2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Diyelim ki hem yumurta hem ete alerjisi var.. Ee bu da bir ay boyunca durmayacak demek.. Bir çözüm değil ki.. Bende iki hafta herşeyi kesmiştim, sonra yavaş yavaş ekledim.. Bizde egzama devam ama kan balık yemeyi de bıraktıktan sonra durdu.. Sen balık yiyor musun? Ben süt ürünleri(süt, yoğurt, margarin, peynir,tereyağı, peynir altı suyu içeren gıdalar), balık, tahin, yumurta, dana eti-dana kıyma diyeti yapıyorum.. Maalesef gazı devam ettiği için nohut, fasulye, mercimekte yemiyorum.. Hurma özü içeren pekmezde kullanmıyorum, alerjide baş düşman olduğu için.. Domates, salça ve baharatı da az tüketmeye çalışıyorum.. Sütlü tatlıyı çok severim, onun ve çikolatanın eksikliği çok büyük bu arada, yazayım dedim içimde dert :)
Annem de yaptığım diyeti duyunca, eee sütün ne besleyiciliği kaldı ki hem senin bedenine de zarar, sütünü kes komple demişti.. Ama insan kıyamıyor ki.. Benim oğlum on beş yirmi sn emer, sonra kalkar birşeylerle oynar, sonra pat geriye atar kendini geri emer.. Babası şaşırıyor benim hoşuma gidiyor.. Bu yavruları nasıl keseriz ki.. En temel, güçlü bağımız.. Çok zor.. Ayrıca ek gıda da yemiyorlar ki nasıl keseceksin?

Son düzenleme:
Canım kuzenimin bebegide alerjik doktoru ona bir yaşından sonra sütü kes sana zararlı bebeğe de faydasız demiş

Canım kuzenimin bebegide alerjik doktoru ona bir yaşından sonra sütü kes sana zararlı bebeğe de faydasız demiş
Gerçekten mi canım? Doktorum demedi henüz öyle birşey.. Ay ben ne yaparım.. Allahım şifa versin yavrulara..
Kronik te banlandı filan sandım.. Kapatmış mı ki?

5.5 yaş modeli de bende var. Allah'a şükür sıkıntı yaratmaz ama inatçılık onda da var. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Kendilerini birey olarak kabullendirme çabasındalar bence.
Amin canım. Allah hepimize sabır versin. Her şey istediğini elde edene kadar demek ki. Annem de ablamla küstü. Arkasından demediğini bırakmadı ama şimdi barışmak için can atıyor. Gururdan arayamıyor da. Sen ne güzel kimseye muhtaç olmadan çocuklarını büyütüyorsun. Çok zorlandın bir dönem. Onu da hatırlıyorum ama birine boyun eğmemek en güzeli.
Adeti sormuşsun. İlk ikisi benim çok yoğundu. Bı sefer benim de ilk gün çok az geldi. Endişe etme. Kişiye göre hatta doğumdan doğuma değişiyor. Kızımdayken çok azdı. Üşütmemeye, kasıklarını sıcak tutmaya ve su tüketmeye dikkat et.

Benim süt oğlan emekliyor mu emeklemiyor mu anlamadım. Geri geri gidiyor. İnternette geri emeklemeden bahsediliyor. E öyleyse ters yöne de olsa emekliyor mu? Bebeği hala emeklemeyen var mı? Diş de yok hala :)

Benim süt oğlan emekliyor mu emeklemiyor mu anlamadım. Geri geri gidiyor. İnternette geri emeklemeden bahsediliyor. E öyleyse ters yöne de olsa emekliyor mu? Bebeği hala emeklemeyen var mı? Diş de yok hala :)
Biz canım.. Emeklemez de.. İlk aylardan beri yüzüstü olunca çıldırıyor.. Benimki ilk kez pazartesi döndü.. Onda da yatıyordu, kalkmak istedi , kalkamayınca yüz üstü düştü dedik babası ile, dönebileceğine o derece inanmıyoruz.. Çarşamba günü ara ara 4 kez döndü.. Ama yüz üstü düştüğü için bağırıyor anında.. Zıplamayı seviyor.. Yürütece koyuyorum, adım atmak yerine iki ayağını yere iyice basıp, kaldırıyor, kaldırırken de kendini öne atıyor yani zıplıyor.. Nasıl olacak bilemiyorum.
Bu arada geri geri gitse de emekliyor senin süt oğlan :)

Gerçekten mi canım? Doktorum demedi henüz öyle birşey.. Ay ben ne yaparım.. Allahım şifa versin yavrulara..
Evet öyle demiş canım çünkü diyeti ağır baya süt ürünleri et gluten yasak bazı tahıl ve meyveler de yasak o yüzden bana da mantıklı gibi geldi .

Evet öyle demiş canım çünkü diyeti ağır baya süt ürünleri et gluten yasak bazı tahıl ve meyveler de yasak o yüzden bana da mantıklı gibi geldi .
Hıı benimde aynı.. Süt ürünleri, yumurta, dana eti, balık, tahin ve hâlâ geçmiyor.. Muhtemelen bende de kaçak var ve onun gluten olmasından korkuyorum.. Doktor haklı cidden..

Öyle ya da böyle dönmüş. Kedidir o kedi. Oğlum da kazara dönüyor. Dr dönmek çok önemli değil dediği için ona pek takılmıyorum. Hepsi ayrı güzellik bunların. Zıp zıp adam sizinki de :)

Benim kızım da dişleri de yok , emeklemesi de :) geri geri gidiyor sadece. Dün arkadaşım bir video koymuş 9 aylık oğlu yürüyordu maşallah, benim kız adım bile atmıyor ayaktayken :)) :) koca totisi kalkmıyor yerden

Benim oğlan daha bir aylıkken ayakları yere düz basıyordu ve yatak boyunca yürürdü iki üç kez.. Şimdi ayakları yere değince zıplamaya başlıyor.. Dediğin gibi totişleri kıymetli bizimkilerin :)

Sende insallah guzel gunler gecirceksin canim

Maşallah o bebişe. Bizimki lütfedip ayakta durmayı yeni istiyor. Beni çekiştirip kaldır beni diyor adeta ama ben ihtimal vermiyorum. Birkaç kere çekiştirince inandım. Bugün de koltuk kenarıyla göz teması kurdu :) Sonra elleriyle kalkmaya yeltendi. Senin de ikinci çocuğun değil mi? Kızımda her şeyi erken erken gördüğüm için bunda acele etmiyorum. Belki sende de durum aynıdır :)
Merhaba arkadaslar iyi pazarlar, kronik_unutkan ban'lanmış birkaç güne geri gelecekmiş soranlar için, bu arada kızım takur tukur öksürüyor korkuyorum
Neden banlanmış ki? Ne güzel sohbet ediyorduk. Neyseki dönecekmiş.

Kızlar kronik unutkan neden hesabını kapatmış ne oldu

Hesabını mi kapatmış niye ki ne oldu acaba ?

Ban yedim de bdv'ye konu açmıştım kural ihlali yapmışım. Kurallarda kayınvalide, görümce ve kocadan yakınacaksan gel falan yazıyordu da ben görmedim heral dertler neye göre kategorize ediliyor aceba mesela kayınvalidem çat kapı geliyo ne yapmam gerek konuları bana bi saçma ergence geliyo söyle gelmesin kardeş ben söyledim gelmiyo nedir yani A aeengineer alerjik, uykusuz, ağlak bebeği dert etmeyelim biz bak beğenmiyorlar xra221 cansın bu arada @frhnrfhn depresyondayım ama yıkılmadım ayaktayım @lady8 reoc

Son düzenleme:
Merhaba benim oğlumda tutunup kalkıyor,sürdürülüyor komando gibi dediğiniz gibi çok az ek gıda alıyor onuda sürekli kaka ile atıyor hiç içinde tutmuyor.
kronik_unutkan canım Allah yardımcın olsun bebeğin çok zor bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…