2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canım Allah razi olsun.insan yine de üzüluyor.Rabbim bi daha yasatmasin böule bisey kimseye.

İnş canım.ama umutlarım bugün yukendi gibi.çünkü bebegin boyu 0.39 cm.7+6.gunde ölcüldü.gelişmemis.usg ye göre 6+1 de.baya geri kalmış.kendimi yeniden bebeğim olur diye avutuyorum.yoksa çok kafaya takiyorum.gece hic uyumuyorum.yalnız kalamiyorum.zaten tekim
Esimde bu gece nöbete gidecek.ev bana korkunç geliyor.tek tesellim yeniden bebek sahibi olabilmek icin hayal kurmak.

Günlerimiz aynı canım, bende hafif bulantı, sol kasığımda ara ara batmalar ve uyku hali var, birde kendimi yorduğum günün ertesinde çok bitkin oluyorum eve gidip yatma isteği halsizlik çok oluyor.
Sagol canim. Ben de sadece yorgunluk ve bitkinlik var geri kalanlari yok :) bi pazartesi olsa da ultrasonda gorsem bebisimi hayirlisi ile rahatlicam:)

.
Çok geçmiş olsun canım.Allaha sukur folad değerin olması gerekeni geçmemiş...Bebisine de MaaşAllah..

Canm bana kese görunuyo dedi ama kücükmüs kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi.Usg ye bakamadm zatn doktorda pek ilgilnmedi baska doktora gidicm

Ah canim ne sen sor ne ben soyleyiyim. Allaha havale ettim kv denen kisiyi alma mazlumun ahini çıkar aheste ahetse

Hmm gunlerimz cok yakin bnde bugn gittim duymadm da ondan sordm sagol canm Insallah duyariZ

Duyariz canim karindan muaynede duyulmadiysa alttan muayne yaptirsaydin canım kesin duyulurdu mesela benm son adet tarihim 7 eylul ama benim yumurtlama gec oldu 19. gün oldu yani dr kontrolundeydim ben ordan biliyorum yani dr um beni biraz bir kac gun gec cagriyor

Hayır canım hayır. Takılma lütfen. Bak buradaki bir çok insanın başından böyle bir olay geçmiş. Unutma, önce senin sağlığın. Ardından bebeğin sağlığı. Şükretmeliyiz, bünye sağlıksız bebeği devam ettirmediği için. Aksi durum, önce bebeğe sıkıntı olurdu. Lütfen kendini üzme. Şuanki durumunda net değil dediğim gibi. Geç döllenme var mıydı sende? Bende 6+3 beklerken ultrasonda 4+3 yazdı. Birde Bursada mıydın canım? Hangi doktora gidiyorsun?

Keseyi görmeye gittiğim zamankinde gs 0.94 cm yaziyor.diger haftaların ultrason resimlerinde gs yazmiyor.crl 0.39 cm yaziyor
Doktorda bana tek seferlik muayenesinde 6tane ultrason çıktısı verdi. İkisinde yazıyor GS. Çünkü, mesafeyi ölçmek için iki tane nokta belirliyor ya canım, o noktaları seçtiği zaman mesafe GS olarak alt tarafa yazılıyor. Diğerlerinde sadece keseye baktı ama mesafesini ölçmedi demek.

Ya canm bn altttan baktirmk istemiyorm Duyulirsa ultrsnda duyulsn

Çok sevindim yaa. Hem bebeğinize hem folik asit mevzusuna. Bende bu mesajı bekliyordum. Günde 10 mg içmenize rağmen, sınırı aşmamışsınız. Folik asit B grubu suda çözünür vitaminmiş. Muhtemelen vücutta sıvı faza geçti, birikmedi ve hamilelikte cidden alınması gereken bir vitamin. Bende doktora gidene kadar yarım folbiol içeceğim. Haberiniz için teşekkür ederim. Gözünüz aydın.

Keseyi görmeye gittiğim zamankinde gs 0.94 cm yaziyor.diger haftaların ultrason resimlerinde gs yazmiyor.crl 0.39 cm yaziyor
Hmmm o bebegin boyu crl yazan kese de hemen hemen 1cm yani gorunurdu herlde ama belli olmaz dr bekleyelm dediyse snradanbda gorulebilior demektir burda sna doru bilgiyi dr verir aciklama yapmadi mi uyumlu kesenile bebek vs vs ?

Ayy iyi atlatmissin sen benim geçen seneki değerim 24 yaa inşallah şimdi daha düşük çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…