Sağ olasın. İş çocuk oyuncağına döndü. O gece geldi ama birkaç gün konuşmadı. Babamın talimatıyla konuyu hiç açmadım. Tartışaydım ortalığı yine ayaklandırırdı. Evimde sığıntı gibiyim. Babam koruması gibi her akşam gelip gidiyor. Annemin yaptıklarını anlatınca hemen onu savunuyor. Oğlum çok şükür uslu. Annem oğlum için bu delirtecek adamı demez mi? El kadar masum. Ortada hiç sebep yokken surat astı akşam. Kızım dışarıdan yemek istedi. Söyleyince annemin de yüzü güldü. Halbuki daha dün söylemiştik. Paraya çok meraklıdır. Yeme içmeye de. 3 yaşında çocuk gibi onu memnun etmek için uğraşıyorum lanet olsun. Yavrularıma harcayacağım enerjiyi ona harcıyorum . Hakkımı helal etmiyorum artık. İçimi döktüm. Uzun oldu kusura bakma. Dr ek gıda yeter anlamında demişti. Ben artık oğlumun ne yiyip içtiğini bilmiyorum. Şunu verme dediğim ne varsa verip bir de vermedim diye yalan söyleyen bir kadın annem. Eminim her sabah bisküvi, pekmez, labne karışımı veriyordur. Kahvaltıya krep veya pankek verebilirsin. Bazen meyve bazen yoğurt da olur. Kahvaltı klasik olmak zorunda değil. Bıkmasın diye değiştirebilirsin.