- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.061
Ay inşallah öyledir canım ya.demir bakmadı bizim hemogram baktı aslında demir depolarına falan bakması gerekirdi di mi?Ben sadece demire baktırdım canım . Ama doktorlar notrofili çok takmıyor ben kendim için baktirdigimda önemli değil demişti
Ben korunmuyorum valla olursa da olsun napim:)
Canım aile hekimliği bizden demire baktığın dedi hiç demir ilacı kullanmadığımız için ama çocuk doktoru h hhemogram baktirsanibaktirsaniz da olurdu dedi bize ona baktirmadikAy inşallah öyledir canım ya.demir bakmadı bizim hemogram baktı aslında demir depolarına falan bakması gerekirdi di mi?
Ne yazdınMesaj imha düzeltme sonra gelecek
He he birşey değilNe yazdın
Benim annem bile diyor bu ayda oturması lazım ama senin oğlan çok hareketli oturmak ona cazip gelmiyor diyor, gerçekten de öyle sıkılıyor çok çabuk atlıyor sağa sola ama geri geri ufaktan da olsa emekleme moduna girdi gün içinde 3, 5 defa yapıyor, sen de takma kafana 10. Aya kadar oturması gerekirmiş daha vaktimiz varBilmiyorum ki neden kustugunu anlamıyorum. Reflusu yoktu sonradan başlar mi bilmiyorum zaten kilosu biraz eksik böyle giderse hepten gerileyecek . Benimki de bir iki dk sallanıyor sonra düşüyor.sağa sola saldirmasa daha otururda yerinde durmuyor çok hareketli.işte elalem bu ayda coktaaan oturması gerekirdi diye beni geriyor o yüzden sorayım dedim merak ettim sağol canım bi tek sen cevap vermişsin
Selam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim
Zaten bakiciyi erken baslatip alisma sureci olsun istiyorum. Ama resmen huy edindi ozellikle esimin ailesine yapiyor sanki bilincli gibi. Komsum da sık gelmez ama bi kahve icelim dedigimizde yabancilamiyor Ailem gelip gitti memleketten onlarida ilk gordugunde hic yabancilamadi. Sanirim benim kizin baba tarafi ile bir sorunu varyeni gördüklerine yapmaya başladı. Ama sürekli gördüklerini yabancılamıyor. Sizin kucağınızdayken onla konuşsun biraz aynı ortamda bulunsunlar sonra yavaş yavaş yaklaşırsa bakıcı alışır diye düşünüyorum.
Zaten bakiciyi erken baslatip alisma sureci olsun istiyorum. Ama resmen huy edindi ozellikle esimin ailesine yapiyor sanki bilincli gibi. Komsum da sık gelmez ama bi kahve icelim dedigimizde yabancilamiyor Ailem gelip gitti memleketten onlarida ilk gordugunde hic yabancilamadi. Sanirim benim kizin baba tarafi ile bir sorunu var
Benim kızım yeni gördüğü kişilere yabancı yapıyor çok ağlıyor hatta ilk zaman anneanne babaanne dedelere de yapıyordu ama sık sık görmeye başlayınca onlara artık yabanci yapmıyor benim kızımın bir huyu var yabancı biri onu direk kucağına alırsa kıyamet kopuyor ama alışana kadar uzaktan laf atıp sevip sonra kucağina alınca alışıyor ise baslamadan kısa bir süre önce bakici eve birkac birkaç kez gelsin canım seninle birlikte aynı ortamda bulunsunlar önce bebeğin onu tanımaya başlasın ondan sonra daha kolay alışırSelam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim
Benim kiz9m da aynı , dışardayken sıkıntı yok ama eve biri geldi mi yabanciliyor başlıyor ağlamaya , hele ablamın eşineSelam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim
Umarım benimkinin de olurZaten bakiciyi erken baslatip alisma sureci olsun istiyorum. Ama resmen huy edindi ozellikle esimin ailesine yapiyor sanki bilincli gibi. Komsum da sık gelmez ama bi kahve icelim dedigimizde yabancilamiyor Ailem gelip gitti memleketten onlarida ilk gordugunde hic yabancilamadi. Sanirim benim kizin baba tarafi ile bir sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?