayarım ilacı .
Canım çok sevindim sen de güzel haber bekleyenlerdendin ve almışsın çok sevindim.amin canim hayirli haberlerle gel ins..
Canim benimde kalp atisi duyuldu güncelleyebilirizdüzenledim ilk sayfada canım
Hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle hamileliğin başında oluyor kalp atışı duyulmaması bak bi arkadaşımız da tedirgin bekliyordu bugün mutlu haberi aldı sen de duyarsın.
Bugun folik asitimi olcturdum ve yuksek cikti iyiki baktirdim uzun sureli kullananlar ve 5mg kullananlr mutlaka olctursun derim
Canm bnimki 5 mg bide doktor bana iki bol dedi ole yapicam artikk Ausencia canim ablamada gecmis olsun Iyiki yazdn Bnde dikkat edicm
Kızlar folik asiti haftada 2 gün kullanıyorum. Doktora sordum folbiolün dozu yüksek olduğu için haftada 2 kez normal dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Evet dua edelim yapacak başka bişey yok inşallah salı günü bende kalp atışını duyarım
Bende almadım canım, doktora danışıp ilaçları akşam alıcam sabahları rahat yok bana artık
Canim benimde kalp atisi duyuldu güncelleyebiliriz
Teşekkür ederiz:) bu arada listeye beni de eklersen sevinirim. Yer ankara yaş 28 kalp atışı duyuldu. Sat 30 ağustosFolik asitle ilgili tekrar yazayım arkadaşlar ... Daha sonra da soran arkadaşlar olursa bu mesajı okurlar umarım.
Folbiol 5 mg lık bir ilaç ... ve günde 5 mg folik asit ... eğer değeriniz ölçüldü (bu ölçümü istemiyor doktorlar , ezbere yazılıyor folik asit) ise ve çok düşük değilse 5 mg fazla .
İlacı fazla almak değil , kan değerlerinde folad ölçümü yapıldığında fazla çıkması önemli . Normalde folik asit fazlası vücuttan atılıyor ... o yüzden fazla alımın tehlikesinden bahsedilmez ... ama bebek üzerinde kandaki seviyenin çok yüksek çıkması otizm riskini arttıyor araştırması var . Bakın ama benim gibi hemen telaş yapmayın ... folik asiti fazla kullanmak değil , kan değerinizin çok yüksek çıkması .
Ha 5 mg fazla iken ... ben doktor hatası sebebi ile günde 10.8 mg folik asit kullandım 1 ay ... yine de değerim normal sınırda çıktı ... yani öyle kolayda yükselmiyor .
Doktor bir arkadaşımla görüştüm günde 1/2 ya da 2 günde bir iyidir dedi ... kimi zaman hastaya göre günde 1 de veriliyor ...
bence sizler bu testi isteyin . zaten 12-13 . haftada bırakacağız kullanımı ..az kaldı derseniz de ... doktorunuzla görüşüp ona göre kullanın .
Bnmde herkesi uyarma sevebim ve anlatmaknisyedigim buydu bnm degerm yuksek cikti 400 kullanmama ragmen dr birktirdi artk kullanmayacgm kimi insann kendnde cokmus bubdeger kimi insann az olcturup o sekilde baslamak gerek zten hergn folik asit idrrla atildigi icin ugak tefek alimlr onemli deil ama zaten yuksekse ve ii beslenior brde ilac iciorsanz skntili durumlr olusablr.Folik asitle ilgili tekrar yazayım arkadaşlar ... Daha sonra da soran arkadaşlar olursa bu mesajı okurlar umarım.
Folbiol 5 mg lık bir ilaç ... ve günde 5 mg folik asit ... eğer değeriniz ölçüldü (bu ölçümü istemiyor doktorlar , ezbere yazılıyor folik asit) ise ve çok düşük değilse 5 mg fazla .
İlacı fazla almak değil , kan değerlerinde folad ölçümü yapıldığında fazla çıkması önemli . Normalde folik asit fazlası vücuttan atılıyor ... o yüzden fazla alımın tehlikesinden bahsedilmez ... ama bebek üzerinde kandaki seviyenin çok yüksek çıkması otizm riskini arttıyor araştırması var . Bakın ama benim gibi hemen telaş yapmayın ... folik asiti fazla kullanmak değil , kan değerinizin çok yüksek çıkması .
Ha 5 mg fazla iken ... ben doktor hatası sebebi ile günde 10.8 mg folik asit kullandım 1 ay ... yine de değerim normal sınırda çıktı ... yani öyle kolayda yükselmiyor .
Doktor bir arkadaşımla görüştüm günde 1/2 ya da 2 günde bir iyidir dedi ... kimi zaman hastaya göre günde 1 de veriliyor ...
bence sizler bu testi isteyin . zaten 12-13 . haftada bırakacağız kullanımı ..az kaldı derseniz de ... doktorunuzla görüşüp ona göre kullanın .
Teşekkür ederiz:) bu arada listeye beni de eklersen sevinirim. Yer ankara yaş 28 kalp atışı duyuldu. Sat 30 ağustos
Evet ilk olacak nasipsehoş geldin diyeyim bende ..ilk çocuk mu ? onu da yazalım .
Teşekkür ederiz:) bu arada listeye beni de eklersen sevinirim. Yer ankara yaş 28 kalp atışı duyuldu. Sat 30 ağustos
Bnmde herkesi uyarma sevebim ve anlatmaknisyedigim buydu bnm degerm yuksek cikti 400 kullanmama ragmen dr birktirdi artk kullanmayacgm kimi insann kendnde cokmus bubdeger kimi insann az olcturup o sekilde baslamak gerek zten hergn folik asit idrrla atildigi icin ugak tefek alimlr onemli deil ama zaten yuksekse ve ii beslenior brde ilac iciorsanz skntili durumlr olusablr.
Evet ilk olacak nasipse
Merhaba teyzelerim hepinize öncelikle günaydın diyip sizden bir maşallah ınızı alırım sabah kontrole gittik ve kuzumu gördük ablasıyla ama Ausencia canım doktorumuz kendi kalp atımı dinleyip görüp bize dinletmedi nedeni ise daha çok küçükmüş 2 aylık olmadan ses dalgası bebeğe zarar veriyor diye bebeğe bu kötülüğü yapamam dedi 2 -3 hafta sonra gel dinletirim ama şuan çok erken diyip tüm konuşmalarıma rağmen dinletmedi Ama olsun iyimiş ya kuzum çokta önemli değil
Evet arkadaşlar bu görüntüye göre tahmini cinsiyet nedir
Canim bana niye kese görüldü diye yazmamissin ask olsun bekliyorm Ausencia
Merhabalar geldim ilk randevumuzdu bugun sadece keseyi görebildik.. 15 mm idi kesenin boyutu. 25 mm olana kadar bebek görülmezmiş. Haftaya cuma gel kendini çok yorma herşey gayet güzel dedi çok şükür