2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bizde diş sorunu cekiyoruz cok erken cikardik 5 aylikken. şu an altta 2 üstte iki olmak üzere 4 tane disimiz var. :KK66:
iştahı kapalı 1 aydır bişey yetiremiyorum ağzını kitliyor. sanırım dişten bu da :KK43:

Selam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim
Benim oglum her gordugune atiliyo hic yabancilik cekmiyo nedenini anlamadik ama sakalli erkekleri cok seviyo :)

Canim beylikdüzü her konuda süper bir yer insanlari da cok iyi tertemiz bir yer okulda cok iyi bende tasinmayi dusunyorum bu seneden sonra oraya.
Şu anki fikrimiz oraya taşınma yönünde. Başakşehir trafiği yorucuymuş. Bir de havası en kirli ilçelerin başında geliyormuş. Eşim 8 9 gün sonra işe başlayacak. Biraz araştırır. Test yaptın mı? Merak ettim.

Selam olsun uykusuz annelere. Bisey sormak istiyorum sizin de bebekleriniz evinize gelen yada gittiginiz yerdeki insanlari yabanciliyor u. Biz bu sorunu epeydir asamadik Babanne halayi bile yabanciliyor kuzum agliyor dudak buzuyor. Tabi cocuk sık gormuyor ama her gordugunde bunu yapiyor nasil bakiciya alisacagiz bilmiyorum martta ișe baslayacagim
Babama ve kpe özellikle yapıyor. Dra da tabii. Annem bir ara sık gelirdi. Sonra 1 hafta ara verdi. Oğlum ona bile yapmıştı. Oğlum doktoru yabancı görüp ağlayınca ooo algıları erken açılmış demişti. O zaman 5.5 aylıktı. Sorun olarak görme. Yakın çevresini ayırmaya başlıyor. Zaten belli zamana dek bebeklerin yakın çevresinde 3 - 4 kişi olmalıymış .

Şu anki fikrimiz oraya taşınma yönünde. Başakşehir trafiği yorucuymuş. Bir de havası en kirli ilçelerin başında geliyormuş. Eşim 8 9 gün sonra işe başlayacak. Biraz araştırır. Test yaptın mı? Merak ettim.
Başakşehir in mi havası kirliymiş çok şaşırdım gerçekten bilmiyordum . Ancak benim kızıma çok iyi geldi havası zira bronşit nedeniyle makina kullanıyorduk daha önceleri,bu sebepten ben yayla gibi değerlendiriyordum kafamda :ruh: trafik okul saatlerinde ve akşam 8-9 arasında ciddi oluyor doğrudur ama onun dışında gün içinde çok rahat.tabi ben merkezinden bahsediyorum semtleri bilmiyorum

Selam kızlar nasılsınız? Ben günler nasıl geçiyor anlamıyorum, yorgunum bitkinim kolum kalkmıyor:KK43: sanırım kan değerlerim düştü iyice. Benim kız bu ara gündüz pek uyumuyor, yeni yeni huylar çıktı . Yatağına koydugumda uyurdu ama şimdi çığlık kıyamet istemiyor, test ediyor resmen beni. Bu arada gece beslenmesini ben de kesmek istiyorum uyanınca emzirdigimde hemen kısa sürede kalkıyor sanırım süt iyice çekildi, mama Verdiğim de 2-3 saat uyuyor ama tekrar kalkıyor sonuçta. Bence de açlık degilde alışkanlık. 3 gündür gece verdiğim mamayı azalttım , uyanması gene aynı mama verdiğim gibi. Demek ki mama içse de içmese de belli bir süre uyuyabiliyor valla artık ne yapacagimi şaşırdım. Oğlum da uykudan yana çok dert yandım derdim ama o yine artık 7. Ayda falan ara ara da olsa gece uyanmadan araliksiz uyumalara başlamıştı. Darısı kızımın ve burdaki uykusuz bebelerimizin başına inşallah

Evet cnm aclik degil sebep aliskanlik bencede.benim oglumda hala uyaniyor bende senle ayniyim :(

Eşim Hadımköy'de işe başlayacak. 5-6 ay sadece hafta sonları görüşeceğiz. Ben iki hafta sonra işe döneceğim ve bulunduğum ilde 5-6 ay daha çalışmak zorundayım. Başakşehir veya Beylikdüzü ilçelerinden ev tutmayı düşünüyoruz ama İstanbul hakkında pek fikrimiz yok. Başakşehir daha mantıklı gibi geliyor. Ulaşım daha kolaymış diğerine nazaran. Başakşehir'in hangi semtleri güzel? Fikir verir misiniz? Beylikdüzü'nde mi Başakşehir'de mi hayat daha pahalı? (Market, manav, pazar,kırtasiye vs.) İnsanlar nasıl? Kızım okula başlayacak . Eğitim nasıl?
Ben evlenmeden önce basaksehirde oturuyordum canım gayet güzel nezih bir semt ama kiralar ve ev fiyatları yüksek genelde muhafazakar kesimin oldugu bir yer eğitimide güzel kardeşim orda okuyor havasida temiz site olduğu için güzel bir semt ulasimida rahat tavsiye ederim Beylikdüzü hakkinda bir fikrim yok

Kızlar öksürük şurubu kullanan var mi bebegi için varsa acil tavsiye bekliyobekliyorum doktorun verdiği ilaç çok ağır kullanmak istemiyorum

Evet kızım yabanciliyor canım.tanimadigi herkesi ,tanıdıklarını da uzun süre görmezse yabancılıyor.once ağzını bukuyor hı hı yapıyor devamında ağzını burup agliyor.ilk karşı komşuma yapmıştı feryat figan daha küçüktü ozaman 3-4aylik ben şok olmuştum anlamaz diye düşünüyordum.simdi yabancılamaya devam ediyor

A
Evet kızım yabanciliyor canım.tanimadigi herkesi ,tanıdıklarını da uzun süre görmezse yabancılıyor.once ağzını bukuyor hı hı yapıyor devamında ağzını burup agliyor.ilk karşı komşuma yapmıştı feryat figan daha küçüktü ozaman 3-4aylik ben şok olmuştum anlamaz diye düşünüyordum.simdi yabancılamaya devam ediyor
Bizde ayniyiz 4aylik felandi ilk yaptiginda simdi hala devam ettiriyor. Dudak buzerek agliyorum insallah cabuk birakirlar bu huylarini. Ortama girerken benim için zor oluyor gezmeyemi gidiyorum eziyete mi belli degil surekli kucagimda avutmaya calisiyorum

Babama ve kpe özellikle yapıyor. Dra da tabii. Annem bir ara sık gelirdi. Sonra 1 hafta ara verdi. Oğlum ona bile yapmıştı. Oğlum doktoru yabancı görüp ağlayınca ooo algıları erken açılmış demişti. O zaman 5.5 aylıktı. Sorun olarak görme. Yakın çevresini ayırmaya başlıyor. Zaten belli zamana dek bebeklerin yakın çevresinde 3 - 4 kişi olmalıymış .
Bebekler dogustan zeki simdi. Birde bunu kullaniyorlar onu farkettim

Benim kiz9m da aynı , dışardayken sıkıntı yok ama eve biri geldi mi yabanciliyor başlıyor ağlamaya , hele ablamın eşine :KK48: adamcağız da bir o kadar sevmek istiyor laflar atıyor uzaktan ama yok, benim kız dudak buzuyor ona :lülülü::KK54:
Ahahaa bizde oyleyiz enisteye antipatisi var Adam konusamiyor gozgoze gelmemeye calisiyor sipa birde

vefa84 vefa84 ortamda ben varsam kimseye gitmez. Uzun zamandır yabancı görmedi annemlere gelen bi akrabaya çok sinirlenmişti odadan çıktığı halde yarım saat ağladı. Annemlere ve dayısıyla yengesine aşık:) babasının ailesine ne yapar bilmiyorum daha görmediler ama insallah istediğim şeyi yapar :KK70: kan çeker olayına girerse çok bozulurum zira :KK70:
Ben apacik dedim esimin ailesine size yapiyor annemler geldi kardesim felan hic onlara yapmadi sizinle bi sorunu var didim sevmeye gelmeye korkuyor lar

yeni gördüklerine yapmaya başladı. Ama sürekli gördüklerini yabancılamıyor. Sizin kucağınızdayken onla konuşsun biraz aynı ortamda bulunsunlar sonra yavaş yavaş yaklaşırsa bakıcı alışır diye düşünüyorum.
Beni en çok korkutan bakici olayı zaten haklisin yavas yavas isinmasi lazim. Bakıcı ile anlastik ama suan sehirdisinda insallah gelsin gidip gelmeye baslamasini isteyecegim

Back