2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de ayni sorunum var.bir gunde en cok cikan memeden 30 cc anca cikti.ama gogsum yaniyor ve aciyor mastit gbi benim de atesim cikti gece onla alakali diye dusunuyorum.insaallah hep boyle olmaz otekinden zaten az cikiyor
Canım mastitse doktora git gecikme çok acı veriyor o benimki mastit değil

Yok canım bi hafta önce bitti regl anlamıyorum sabah uyanınca 120/130 çıkıyordu bu sabah o kadar uğraştım 45 çıktı sok oldum . Emmiyor ya amuda kalktım ağlıyor istemiyor.elimde olmadan süt gelmeyince çok stres yaptım neden böyle oldu diye biraz gevsemeye çalışayım

Peki sen yapiyomusun tok tutan mama?netten bakip

canım 1-2 defa yaptım elmalı irmikli felan. Ama ben artık akşamları yaptığım yemeklerden veriyorum hiçbişi yoksa yoğurt veriyorum açıkcası. Çünkü açlıktan uyanmıyor sürekli bence. Yedirsem de yedirmesemde uyanıyor çocuk. Dr. diş sıkıntısı var dedi. Kilosu bayağı ileride çünkü kilo alımı iyi yani.

Kızlar ses çıkarımı demissinuz bizde ki tek ses ağlama çocuk kendini harekete vurdu bol bol sürünüp çekmece açıp kurcalıyor ek gıda tam bir işkence yemiyor kilo alımı çok az ben özel gıda yapmıyorum yediğimiz tüm yemeklerden veriyorum doktor öyle yapmamızi önerdi sadece şekerli gıda yasak paletli hazır gıda yasak bizde durumlar bu birde gece uyumuyor gündür mızmız diş çıkmadı bekliyor

canım şekersiz, tam buğday unu kullanarak kek verebilirsin ben geçen pazra ilk defa pankek yaptım baya baya yedi :) bu haftasonu da normal kek yapmayı planlıyorum bu arada bizimkinin yumurta beyazına alaerjisi yok bu yüzden tam yumurta kullanıyorum buna da dikkat etmek lazım...

bizimki de bu ara öne arkaya çok sallanıyor özellikle mama sandalyesinde :)

Canım benim pompam manuel dün de gayet iyi süt çıktı bugün sagiyorum çok az geliyor.sütüm pompayla artmıştı bebeğim emmiyor ne yaptıysam bi gecede ne olmuş olabilir
Dinlenmemis olabilirsin. Belki sinir, stres yapmis olabilirsin. Bilmiyorum tabi ama yine mücadele etmeye devam. Annelik mecbur bunu gerektiriyor :) inşallah duzelir gelir canim

Aa evet bnde yaptim o elmali irmikli muhallebiden ama sevmedi pek bnde tadina baktim ic acici diildi :)aynen acliktan degil uyanmalari artik aliskanliktan.bende veriyorum ne yiyorsak ama tadimlik.sabah yumurta peynir lor veriyorum oglen elma pureli cevizli aksamda corbasini yapiom.ama iste mamadanda alsin istiorum sade icmiyo mamayi kusuyo hemen.bi suru mama denedik.kasik mamasi da denedim.napcami sasirdigimdan biskuviyle mamayi islatip veriyorum gece napimama bi tarif byldum onu yapicam bugun.1 tatli kas pirinc unu 1 tatli kas irmigi bi cay bardagi suyla pisiriuosun.ocaktan alip icine yarim cevizici 1 tatli kas.pekmez koyuyosun.bakalim yiyecekmi onu.bu arada hala uyanik

Aynen stres yapma kesilmesi için bir sebep yok maşallah bak 120 130 çıkmaya başlamış çok sevindim, kendini üzme emmiyor diye yapacak bişi yok, doğduğu andan itibaren meme almayan bebişler var öyle düşün canım, yarın daha çok çıkacak bak gör

Haftasonu yaptım ama pazartesi baya yükseldi bizimki uyumak bilmedi krizlere girdi. O yüzden vermeyi bıraktım kendi çapımda katı bir diyete başladım. Alerji yüzündenmi böyle coşuk yoksa huyumu bi anlamam gerek

lolita555 Canım , açlıktan falan uyanmıyor bu bebeler, hatta bazen fazla yemekten de rahatsız oluyorlar . Sen akşamları çorba da verebilirsin illa güzelce yesin uyusun istiyorsan. Mamayı çorbaya da katabilirsin ya da sevdiği birseye kat canım. Mamadan gündüz pankek yapmayı dene canım muzlu falan ver eline mis gibi.

Çok geçmiş olsun cnm emziriyor muydun o halde ıhlamur gibş hep sıcak şeyler iç iyi gelir, bebeğin de sen de kolay atlatırsın umarım

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşin inşallah, Allah güç kuvvet versin inşallah

Mamadan pankek mi???o nasil oluuoki cnim mama mi koyucam icine.tarif istiom:)
Bugun yeni bi tarif verdim oglusuma yedi bakalim.1 cay bar suya 1 tatli kas.irmik 1tatli kas.pirinc unu.pisirip ocaktan alincada yarim cevizici ve 1 tatli kas.pekmez verdim

Tadı güzel olmayan şeyleri tatlandır hemen tarçın pekmezle felan. Süt alerjisi yoksa yoğurtla da hazırla birşeyler yoğurtta uyku yapıyor çünkü.

Çok geçmiş olsun cnm emziriyor muydun o halde ıhlamur gibş hep sıcak şeyler iç iyi gelir, bebeğin de sen de kolay atlatırsın umarım
Sağol canım valla içiyorum hepsini zencefili çay falan da yaptım kendime bakalım inşallah en kısa zamanda atlatırız.

Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşin inşallah, Allah güç kuvvet versin inşallah
Sağol canım :)

Mamadan pankek mi???o nasil oluuoki cnim mama mi koyucam icine.tarif istiom:)
Bugun yeni bi tarif verdim oglusuma yedi bakalim.1 cay bar suya 1 tatli kas.irmik 1tatli kas.pirinc unu.pisirip ocaktan alincada yarim cevizici ve 1 tatli kas.pekmez verdim
Yumurta alerjisi yoksa normal bildiğimiz pankek yapıcaksın ama süt yerine mama hazırlayarak canım. :)

Dinlenmemis olabilirsin. Belki sinir, stres yapmis olabilirsin. Bilmiyorum tabi ama yine mücadele etmeye devam. Annelik mecbur bunu gerektiriyor :) inşallah duzelir gelir canim
Çok sağol canım pes etmedim sağım yaptım baya biraz düzeldi gibi bakalım ne zamana kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…