- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.661
Alttan mi baktı karından mi baktıinsan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söylediklerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan mi baktı karından mi baktıinsan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söylediklerini
2 hafta zor dayandım keşke daha bekleseydim dediginiz doğru
insan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söylediklerini
Kaç cm oldugunu bilmiyorum.nerde yaziyorCnm kese 20mm yi gectikten sonra duyuluyormus cogunlukla snn kacdi ?
Cok sevindim canim senin adina.ins Rabbim sonuna kadar sevindirir.benim bebegim de 8.haftaya girdi.kalp atisi yok.kesenin yapisi bozulmus.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj.soracağım su ki kurtajdan sora korundun mu.yoksa hemen bebek icin çalıştinız mı?kusura bakma ama beni en iyi sen anlarsı die soruyorum.bu benim 4 senelik evliligimden sonraki ilk bebeğimdi.eger yasamazsa hemen yeniden hamile kalmak istiyorum.arkadaşlar merhaba :)
bende sizi takip ediyordum ve aranıza katılmaya karar verdim. beni de kabul ederseniz sevinirim.
1 oğlum var 3.5 yaşında 6 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. ve Rabbim tekrar nasip etti.
Son adet tarihim 1 eylül ama geç döllenme olmuş. 8-9 haftalık olması gerekirken 6+4 üm. bugün kalp atışını duydum. çok şükür :)
Kürtajda 2 adet dönemi gectikten sonra tekrar planlayabilirsin demişti dr. Ben çok üzülmüştüm dr arayı çok açmadan 2 adet sonrasında tekrar yapmamın bana iyi geleceğini söyleyerek destek olmuştu sagolsun. Üzülme canım Rabbim nasip eder yine olur, beden ve ruh saglıgımız yerinde olsunCok sevindim canim senin adina.ins Rabbim sonuna kadar sevindirir.benim bebegim de 8.haftaya girdi.kalp atisi yok.kesenin yapisi bozulmus.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj.soracağım su ki kurtajdan sora korundun mu.yoksa hemen bebek icin çalıştinız mı?kusura bakma ama beni en iyi sen anlarsı die soruyorum.bu benim 4 senelik evliligimden sonraki ilk bebeğimdi.eger yasamazsa hemen yeniden hamile kalmak istiyorum.
Cok sevindim canim senin adina.ins Rabbim sonuna kadar sevindirir.benim bebegim de 8.haftaya girdi.kalp atisi yok.kesenin yapisi bozulmus.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj.soracağım su ki kurtajdan sora korundun mu.yoksa hemen bebek icin çalıştinız mı?kusura bakma ama beni en iyi sen anlarsı die soruyorum.bu benim 4 senelik evliligimden sonraki ilk bebeğimdi.eger yasamazsa hemen yeniden hamile kalmak istiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)arkadaşlar merhaba :)
bende sizi takip ediyordum ve aranıza katılmaya karar verdim. beni de kabul ederseniz sevinirim.
1 oğlum var 3.5 yaşında 6 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. ve Rabbim tekrar nasip etti.
Son adet tarihim 1 eylül ama geç döllenme olmuş. 8-9 haftalık olması gerekirken 6+4 üm. bugün kalp atışını duydum. çok şükür :)
Ya bu doktorların bazıları da direk moral bozuyor. Kese boş denir mi ya,küçük olduğu için gorunmemistir, 7. Haftada görünür inşallah canım bozma moraliniinsan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söylediklerini
Ayy en olmayacak şeyler olmadık zamanda başına gelir zaten. Neyseki bebiş iyiymiş,gözün aydın :)Bizde çoluk çocuk rezil olup dr dan çıktık
İşemik kusmuk ne arasanız dr nin odasında oldu
Benim mercimek kafa iyiymiş çok şükür
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniMerhaba arkadaşlar ben de yeni test yaptım. Sanırım haziran annesi olacağım. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi
Canım sevindim senin adına inşallah bebeğide görürsün bir sonraki randevuda. Sen bursadaydın değil mi? Hangi hastane, hangi doktora gittiniz canım?Merhabalar geldim ilk randevumuzdu bugun sadece keseyi görebildik.. 15 mm idi kesenin boyutu. 25 mm olana kadar bebek görülmezmiş. Haftaya cuma gel kendini çok yorma herşey gayet güzel dedi çok şükür
Kaç cm oldugunu bilmiyorum.nerde yaziyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)
Ya bu doktorların bazıları da direk moral bozuyor. Kese boş denir mi ya,küçük olduğu için gorunmemistir, 7. Haftada görünür inşallah canım bozma moralini
Ayy en olmayacak şeyler olmadık zamanda başına gelir zaten. Neyseki bebiş iyiymiş,gözün aydın :)
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Canım bende Nisan ayında kürtaj oldum. Doktorum iki kez adet gördükten sonra hamile kalabilirsin demişti. Sağlık ocağınada bildirdim, kürtaj olduğumu. Bünye temizliği için 6Ay bekleyin dediler.Cok sevindim canim senin adina.ins Rabbim sonuna kadar sevindirir.benim bebegim de 8.haftaya girdi.kalp atisi yok.kesenin yapisi bozulmus.haftaya kadar beklicez.olmazsa kürtaj.soracağım su ki kurtajdan sora korundun mu.yoksa hemen bebek icin çalıştinız mı?kusura bakma ama beni en iyi sen anlarsı die soruyorum.bu benim 4 senelik evliligimden sonraki ilk bebeğimdi.eger yasamazsa hemen yeniden hamile kalmak istiyorum.
Ben bugun 5+4um ama embriyo görünmedi doktor iki hafta sonra gel dedi boş gebelik olmasından korkuyorum 6. hafta da kesenin içinin dolu olmasi gerekmzmiydi
Canım, hoşgeldin, hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Aynı şeyleri yaşamışız. Bende Nisan ayında kürtaj oldum. Şimdi satım 6Eylül geçen cumartesi doktora gittim. 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 4+3 olarak çıktı. Doktor pazartesi gününe çağırdı. Pazartesi 5+5 olacağım bu durumda, o zaman kalp sesi için erken olacak galiba.arkadaşlar merhaba :)
2 kasım çağırdı doktorum canimHayirli cumlar cnm sn kalp atisini duydn muu
insan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söylediklerini
CANIM karından gorunmemesi normal bende 5+2de gittim sadece kese göründü karindanHayırlısı olsun gerçekten beklemek çok zor oluyor karindan baktı kese hafta ile uyumlu dedi kesenin boyu 12 mm mis moral verdiğiniz için teşekkür ederim sabredicez