• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İki gündür kızım kakasını yaparken zorlanıyor baktığımda da parça parça kaka görüyorum ve poposu kızarmış, bu kabız demek mi, neden oldu anlayamadım :KK43: aralarda muhakkak su veriyorum zaten çorbaları hep sebzeli oluyor , muz vermiyordum beş gündür, gün kurusu işe yarıyor mu denediniz mi

Bnim oglummda aynn dedigin gibi ek gidaya gectikleri icin oluyomus

İki gündür kızım kakasını yaparken zorlanıyor baktığımda da parça parça kaka görüyorum ve poposu kızarmış, bu kabız demek mi, neden oldu anlayamadım :KK43: aralarda muhakkak su veriyorum zaten çorbaları hep sebzeli oluyor , muz vermiyordum beş gündür, gün kurusu işe yarıyor mu denediniz mi
Ben gün kurusunu yeteri kadar su içinde yumuşatıp, ezip veriyordum canım.. Başlarda muhallebisine katardım.. Onun sayesinde iki üç çay kaşığı yerdi, tatlı diye.. Yemeklerine de zeytinyağı ilave etmeye çalış.. İnşallah düzelmiştir.. Baktın baya zorlandı yarım fitil koy istersen..

Selam kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?biz bugun sabah sunnet icin kan verdik.carsamba erkek oluyor kuzum.bize dua edin olur mu?
Anneler için üzücü oluyor canım, buna hazırla kendini, dik ol :) ou merak etme, Ağrı kesilerini verir, kremlerini kullanırsın.. İlk günden sonra yavaş yavaş topluyorlar üç beş güne.. Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah

Anneler için üzücü oluyor canım, buna hazırla kendini, dik ol :) ou merak etme, Ağrı kesilerini verir, kremlerini kullanırsın.. İlk günden sonra yavaş yavaş topluyorlar üç beş güne.. Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah

Saol kuzum Allah razi olsun.sorma yaa kacgundur gozume uyku girmiyo vala ya olsada bitse:(

Ben gün kurusunu yeteri kadar su içinde yumuşatıp, ezip veriyordum canım.. Başlarda muhallebisine katardım.. Onun sayesinde iki üç çay kaşığı yerdi, tatlı diye.. Yemeklerine de zeytinyağı ilave etmeye çalış.. İnşallah düzelmiştir.. Baktın baya zorlandı yarım fitil koy istersen..
Zeytinyağı hep kullanırım yemeklerine, gün kurusunu deneyeceğim, olmazsa fitil artık

Selam kızlar uzun bi aradan sonra ancak gelebildim benim kizim 15 gün önce oksurmeye başlamıştı bende aile hekimine götürdüm 4 farkli surup verdi eve geldik basladim tedaviye ama 2 gun icinde atesi surekli yukselmeye basladi en son sali gecesi atesine bi bakayim dedim 41.5 gorunce elim ayağım bosaldi eşimi uyandirip kizi ona biraktim hemen bu kapta suyla bez getirdim kafasi haricher uerini sildik ozelikkle koltuk altini apis arasi felan en son alnina koydum uyudu kaldi sabah uyaninca ayni devam ediyordu halsizligi kime sorsam dis cikaracak dedi carmba aksamini zor ettim esim gelince acile goturduk herkes mi hasta olur kiz kucagimda atesten dolayi uyuyo 1 doktor var ve 40 kisi felan var önümüzde baktim olacak gibi degil hocam dedim biliyorum herkes hasta herkes cocuk ama kızımın atesi düşmüyor diyince hemen getir bakayim dedi buhar ve paranox fitil verdiler hastanede bu doktorumuzun yazdigiilaclar iyi geldi çok şükür ateşi yükselmedi bi daha

Selam kızlar uzun bi aradan sonra ancak gelebildim benim kizim 15 gün önce oksurmeye başlamıştı bende aile hekimine götürdüm 4 farkli surup verdi eve geldik basladim tedaviye ama 2 gun icinde atesi surekli yukselmeye basladi en son sali gecesi atesine bi bakayim dedim 41.5 gorunce elim ayağım bosaldi eşimi uyandirip kizi ona biraktim hemen bu kapta suyla bez getirdim kafasi haricher uerini sildik ozelikkle koltuk altini apis arasi felan en son alnina koydum uyudu kaldi sabah uyaninca ayni devam ediyordu halsizligi kime sorsam dis cikaracak dedi carmba aksamini zor ettim esim gelince acile goturduk herkes mi hasta olur kiz kucagimda atesten dolayi uyuyo 1 doktor var ve 40 kisi felan var önümüzde baktim olacak gibi degil hocam dedim biliyorum herkes hasta herkes cocuk ama kızımın atesi düşmüyor diyince hemen getir bakayim dedi buhar ve paranox fitil verdiler hastanede bu doktorumuzun yazdigiilaclar iyi geldi çok şükür ateşi yükselmedi bi daha
cok gecmis olsun canim gribal bir durum ust solunum yolu enfeksiyonu yada orta kulak iltihaplanmasi geldi aklima Rabbim tez sifalar versin çok zor bizde atlattik sayilir.İlaçlarını düzenli kullan banyo sık ettirme bide misafir falan kabul etme evi sık havalandır.Çok zor hastaliklar geçmiyor bitmiyorda :KK14::KK61:

Zeytin şeklindeyse kabız olma ihtimali var. Ek gıdaya geçince oluyor böyle. Oğlum da yumurta büyüklüğünde yapıyor ama çok katı değil. Kayısı, hurma verebilirsin. Dut kurusunu kaynatıp suyunu içirmek de iyi gelebilir.
Çok geçmiş olsun. Diş çıkarırken ateşin 38.5tan yukarı çıkmadığını, çıkıyorsa dişle ilgili olmadığını okumuştum. Bu seneki salgın çocukları mahvetti. Kızımın okulunda da çocuklar hep dirençli ateşle uğraştı. Mikrobik bir durum varmış. Eğer emzriyorsan emzirmeye ve sıvı alımına dikkat ediyorsundur zaten. Allah şifa versin.

Bizimki de son bi bucuk aydir kabiz.ne yaptiysam tam anlamiyla duzelmedi mutemadiyen kabiz.uc gun yapmadigi oluyor fitil ya da surup veriyorum oyle olursa.su aralar gunde minnacik bisi yaparsa yapiyor.avokado verdigim gunler daha iyi.zeytinyag ise yaramiyor bizde kayisi hurma haslayip suzgecten gecirip veriyorum eh iste

Kızlar armut kabızlığa iyi geliyor ben sabahtan veriyorum hemen etkisini gösteriyor kabızlık başka türlü geçmedi kızımda
Armut sevmiyor ne yazık ki, bugun ilk kakası normaldi geçmiş diye düşünürken ikinci kakası sertti zorlandı yine, anlamadım ikincisi niye böyle oldu

Arkadaşlar rezene içirip gece uykusuna çözüm bulan kimdi? Gece kaç dakika veya saatte kalktığı belli değil. Bazen ortaya karışık yapıyor. Rezene içince daha az kalktı demişti arkadaş. Tek gece mi etkili oldu sürekli mi? Bazen tesadüf olabiliyor çünkü

kronik_unutkan kronik_unutkan canım o icecekten günde kaç tane içiyordun ? Ona göre isteyeceğim sütüm yine baya azaldı. Anlamıyorum bebek içtikçe artar diyorlar dün saat başı uyandı ağlayarak emdi sabah sagdim 30 çıktı :(

kronik_unutkan kronik_unutkan canım o icecekten günde kaç tane içiyordun ? Ona göre isteyeceğim sütüm yine baya azaldı. Anlamıyorum bebek içtikçe artar diyorlar dün saat başı uyandı ağlayarak emdi sabah sagdim 30 çıktı :KK43:
Ben günde 1 içiyorum. 24 al 12 öde kampanyasından bir koli almıştım. Sanırım benim kıza gaz yapıyor gece çıldırdı sabaha kadar uyumadı yine

Ben günde 1 içiyorum. 24 al 12 öde kampanyasından bir koli almıştım. Sanırım benim kıza gaz yapıyor gece çıldırdı sabaha kadar uyumadı yine
Diyeti bozdun mu canım ? Benimki de bu aralar durup dururken birden çığlık atarak ağlıyor diş belirtisi böyle mi oluyor dün gece saat başı öyle uyandı

Diyeti bozdun mu canım ? Benimki de bu aralar durup dururken birden çığlık atarak ağlıyor diş belirtisi böyle mi oluyor dün gece saat başı öyle uyandı
Gluten dahil olan diyete 5 gün devam ettim. Herhangi bir düzelme olmadı. Yumurta et süt ürünlerine devam ama dün gece hiç uyumadı sabaha kadar ağladı. 7 ye dogru boynuma sarılıp uyuya kaldı ben 7.20 de kalktım yanından ayrıldığımı fatketti yine ağladı. Şimdi şöyle benim kızım hep aynı olduğu icin ben diş mevzusunu ayırt edemiyorun. Normalde sakin olan bebeklerin annelerine sormak lazım:)

Back