2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kızım yeni gördüğü kişilere yabancı yapıyor çok ağlıyor hatta ilk zaman anneanne babaanne dedelere de yapıyordu ama sık sık görmeye başlayınca onlara artık yabanci yapmıyor benim kızımın bir huyu var yabancı biri onu direk kucağına alırsa kıyamet kopuyor ama alışana kadar uzaktan laf atıp sevip sonra kucağina alınca alışıyor ise baslamadan kısa bir süre önce bakici eve birkac birkaç kez gelsin canım seninle birlikte aynı ortamda bulunsunlar önce bebeğin onu tanımaya başlasın ondan sonra daha kolay alışır
Kesinlikle en az bir hafta öncesi duzenli baslayacagim alisma ya basladiginda odada yalniz birakip iletişim saglasin hatta bir kac gun sonra bir kac saat evden cikip deneme yapmayi dusunuyorum

Bugun atesimiz var insallah distendir gelip gecicidir yoksa hasta olursa yine bittik demektir. Ne olur kuzucuklar hasta olmasin
Bizim hatunda gece ateşlendi ve ishal oldu. Karabasan gibi bir gece geçirdik. Bir ara sinirlendim ağlasın babası ne yapacak diye bakayım dedim adam horul horul uyumaya devam etti umursamadı bile :kızgın: 5 ve 6. Dişlerini çıkarıyor bugün karanfilli kür hazırlayacağım ona inşallah rahatlar biraz. Babası gezdiriyor evin içinde bende ayılmak için çay içiyorum. 1 saat anca uyudum parca parca

Kızlar kan değerlerine yeni baktırdık biz demir damlası kullanmıyorduk hemoglobin 11 geldi iyi dedi dr.ancak ben değerlerdeki nötrofil kısmına takıldım Dr a üsteledim baya ama önemsemedi sonradan haftaya testi tekrarlayalım gibisinden geçiştirdi nötrofil düzeyi %24.5 yazıyor referans aralığı %50-70 yazıyor çok düşük değil mi bizim sonuç? Nötrofil bağışıklık göstergesi diye biliyorum enfeksiyon vs yok niye böyle çıktı ki çok takıldım ya.sizin bebeklerinizin kan testlerindeki nötrofil değerleri de buna yakınmıydı?yani bebeklerde olabiliyo mu ki?biraz rahatlamaya ihtiyacım var kızlar lütfen cevap verin beni bilgilendirin
Biz hic kan testi yaptirmadik ama tek basina bir degerin dusuklugu ya da yuksekligi cok bir anlam ifade etmiyor birlikte degerlendirilecek sonuclar var o yuzden kafaniza takmayin icinizi ferah tutun testi tekrarladiginizda yine ayni sonuc cikarsa arastirilabilir ama kendinizi yipratmaya gerek yok gecmis olsun

Kesinlikle en az bir hafta öncesi duzenli baslayacagim alisma ya basladiginda odada yalniz birakip iletişim saglasin hatta bir kac gun sonra bir kac saat evden cikip deneme yapmayi dusunuyorum
En güzeli öyle canım kademeli alıştırmak hem yavrularımiz yipranmiyor hem bizim içimiz rahat ediyor

Merhaba arkadaslar uzun suredir hastalikla bogusuyoruz kizim rsv virusune yakalandi bronslari dolu burnu tikali ve atesi var doktor tavsiyesiyle hava veriyoruz 3 saatte bir su an baska birinin hava makinesini kullaniyoruz nebulizator tavsiyesi verebilecek var mi acaba lutfen cvp bekliyorum

Bugun atesimiz var insallah distendir gelip gecicidir yoksa hasta olursa yine bittik demektir. Ne olur kuzucuklar hasta olmasin
Çok geçmiş olsun diştendir büyük ihtimal hiç dişiniz çıktımi biz 8 aylık olduk hala diş çıkarmadi Allah meleklerimizi hastalıktan korusun

frhnrfhn frhnrfhn @aeengineer Cheescake2 Cheescake2 kızlar aynen firsatim olmuyor üstüne birde eşimin telefon bozuldu ise gereği ben kendiminkini ona verdim. o yüzden de pek giremiyorum forsat buldukca girio okuyorum ama nasilsiniz bebisler nasıl :emir_bebek:
Bizim bebisler de aynı diş sıkıntısı, uykusuzluk, anneye bağımlılık :anne: valla babaya bile bırakamaz oldum zira hemen göz yaşları sel oluyor.

Evet cnm aclik degil sebep aliskanlik bencede.benim oglumda hala uyaniyor bende senle ayniyim :KK43:
Umarım en kısa zamanda geçer, bu ara uyutamıyorum da ben, kendi uyuyor gerçi ama bu aralar koyduğum gibi ağlıyor istemiyor yatağı.

Ahahaa bizde oyleyiz enisteye antipatisi var Adam konusamiyor gozgoze gelmemeye calisiyor sipa birde
:KK48::KK48: aynı aynı,çok gülüyoruz biz, kız gayet keyifle bakınıyor gülücükler atıyor, enişte ile göz göze gelince hemen yüzü düşüyor ciddileşiyor cimcime :KK48:

Merhaba arkadaslar uzun suredir hastalikla bogusuyoruz kizim rsv virusune yakalandi bronslari dolu burnu tikali ve atesi var doktor tavsiyesiyle hava veriyoruz 3 saatte bir su an baska birinin hava makinesini kullaniyoruz nebulizator tavsiyesi verebilecek var mi acaba lutfen cvp bekliyorum
Büyük kızıma omron kullanmıştık canım o zaman en iyisi o diyorlardı şimdi piyasayı bilmiyorum kızım 7 yaşında

Back