• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia Ausencia randevun kacta canim sinunda bekledigimiz cuma geldi. Beni hastaneden aradilar randevun 1 bucuktaydi doktorun mudahalesi varmis 2 saat gec gel yine de arayip gel doktor yibe gidebilir dedi. Beynimden vurulmusa dondum resmen. Beklemek cok zor. Insallah guzel heberlerle geliriz..

Merhaba bende senle yol Arkadaşı sayılırım pcos hastasıyım yıllardır tüp bebekle tedavi olarak anca hamile kaldım 2 defa 10 yaşında ikizlerim ve 21 aylık bebeğim var ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim doğal yollarla hamile kalmam imkansızken büyük şok yaşadık ailece ve hatta doktorum bilr şokta üstelik ben 6ay önce artık çocuk doğurmam diye karın germe ve meme estetiği yaptırmıştım şimdi beni nasıl bir hamilelik bekliyor allah bilir ama doktorumunda dediği gibi bunun tıpta bile adı yok Allah'ın mucizesi hoşgelmiş hayırla ve sağlıkla gelir inşallah 4. Bebeğimi bekliyorum şükürler olsun rabbime hepinize kolay ve sağlıkla geçecek bir hamilelik diliyorum arkadaşlar
.
Ay sen ne harika biseysin o zamaaannn..Allah tamamina erdirsin canım

Arkadaşlar size bişey sorucam netten farklı farklı yorumlar vardı
Hamilelikte cennet hurması yemek sakıncalı mı değil mi????

arkadaşlar merhaba :)

bende sizi takip ediyordum ve aranıza katılmaya karar verdim. beni de kabul ederseniz sevinirim.

1 oğlum var 3.5 yaşında 6 ay önce kürtaj oldum :KK43: bebeğimin kalbi durdu. ve Rabbim tekrar nasip etti.
Son adet tarihim 1 eylül ama geç döllenme olmuş. 8-9 haftalık olması gerekirken 6+4 üm. bugün kalp atışını duydum. çok şükür :)

Ben bugun 5+4um ama embriyo görünmedi doktor iki hafta sonra gel dedi boş gebelik olmasından korkuyorum 6. hafta da kesenin içinin dolu olmasi gerekmzmiydi

Hayirli cumlar cnm sn kalp atisini duydn muu

Kuzu sen kalp atışını duymadın ama usg de gordun mu ?? Bıde vajinal mi baktı karnından mı?? Birde usg makinası nasıldı yenı eski??
arkadaşlar merhaba :)

bende sizi takip ediyordum ve aranıza katılmaya karar verdim. beni de kabul ederseniz sevinirim.

1 oğlum var 3.5 yaşında 6 ay önce kürtaj oldum :KK43: bebeğimin kalbi durdu. ve Rabbim tekrar nasip etti.
Son adet tarihim 1 eylül ama geç döllenme olmuş. 8-9 haftalık olması gerekirken 6+4 üm. bugün kalp atışını duydum. çok şükür :)

Hoşgeldin o oğlandan bende iki tane var çok şükür allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Ben bugun 5+4um ama embriyo görünmedi doktor iki hafta sonra gel dedi boş gebelik olmasından korkuyorum 6. hafta da kesenin içinin dolu olmasi gerekmzmiydi

6.haftadan önce kese görülmez cnm endişe edecek birşey yok işte bu yüzden çok erkem gitmemek lazım boşuna panik olunuyor

Kuzu sen kalp atışını duymadın ama usg de gordun mu ?? Bıde vajinal mi baktı karnından mı?? Birde usg makinası nasıldı yenı eski??

Hoşgeldin o oğlandan bende iki tane var çok şükür allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

6.haftadan önce kese görülmez cnm endişe edecek birşey yok işte bu yüzden çok erkem gitmemek lazım boşuna panik olunuyor
2 hafta zor dayandım keşke daha bekleseydim dediginiz doğru

Back