- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.041
Çok cesaretli gördüm seni :)Ben korunmuyorum valla olursa da olsun napim:)
Bizimki elini zorla sokup kusturuyor arada dişleri kaşınıyor ondan diye düşünüyorum. Birde desteksiz oturuyor ama kendi kalkıp oturmuyor ben koyarsam devrilmiyor. Bu ara kendi doğrulmaya çabalıyor. Kimse yazmadı yazdığını okudum o yüzden mesajını buldum. Geriye dönük okumaya fırsatım olmuyor kimse gönül koymasın emi :)Bir kaç gün dur yoktum kızlar inşallah her şey yolundadır bebeğim beslendikten yarım saat bi saat sonra kendini kusturuyor neden olabilir sizce ? Bu arada bebegi tam olarak oturan var mi ?
Eskiden olsa cahil cesareti derdim simdi ne desem bilemedimÇok cesaretli gördüm seni :)
Yani kızının sıkıntıları geçsin bi feraha erin diye, çok uykusuzluj çekenlerdensin yaa... Hayırlısı olsun tabi :)Eskiden olsa cahil cesareti derdim simdi ne desem bilemedimyaş 33 oldu ya olursa tedavisiz başım gözüm üstüne Allah hayırlısını nasip etsin :)
Yemin ederim aynı şeyleri düşünüyorum yaa.. Resmen beni yazmışsın..Gece beslenmesini kesme konusunda ne düşünüyorsunuz ? Doktorlar kilo alımı iyiyse 6. Aydan sonra gerek olmadığını söylüyor. Zaten uyumayan kız birde emme alışkanlığı için kalkıyor. Uyku düzeni diye birşey yok parça parça gece beslenmesini kessem uzarmı yoksa eziyetmi ederim. Zaten gündüz 2.30 a kadar yokum aramızdaki bağa zararmı veririm ? Olmayan sütün topuğunamı sıkarım ? Kızım yine diş çıkarıyor zaten alerji ve reflüsü var belliki acı çekiyor böyle yapmak onu önemsemedigim mesajımı verir dahamı mutsuz ederim ? Benim çalışmam onun suçu degilki neden böyle olmak zorunda ya hiç iyi değilim. Sabaha kadar yine uyumadım ağladığında salladım sürekli, sallamakta destekli uyku ama gece emmeyi bıraksa daha az ağlarmı yada artarmıki offf
Bizimki oturuyor ama sinirlenince kendini arkaya atıyor o yüzden arkaya yastık diziyorum kafasını yere çarpmaması için ama yastık desteğine ihtiyaç duymuyor.otururken emekleme pozisyonu alabiliyor ve geri geri emekliyor.pire gibi hiç durmuyo kilo almıyo 7 aylık olduk 8 kilo olabildi anca.kusma olayını hiç bilmiyorum canım ya geçmiş olsunBir kaç gün dur yoktum kızlar inşallah her şey yolundadır bebeğim beslendikten yarım saat bi saat sonra kendini kusturuyor neden olabilir sizce ? Bu arada bebegi tam olarak oturan var mi ?
Canım sen eve geri mi döndün :) sen tedavisisiz de hamile kalmıştın diye hatırlıyorum sankiBen korunmuyorum valla olursa da olsun napim:)
Yok canım 10 gün raporluydum yine göç ettim. Haftasonları geçiyorum evime, bir kez tedavisiz olmuştu benimki tam deli cesaretiCanım sen eve geri mi döndün :) sen tedavisisiz de hamile kalmıştın diye hatırlıyorum sanki
Bizimki de elini ağzına götürüp kusuyor o da var .kusmugunda mukus gibi şeyler de var burnu hep tıkalı zaten hep ben acıyorum.devrilmiyorsa maşallah inci kuzuyaBizimki elini zorla sokup kusturuyor arada dişleri kaşınıyor ondan diye düşünüyorum. Birde desteksiz oturuyor ama kendi kalkıp oturmuyor ben koyarsam devrilmiyor. Bu ara kendi doğrulmaya çabalıyor. Kimse yazmadı yazdığını okudum o yüzden mesajını buldum. Geriye dönük okumaya fırsatım olmuyor kimse gönül koymasın emi :)
Bulamadım videoda açılmıyor. Özel mesajdan link atsana banaKızlar kanalıma bebek mama tarifi ekledim bekleriz kızımla çektik sonundada bebeğimin sesi var :)) hoş olmus desteklerinizi bekleriz(Bebekli Mutfak) kanalimiz
Bizimki de sürekli dönüyor sekiz kilo bile değil sağol canımBizimki oturuyor ama sinirlenince kendini arkaya atıyor o yüzden arkaya yastık diziyorum kafasını yere çarpmaması için ama yastık desteğine ihtiyaç duymuyor.otururken emekleme pozisyonu alabiliyor ve geri geri emekliyor.pire gibi hiç durmuyo kilo almıyo 7 aylık olduk 8 kilo olabildi anca.kusma olayını hiç bilmiyorum canım ya geçmiş olsun
Valla tedaviye güvenme tanıdığım iki kişi var ne de olsa ilki tedavisi ile oldu deyip hamile kalan ki seninki de zor bi bebek olmasına rağmen iyi cesaretYok canım 10 gün raporluydum yine göç ettim. Haftasonları geçiyorum evime, bir kez tedavisiz olmuştu benimki tam deli cesareti
Video açılmıyor
Ben sadece demire baktırdım canım . Ama doktorlar notrofili çok takmıyor ben kendim için baktirdigimda önemli değil demiştiKızlar kan değerlerine yeni baktırdık biz demir damlası kullanmıyorduk hemoglobin 11 geldi iyi dedi dr.ancak ben değerlerdeki nötrofil kısmına takıldım Dr a üsteledim baya ama önemsemedi sonradan haftaya testi tekrarlayalım gibisinden geçiştirdi nötrofil düzeyi %24.5 yazıyor referans aralığı %50-70 yazıyor çok düşük değil mi bizim sonuç? Nötrofil bağışıklık göstergesi diye biliyorum enfeksiyon vs yok niye böyle çıktı ki çok takıldım ya.sizin bebeklerinizin kan testlerindeki nötrofil değerleri de buna yakınmıydı?yani bebeklerde olabiliyo mu ki?biraz rahatlamaya ihtiyacım var kızlar lütfen cevap verin beni bilgilendirin
Bizim dr erkek bebek en az 8.5 olmalı falan dedi bana süt artırıcı hap verdi ama benim bebe çok emmiyorki.bazen emdikten sonra göğsümü sağıyorum 40-60 CC daha çıkıyor.göğsümü tam boşaltmadan bırakıyor bunu farkedince diğer göğsü de emsin diye ısrar ediyorum ama emmiyor itiyor çocuk.çocuk iştahsız olunca süt artsa ne fayda diye düşünüyorum ben de işin içinden çıkamadım.ek gıdaları yiyor ama zayıf bilemedimBizimki de sürekli dönüyor sekiz kilo bile değil sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?