- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.901
İyi değilim ben ya, baya depresyon modundayım tükendim galiba. Ben ek gıdayı günde 1 öğün veriyorum hala oda yarım kase severse yiyor. Bizimkiler hazırlayıp bıraksam bile yedirmiyorlar. Kız dün gece hiç uyumadı. İşten geldiğimden beride eziyet halinde uyutamayınca kanguruda dışarı çıkardım. Uyuyunca eve geldim yatağına yatırdığım an çığlıkla uyandı. Bir daha uyutamadım. 6 saatin üzerine yeni uyudu artık 20 dk mı sürer yarım saatmi Allah kerim. Birde 4 biberon içiyor ben gelene kadar 180 cc veriyorlar ben gelince 120 150 civarına düşüyor. 600 cc yi buluyor. Bazen mama yerine sağdıklarımı veriyorum. Dün 2 kez kendi sütümü verdim biberonla toplam 300 cc idi gece uyumadı. Kaçak yapmışım ama nerde anlamadımSelam kızlar, nasılsınız ve bebisler nasıllar? Mama veren anneler günde ek gıda ile beraber kaç biberon veriyorsunuz ve kaç ml içiyorlar? Ve bu uyanmalar ne zaman bitecek artık yauzun uzun uyumak istiyorum artık geceleri :/
Allah yardımcın olsun canım senin durumunu düşününce daha zor, Allah'tan ise dönmedim daha ama sanırım o da beni etkiliyor hep evde yapayalnızİyi değilim ben ya, baya depresyon modundayım tükendim galiba. Ben ek gıdayı günde 1 öğün veriyorum hala oda yarım kase severse yiyor. Bizimkiler hazırlayıp bıraksam bile yedirmiyorlar. Kız dün gece hiç uyumadı. İşten geldiğimden beride eziyet halinde uyutamayınca kanguruda dışarı çıkardım. Uyuyunca eve geldim yatağına yatırdığım an çığlıkla uyandı. Bir daha uyutamadım. 6 saatin üzerine yeni uyudu artık 20 dk mı sürer yarım saatmi Allah kerim. Birde 4 biberon içiyor ben gelene kadar 180 cc veriyorlar ben gelince 120 150 civarına düşüyor. 600 cc yi buluyor. Bazen mama yerine sağdıklarımı veriyorum. Dün 2 kez kendi sütümü verdim biberonla toplam 300 cc idi gece uyumadı. Kaçak yapmışım ama nerde anlamadım
Günde 3 biberon içiyor toplamda yaklaşık 450-500 cc oluyor, bu aralar bineronları tek seferde içmiyor dinlene dinlene içiyor bazen isteniyor eliyle vuruyorSelam kızlar, nasılsınız ve bebisler nasıllar? Mama veren anneler günde ek gıda ile beraber kaç biberon veriyorsunuz ve kaç ml içiyorlar? Ve bu uyanmalar ne zaman bitecek artık yauzun uzun uyumak istiyorum artık geceleri :/
O zaman benim kız da ek gıda ile doyuyor , ben de ek gıda ağırlıklı gidiyorum hatta artık ek gıda denemez. Bizimle beraber ne bulursa yiyor , uyku önceleri veriyorum mama belki tok oluyor belki uykusu olduğu için tam icmiyor galiba.kronik_unutkan frhnrfhn kızlar benim oğlan da tam tersi akşama kadar ek gıda yiyor bitek geceleri mama içiyor ben doktorla konuştum demekki ek gıdadan ihtiyacınınalıyor dedi gündüz içmiyorsa zorlama dedi ben rahatladım kilo alımı yukarı olduğu için sorun yok dedi
Benim kızım da eliyle itiyor, artık uyanır uyanmaz icmiyor mama, o zaman baya kalıyor ama ben döküyorum hemen :/ mama ne kadar dayanıyor kalırsa?Günde 3 biberon içiyor toplamda yaklaşık 450-500 cc oluyor, bu aralar bineronları tek seferde içmiyor dinlene dinlene içiyor bazen isteniyor eliyle vuruyor
Anasonla rezeneyi karıştırıp verdim zerre kadar etkisi olmamıştı
Kızlar, siz işte iken sütünüzü ısıtıp veriyorlar ya.. Bebeğiniz yarısını içti diyelim, biberonda kalan süt muhafaza edilip tekrar verilebilir mi?? Ben 100 ml anca bırakacağım, tek seferde içer herhalde ama kalırsa nasıl yapılabilir? Birde ben evde olduğumdan beslenme saatimiz yok.. Ek gıda versem de oğlum üstüne emmek istiyor.. Hoş en fazla iki kaşık yiyordur herhalde, o da doyurmuyor.. Hep memede olunca ne kadar içer bilemiyorum.. 100 ml yi içince tekrar ne zaman beslenmek ister onu da bilemiyorum.. Off Çok üzgünüm, ayrılacağım için
Kabız ozaman canım. Gün kurusu,armut,zeytin yağı bunlar iyi geliyor.İki gündür kızım kakasını yaparken zorlanıyor baktığımda da parça parça kaka görüyorum ve poposu kızarmış, bu kabız demek mi, neden oldu anlayamadımaralarda muhakkak su veriyorum zaten çorbaları hep sebzeli oluyor , muz vermiyordum beş gündür, gün kurusu işe yarıyor mu denediniz mi
Arkadaşlar rezene içirip gece uykusuna çözüm bulan kimdi? Gece kaç dakika veya saatte kalktığı belli değil. Bazen ortaya karışık yapıyor. Rezene içince daha az kalktı demişti arkadaş. Tek gece mi etkili oldu sürekli mi? Bazen tesadüf olabiliyor çünkü
Ben döküyorum direk kokusu değişiyor sanki :/ ama dökünce de baya israf oluyor yafrhnrfhn mama kutusunda kalan mamayı kullanmayın yazıyor ama ben 3 saati geçecekse buzdolabına koyuyorum sonra benmari olarak ısıtıyorum, anne sütü mantığında bence saklama koşulları
Keşke etkisi olsaydı. Oğluma 1 gün bile etki etmedi. Güzel yavrum, ben umutlanmayayım diye baştan uyumadı:)3 saat daha dışarıda bekleyebilir canım. 3 saatte acıkır elbet içer tekrar ziyan olmaz korkma.
Kabız ozaman canım. Gün kurusu,armut,zeytin yağı bunlar iyi geliyor.
Bendim. İlk gün etki etti ama şimdi gene eski haline döndü malesef
Aynı saatlerde uyanıyor. Gece aslında 1 veya 2 kere emiyor aktif olarak ama 5-7 kere kalkıp ağzında meme bekletiyor. Sallasam da bir süre sonra yine uyanıp meme istiyor. Bazen 30 dkda bir kalkıyor. Bitik haldeyim.Kızlar, bebeklerinizin gece uyanma saatleri hep aynı mi ? Benim kız her gece hemen hemen aynı saatlerde uyanıyor rutine bağladı artık . Akşam 8 de uyuyor 11 de uyanıyor mama içiyor gece 2 de kalkıyor mama içiyor sonra 3.45 gibi kalkıp emiyor, 5 te kalkıyor mama içiyor sonrası sabah 6.30 da güne başlıyoruz .her akşam aynı saatler olunca anlaşılıyor ki alışkanlık olmuş
Canım sen aklımdasın.. Giremedim kaç gün.. Ne yaptın, annen bakıyor mu? Birini mi buldun?Benim süt oğlan bugün 3e kadar sadece 50 cc süt içmiş. İnşallah sütünü içmeye devam eder. Dr sen gelene kadar içmese bile bir şey olmaz demişti ama bence daha çok küçük. Alıştırma bardağıyla içiyordu . Biberon deneyeceğim bir de.
İyi bir doktor demek ki.. Benim bir arkadaşta ankarada birine götürecek .. Hemen geçiriyormuş yalnız parası da varmış biraz, işe yararsa sizde gidin dedi.. Bakalım Nisan gibi gidecekti.. Bu alerji nasıl geçecek kronik?? Biz vermedikçe vücut onu tehdit diye algılamaya devam ediyor.. Ve sabah kahvaltıları yok çok üzülüyorum.. Öğlen bir tek muz sevdi diye muz ezip veriyorum, çeyrek.. İki gündür onu da yemiyor.. Akşamları da sebze çorbası yapıyorum.. Bazen iki üç yemek kaşığı içiyor bazen ağzını dahi açmıyor.. Böyle olunca 3 gün kuralı filan yalan oldu.. 8 aylık oldular.. 2 ayda biraz bişeyler denemek lazımdı.. Deneyemedik.. Rabbim sağlık, sıhhat, şifa versin tüm yavrulara ve bizim yavrularımıza . Baya zorladılar biziA aeengineer kızın alerjisi için fügen çullu cokugras ı araştırdım. Alga sağlık merkezi şişlideymiş muayene 450 ama bekleme listesi bile 4 ay sonrasında
Sağ olasın. İş çocuk oyuncağına döndü. O gece geldi ama birkaç gün konuşmadı. Babamın talimatıyla konuyu hiç açmadım. Tartışaydım ortalığı yine ayaklandırırdı. Evimde sığıntı gibiyim. Babam koruması gibi her akşam gelip gidiyor. Annemin yaptıklarını anlatınca hemen onu savunuyor. Oğlum çok şükür uslu. Annem oğlum için bu delirtecek adamı demez mi? El kadar masum. Ortada hiç sebep yokken surat astı akşam. Kızım dışarıdan yemek istedi. Söyleyince annemin de yüzü güldü. Halbuki daha dün söylemiştik. Paraya çok meraklıdır. Yeme içmeye de. 3 yaşında çocuk gibi onu memnun etmek için uğraşıyorum lanet olsun. Yavrularıma harcayacağım enerjiyi ona harcıyorum . Hakkımı helal etmiyorum artık. İçimi döktüm. Uzun oldu kusura bakma. Dr ek gıda yeter anlamında demişti. Ben artık oğlumun ne yiyip içtiğini bilmiyorum. Şunu verme dediğim ne varsa verip bir de vermedim diye yalan söyleyen bir kadın annem. Eminim her sabah bisküvi, pekmez, labne karışımı veriyordur. Kahvaltıya krep veya pankek verebilirsin. Bazen meyve bazen yoğurt da olur. Kahvaltı klasik olmak zorunda değil. Bıkmasın diye değiştirebilirsin.Canım sen aklımdasın.. Giremedim kaç gün.. Ne yaptın, annen bakıyor mu? Birini mi buldun?
Birde sen gelene kadar süt içmezse olur demiş ya, ek gıda mı yeter anlamında dedi? Ben kahvaltıya ne vereceğimi bulamıyorum yaa, ne beceriksizim
Ben şimdiki doktorundan hiç memnun değilim, alerji maması kullandığım kendimde diyet yaptığım halde normal bebek gibi davranıyor kızıma. Herşeyi yemeli doyumluk yedir etlere başlamış olmalısın falan diyor. Allahın elması çocuğu çıldırttı eti hangi cesaretle yedireceğim acaba ? Gastro doktoru çok uzak arabamız yok kız evden çıktığı an çıldırıyor bebek arabasındada durmuyor artık. Ben hiçbirşey veremiyorum çocuğa bugün elma pişirip püre yaptım avokadoyla karıştırıp yedirdim ama öyle kase kase yemiyor. Çiğ elma delirtmişti pişmiş biraz daha ii etki etti. Doktoruna kalsa yumurta sarısını direkt yedirmeliyim ben pişirip kek yaptım 2 gün uyumadı hoş hala uyumuyor. Bu ara uçlarda yaşıyorum gece ben kendimi öldürürsem herşey yoluna girer çocuklada bi ilgilenen bulunur diye düşünüyordum. Sabaha kadar uyumayınca insan kafayı kırıyorİyi bir doktor demek ki.. Benim bir arkadaşta ankarada birine götürecek .. Hemen geçiriyormuş yalnız parası da varmış biraz, işe yararsa sizde gidin dedi.. Bakalım Nisan gibi gidecekti.. Bu alerji nasıl geçecek kronik?? Biz vermedikçe vücut onu tehdit diye algılamaya devam ediyor.. Ve sabah kahvaltıları yok çok üzülüyorum.. Öğlen bir tek muz sevdi diye muz ezip veriyorum, çeyrek.. İki gündür onu da yemiyor.. Akşamları da sebze çorbası yapıyorum.. Bazen iki üç yemek kaşığı içiyor bazen ağzını dahi açmıyor.. Böyle olunca 3 gün kuralı filan yalan oldu.. 8 aylık oldular.. 2 ayda biraz bişeyler denemek lazımdı.. Deneyemedik.. Rabbim sağlık, sıhhat, şifa versin tüm yavrulara ve bizim yavrularımıza . Baya zorladılar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?