- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #4.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Ters duymuşum bende demek. Siz teyit ettiniz mi bunu, doğru muymuş bu kese içerisindeki yeri? Bende de sağ tarafta bir minik nokta vardı.
Bebeğe göre 6+1 ise zaten bi arkadaş yazmıştı 6+2 den önceden kalp atisi duyulmaz die insallah bi daha ki sefere duyarsınız sesiniYa benim de sat 7+6.bebeğe göre 6+1.kese büyük ama düzeni bozulmuş.kalp atimi yok.
.Merhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar
Anladm cnm kese boyu iyi bekle bakalim insallah gozukur cnm beklemektn baska caremiz yk hayrlisi olsn bzim icin
Hepimiz oyle korkuluyuz cnm Rabbim insallah duymayi nasip etsin hepimizeAynn cnm ama korktm 7 haftalik neden duyylmadi kalp atiari diye hayirlisi insallah bi dahaki sefere duyrm
Ins canım.Rabbim bu bebeği korusun.Allah razı olsun senden.Bebeğe göre 6+1 ise zaten bi arkadaş yazmıştı 6+2 den önceden kalp atisi duyulmaz die insallah bi daha ki sefere duyarsınız sesini
Cnm kese 20mm yi gectikten sonra duyuluyormus cogunlukla snn kacdi ?Ins canım.Rabbim bu bebeği korusun.Allah razı olsun senden.
Hepimiz oyle korkuluyuz cnm Rabbim insallah duymayi nasip etsin hepimize
Hayirli cumalar arkadaslar
Ben bugun 5+4um ama embriyo görünmedi doktor iki hafta sonra gel dedi boş gebelik olmasından korkuyorum 6. hafta da kesenin içinin dolu olmasi gerekmzmiydi
Hayirli cumlar cnm sn kalp atisini duydn muu
arkadaşlar merhaba :)
bende sizi takip ediyordum ve aranıza katılmaya karar verdim. beni de kabul ederseniz sevinirim.
1 oğlum var 3.5 yaşında 6 ay önce kürtaj oldumbebeğimin kalbi durdu. ve Rabbim tekrar nasip etti.
Son adet tarihim 1 eylül ama geç döllenme olmuş. 8-9 haftalık olması gerekirken 6+4 üm. bugün kalp atışını duydum. çok şükür :)
Ben bugun 5+4um ama embriyo görünmedi doktor iki hafta sonra gel dedi boş gebelik olmasından korkuyorum 6. hafta da kesenin içinin dolu olmasi gerekmzmiydi
insan hayal kırıklığına uğruyor üzüldüm myom varmış birde doktor konuştu ama aklım başımdan gitti kese boş deyince duymadım bile söyledikleriniCanım ben 6+3 um göremedim hiç de sıkıntı etmedim sende etme. Böyle düşünüp kendini harab etme
2 hafta zor dayandım keşke daha bekleseydim dediginiz doğruKuzu sen kalp atışını duymadın ama usg de gordun mu ?? Bıde vajinal mi baktı karnından mı?? Birde usg makinası nasıldı yenı eski??
Hoşgeldin o oğlandan bende iki tane var çok şükür allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
6.haftadan önce kese görülmez cnm endişe edecek birşey yok işte bu yüzden çok erkem gitmemek lazım boşuna panik olunuyor