- 7 Ekim 2017
- 54
- 57
- 8
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.921
Sagol canim doktor bronsiolit dedi ilaclari verdim toparlandi bide instagramda bi anne var limon kayatuzu yapmis onu paylasmisti iyi geldi hiriltisinacok gecmis olsun canim gribal bir durum ust solunum yolu enfeksiyonu yada orta kulak iltihaplanmasi geldi aklima Rabbim tez sifalar versin çok zor bizde atlattik sayilir.İlaçlarını düzenli kullan banyo sık ettirme bide misafir falan kabul etme evi sık havalandır.Çok zor hastaliklar geçmiyor bitmiyorda
Maalesef canim kimi sorsam hasta nazar ettim tam da eşime biz bu kışı hastaliksiz atlattik dedim demez olaydim emmio hala sagarak veriyorum ek gidadan önce daha direncliydi sanki disimiz cikmadi daha herkes dis diyor doktorda bakti bronsiolit ates yapmaz bu kadar cok dedi disle beraber olduğu icin o kadar cok yukselmisZeytin şeklindeyse kabız olma ihtimali var. Ek gıdaya geçince oluyor böyle. Oğlum da yumurta büyüklüğünde yapıyor ama çok katı değil. Kayısı, hurma verebilirsin. Dut kurusunu kaynatıp suyunu içirmek de iyi gelebilir.
Çok geçmiş olsun. Diş çıkarırken ateşin 38.5tan yukarı çıkmadığını, çıkıyorsa dişle ilgili olmadığını okumuştum. Bu seneki salgın çocukları mahvetti. Kızımın okulunda da çocuklar hep dirençli ateşle uğraştı. Mikrobik bir durum varmış. Eğer emzriyorsan emzirmeye ve sıvı alımına dikkat ediyorsundur zaten. Allah şifa versin.
Maalesef yaşamadığım için anlayamıyorum tam hissettiklerini ama inan üzülüyorum.. Bir yandan da bakıcı baksan keşke.. En azından ona lafın, sözün geçer.. Aslında anne ile aynı ilde olmak büyük avantaj.. Gelip bakabilecek olması çok güzel ama sizde tersi olmuş.. Umarım hafifler sıkıntınız canım.. Sende öyle kabul et ve takma.. Yoksa zararı sana .Sağ olasın. İş çocuk oyuncağına döndü. O gece geldi ama birkaç gün konuşmadı. Babamın talimatıyla konuyu hiç açmadım. Tartışaydım ortalığı yine ayaklandırırdı. Evimde sığıntı gibiyim. Babam koruması gibi her akşam gelip gidiyor. Annemin yaptıklarını anlatınca hemen onu savunuyor. Oğlum çok şükür uslu. Annem oğlum için bu delirtecek adamı demez mi? El kadar masum. Ortada hiç sebep yokken surat astı akşam. Kızım dışarıdan yemek istedi. Söyleyince annemin de yüzü güldü. Halbuki daha dün söylemiştik. Paraya çok meraklıdır. Yeme içmeye de. 3 yaşında çocuk gibi onu memnun etmek için uğraşıyorum lanet olsun. Yavrularıma harcayacağım enerjiyi ona harcıyorum . Hakkımı helal etmiyorum artık. İçimi döktüm. Uzun oldu kusura bakma. Dr ek gıda yeter anlamında demişti. Ben artık oğlumun ne yiyip içtiğini bilmiyorum. Şunu verme dediğim ne varsa verip bir de vermedim diye yalan söyleyen bir kadın annem. Eminim her sabah bisküvi, pekmez, labne karışımı veriyordur. Kahvaltıya krep veya pankek verebilirsin. Bazen meyve bazen yoğurt da olur. Kahvaltı klasik olmak zorunda değil. Bıkmasın diye değiştirebilirsin.
Bende hiç memnun değilim hiçbir doktordan.. En son 6. Ayda gitmiştim.. Şimdi benimki de der ona neden başlamadın buna neden başlamadın diye.. Yemiyor ne yapabilirim? Birde avokado, brokoli bile alerji yaptı.. Daha vücut sindirmeden ağzının kenarında değen yerleri egzama oldu, kabardı, hemen geçmiyor da.. Sizde alerji sadece huysuzluk mu yapıyor? Benim oğlanın sağ yüzünde bir büyük egzama, sol tarafında kaş ve yanağında iki egzama, kulaklarının dışında egzama ve sap kulağının üzerinde egzama var.. Birde yedirirken alerjisi olursa ağız kenarlarını kaplıyor.. Egzamaya ilaveten kanlı kaka yapıyor .. Tabi bunlar da huzursuzluk olarak dönüyor.. Bir saate kalkardı yine geçen hafta perşembeden beri ne zaman yatağına bıraksam, ağlıyor.. Sürekli meme de durmak istiyor.. İnanılmaz yorgunumBen şimdiki doktorundan hiç memnun değilim, alerji maması kullandığım kendimde diyet yaptığım halde normal bebek gibi davranıyor kızıma. Herşeyi yemeli doyumluk yedir etlere başlamış olmalısın falan diyor. Allahın elması çocuğu çıldırttı eti hangi cesaretle yedireceğim acaba ? Gastro doktoru çok uzak arabamız yok kız evden çıktığı an çıldırıyor bebek arabasındada durmuyor artık. Ben hiçbirşey veremiyorum çocuğa bugün elma pişirip püre yaptım avokadoyla karıştırıp yedirdim ama öyle kase kase yemiyor. Çiğ elma delirtmişti pişmiş biraz daha ii etki etti. Doktoruna kalsa yumurta sarısını direkt yedirmeliyim ben pişirip kek yaptım 2 gün uyumadı hoş hala uyumuyor. Bu ara uçlarda yaşıyorum gece ben kendimi öldürürsem herşey yoluna girer çocuklada bi ilgilenen bulunur diye düşünüyordum. Sabaha kadar uyumayınca insan kafayı kırıyor
Gecmis olsun benim kizim da surekli hasta grip bronsiolit grip bronsiolit ....Bronsiolit icin ne kullandiniz acabaSagol canim doktor bronsiolit dedi ilaclari verdim toparlandi bide instagramda bi anne var limon kayatuzu yapmis onu paylasmisti iyi geldi hiriltisina
Çok ilginç yaaa.. Soğan, sarımsak, patates ve balkabağından hangisi dokundu acaba? Halbuki bunlar alerji yapmayan, ilk başlanacak gıdalar güya.. Her gün ne versem diye diye kafayı yiyeceğim.. Muzlu bisküvi lastik gibi oldu mesela.. Allahım tez vakitte şifa versin de önce onlar sonra biz rahatlayalımA aeengineer bizimkinin alerjisi mide ve bağırsak tepkili reflüsü, gazı artıyor kıza bol ağlama çığlık olarak dönüyor. Soğan ve sarımsakla balkabağı patates yapmıştım o döküntü yaptı sadece onun dışında sadece kulak arkasında kuruluk oluyor. Eskiden yara oluyordu nemlendirince düzeldi. Aynı hastanede baska doktora geçecektim oda hastane değiştirmiş ataşehir özel klinige gitmiş
Balkabağı ve patates denemiştim daha önce, soğan sarımsak denemesini tek tek yapmam gerek ara verdim ama. Bi arkadaşımın süt ve çoklu besin alerjisi kızı 10. Ayda ek gıdalara sadece haşlanmış sebzeyle geçmiş şu an 3 yaşında alerjisi bitmiş herşeyi yiyor. Bende kasmıyorum o yüzden ek gıda mevzusunu, çocuğu bağırtarak alıştıramamÇok ilginç yaaa.. Soğan, sarımsak, patates ve balkabağından hangisi dokundu acaba? Halbuki bunlar alerji yapmayan, ilk başlanacak gıdalar güya.. Her gün ne versem diye diye kafayı yiyeceğim.. Muzlu bisküvi lastik gibi oldu mesela.. Allahım tez vakitte şifa versin de önce onlar sonra biz rahatlayalım
Benim arkadaşın da oğlu 4 yaşını bitirdi ve hâlâ devam ediyor.. Bu yüzden kreşe veremedi.. Şimdi okul öncesi eğitim alacak önümüzdeki dönem.. Evde yemiyorum, yediremiyorum ama arkadaşları yerken nasıl olacak diyor.. Maalesef geçmeyenler de var.. Baya dirençli çıktı bizim minikler, inşallah atlatırlar yaşlarına gelmedenBalkabağı ve patates denemiştim daha önce, soğan sarımsak denemesini tek tek yapmam gerek ara verdim ama. Bi arkadaşımın süt ve çoklu besin alerjisi kızı 10. Ayda ek gıdalara sadece haşlanmış sebzeyle geçmiş şu an 3 yaşında alerjisi bitmiş herşeyi yiyor. Bende kasmıyorum o yüzden ek gıda mevzusunu, çocuğu bağırtarak alıştıramam
Sarımsağın alerjen olabileceğini okumuştum. Ağır gelebilir o yüzden. Allah kolaylık versin. İnşallah alerjiniz uzun sürmez.Çok ilginç yaaa.. Soğan, sarımsak, patates ve balkabağından hangisi dokundu acaba? Halbuki bunlar alerji yapmayan, ilk başlanacak gıdalar güya.. Her gün ne versem diye diye kafayı yiyeceğim.. Muzlu bisküvi lastik gibi oldu mesela.. Allahım tez vakitte şifa versin de önce onlar sonra biz rahatlayalım
Allah yardımcın olsun. Senin kadar zorluk yaşamıyorum uyku konusunda ama ben de bitik haldeyim. Gece neden ikinci çocuğu yaptın ki aptal diyorum. Sabah oğlumu öpüp kolluyorum. Devreler yandı iyice. 1 yıl sonra uykusu düzene girer diyorum.Neden uyumuyor neden ağlıyor bezdim artık
Maşallah canım, 8nsallah sıkıntısı da kalmaz çabucak toplarlar. Hayırlı olsunKizlar hayirli geceler.oglusum dun sunnet oldu aliriz bi masallah :)
Ah o uykusuzlukAllah yardımcın olsun. Senin kadar zorluk yaşamıyorum uyku konusunda ama ben de bitik haldeyim. Gece neden ikinci çocuğu yaptın ki aptal diyorum. Sabah oğlumu öpüp kolluyorum. Devreler yandı iyice. 1 yıl sonra uykusu düzene girer diyorum.
Ya doktor surup verdi ama ben.bi limonu yuvarlak sekilde 4 dilim yaptim üstüne bi tatlı kasigiyla kaya tuzu döküp başucuna koydum iyi geldiGecmis olsun benim kizim da surekli hasta grip bronsiolit grip bronsiolit ....Bronsiolit icin ne kullandiniz acaba
Maşallah canım, 8nsallah sıkıntısı da kalmaz çabucak toplarlar. Hayırlı olsun
Çok üzüldüm okudukça canim yaşadıklarına neye üzülecegini sasirmissinSağ olasın. İş çocuk oyuncağına döndü. O gece geldi ama birkaç gün konuşmadı. Babamın talimatıyla konuyu hiç açmadım. Tartışaydım ortalığı yine ayaklandırırdı. Evimde sığıntı gibiyim. Babam koruması gibi her akşam gelip gidiyor. Annemin yaptıklarını anlatınca hemen onu savunuyor. Oğlum çok şükür uslu. Annem oğlum için bu delirtecek adamı demez mi? El kadar masum. Ortada hiç sebep yokken surat astı akşam. Kızım dışarıdan yemek istedi. Söyleyince annemin de yüzü güldü. Halbuki daha dün söylemiştik. Paraya çok meraklıdır. Yeme içmeye de. 3 yaşında çocuk gibi onu memnun etmek için uğraşıyorum lanet olsun. Yavrularıma harcayacağım enerjiyi ona harcıyorum . Hakkımı helal etmiyorum artık. İçimi döktüm. Uzun oldu kusura bakma. Dr ek gıda yeter anlamında demişti. Ben artık oğlumun ne yiyip içtiğini bilmiyorum. Şunu verme dediğim ne varsa verip bir de vermedim diye yalan söyleyen bir kadın annem. Eminim her sabah bisküvi, pekmez, labne karışımı veriyordur. Kahvaltıya krep veya pankek verebilirsin. Bazen meyve bazen yoğurt da olur. Kahvaltı klasik olmak zorunda değil. Bıkmasın diye değiştirebilirsin.
Benimde ilk az oldu damla damla birkaç gün.. Bir hafta sonra bir daha oldum..Kizlar
Ben ayin 21 de adet oldum ilk adetim dogumdann sonra ama cok az oluyorum sanki oglene dogru tamamen kesilcek gibi adet olanlar sizde de mi boyle oldu uzuluyorum bole oldugu icin ben daha yogun olur diye hep dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?