2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sadece demire baktırdım canım . Ama doktorlar notrofili çok takmıyor ben kendim için baktirdigimda önemli değil demişti
Ay inşallah öyledir canım ya.demir bakmadı bizim hemogram baktı aslında demir depolarına falan bakması gerekirdi di mi?

Ay inşallah öyledir canım ya.demir bakmadı bizim hemogram baktı aslında demir depolarına falan bakması gerekirdi di mi?
Canım aile hekimliği bizden demire baktığın dedi hiç demir ilacı kullanmadığımız için ama çocuk doktoru h hhemogram baktirsanibaktirsaniz da olurdu dedi bize ona baktirmadik

He he birşey değil Cheescake2 için nötrofil değerine bakıcaktım kızın testinde internete yazdım wbc diyodu. Hastanenin sitesine girdim buldum referans aralığı falan sonra baktım nötrofil neu diyo mesajı imha ettim rezil olmayam diye sisteme tekrar girmem lazım kimlik numarasına bakmaya üşendim

Benim annem bile diyor bu ayda oturması lazım ama senin oğlan çok hareketli oturmak ona cazip gelmiyor diyor, gerçekten de öyle sıkılıyor çok çabuk atlıyor sağa sola ama geri geri ufaktan da olsa emekleme moduna girdi gün içinde 3, 5 defa yapıyor, sen de takma kafana 10. Aya kadar oturması gerekirmiş daha vaktimiz var

Selam kızlar nasılsınız? Ben günler nasıl geçiyor anlamıyorum, yorgunum bitkinim kolum kalkmıyor sanırım kan değerlerim düştü iyice. Benim kız bu ara gündüz pek uyumuyor, yeni yeni huylar çıktı . Yatağına koydugumda uyurdu ama şimdi çığlık kıyamet istemiyor, test ediyor resmen beni. Bu arada gece beslenmesini ben de kesmek istiyorum uyanınca emzirdigimde hemen kısa sürede kalkıyor sanırım süt iyice çekildi, mama Verdiğim de 2-3 saat uyuyor ama tekrar kalkıyor sonuçta. Bence de açlık degilde alışkanlık. 3 gündür gece verdiğim mamayı azalttım , uyanması gene aynı mama verdiğim gibi. Demek ki mama içse de içmese de belli bir süre uyuyabiliyor valla artık ne yapacagimi şaşırdım. Oğlum da uykudan yana çok dert yandım derdim ama o yine artık 7. Ayda falan ara ara da olsa gece uyanmadan araliksiz uyumalara başlamıştı. Darısı kızımın ve burdaki uykusuz bebelerimizin başına inşallah

Selam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim

yeni gördüklerine yapmaya başladı. Ama sürekli gördüklerini yabancılamıyor. Sizin kucağınızdayken onla konuşsun biraz aynı ortamda bulunsunlar sonra yavaş yavaş yaklaşırsa bakıcı alışır diye düşünüyorum.

Zaten bakiciyi erken baslatip alisma sureci olsun istiyorum. Ama resmen huy edindi ozellikle esimin ailesine yapiyor sanki bilincli gibi. Komsum da sık gelmez ama bi kahve icelim dedigimizde yabancilamiyor Ailem gelip gitti memleketten onlarida ilk gordugunde hic yabancilamadi. Sanirim benim kizin baba tarafi ile bir sorunu var

Benimki de babanneme her gittiğinde ağladı yazık kadında beni çocuklar çok sever halbuki dedi

Benim kızım yeni gördüğü kişilere yabancı yapıyor çok ağlıyor hatta ilk zaman anneanne babaanne dedelere de yapıyordu ama sık sık görmeye başlayınca onlara artık yabanci yapmıyor benim kızımın bir huyu var yabancı biri onu direk kucağına alırsa kıyamet kopuyor ama alışana kadar uzaktan laf atıp sevip sonra kucağina alınca alışıyor ise baslamadan kısa bir süre önce bakici eve birkac birkaç kez gelsin canım seninle birlikte aynı ortamda bulunsunlar önce bebeğin onu tanımaya başlasın ondan sonra daha kolay alışır

Benim kiz9m da aynı , dışardayken sıkıntı yok ama eve biri geldi mi yabanciliyor başlıyor ağlamaya , hele ablamın eşine adamcağız da bir o kadar sevmek istiyor laflar atıyor uzaktan ama yok, benim kız dudak buzuyor ona

Umarım benimkinin de olur

vefa84 ortamda ben varsam kimseye gitmez. Uzun zamandır yabancı görmedi annemlere gelen bi akrabaya çok sinirlenmişti odadan çıktığı halde yarım saat ağladı. Annemlere ve dayısıyla yengesine aşık:) babasının ailesine ne yapar bilmiyorum daha görmediler ama insallah istediğim şeyi yapar kan çeker olayına girerse çok bozulurum zira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…